gofra je napisal/-a:Jst ne stekam izjav tipa: "za tistih parkrat, ko se jst zapeljem..."
lizard je napisal/-a:gofra je napisal/-a:Jst ne stekam izjav tipa: "za tistih parkrat, ko se jst zapeljem..."
To so samo izgovori in prikrivanje resničnega vzroka.
BBoss je napisal/-a:Sam res, zakaj v motošportu ne vozijo na zimakih, če nekateri zagovarjate, da je problem samo v večji obrabi.![]()
Se pravi, da če se malo voziš je v bistvu vseeno kaj gor natakneš?
vepar je napisal/-a:3x na leto sneg... kaj pa mesec ali 2 ko so temperature pod 5 stopinj, ko letna guma izgubi svoje lastnosti? to je pa ok? umetniki eni....
vepar je napisal/-a:3x na leto sneg... kaj pa mesec ali 2 ko so temperature pod 5 stopinj, ko letna guma izgubi svoje lastnosti? to je pa ok? umetniki eni....
cruiser1 je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:Sam res, zakaj v motošportu ne vozijo na zimakih, če nekateri zagovarjate, da je problem samo v večji obrabi.![]()
Se pravi, da če se malo voziš je v bistvu vseeno kaj gor natakneš?
V motošportu ni omejitev hitrosti. Tukaj pa imam občutek, da nekateri nataknete letne gume potem pa mislite, da lahko brez problema vozite 120 čez naselje in 250+ po avtocesti. Ali kaj bi radi povedali?
Jaz sem že rekel, da na osebnih avtomobilih že od nekdaj menjam letne in zimske gume ampak predvsem zato, ker se letne slabo obnesejo pozimi. Sem pa že vozil avto na katerem sem redno menjal gume eno poletje sem pa pustil zimske gor pa res nisem opazil nobene resne razlike. Je pa res, da se kolikor-toliko držim omejitev in se po javnih cestah ne afnam tako, da sprobavam meje avtomobila in gum. Pa mi razložite kaj je zdaj bolj varno?
mrtwelvetrees je napisal/-a:če bi bilo res tako zelo nevarno voziti z zimski gumami poleti, potem bi jih morali prepovedati v poletnem času.... ni tako ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov