Aja glede obrabe motorja: Pugija poslušajte. Rx-8 ima čisto nov motor (Renesis) in je baje ful bolj vzdržljiv.
Pugi je napisal/-a:Ej dons me je prov minila želja, da bi ga mel. Sploh da bi kupval nov avto... Res gado.
Slb dan, ampak čutm, da me je res minila... Sm se odloču, da ne bom več nikoli jemal kreditov in kakorkoli se v naprej zadolževal.
Res se slab počutm, ko ti propade en življenjski cilj.
menjekul je napisal/-a:za tako prenovitev ( kot si jo opisal ) raje prodaj tega pežoja pa kupi kaj novega lažjega za vzdrževat.če te zanima cena pojdi vprašat na prvi servis od pežoja pa boš dobil pravo ceno ( seveda "rahlo"navito ).
lp
menjekul je napisal/-a:avto je k prva piška....sami problemi ( ponavadi si vsak kupi starejši avto ), pa pizdiš, preklinjaš pa te pusti na cedilu,pa košta te ko svinja....sam ljubiš jo pa najbolj na svetu ...in poslovit se je težko...spomini pa itak ostanejo samo najlepši![]()
menjekul je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Ampak tolk problemov kolikor sem jih do sedaj tukaj prebral o francoskih levckih se pa ze skoraj primerja z vsemi govoricami ki sem jih slisal o Fordovih problemih.
sepravi sta enako dobra![]()
lp nindže
Nu-NRG je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Ampak tolk problemov kolikor sem jih do sedaj tukaj prebral o francoskih levckih se pa ze skoraj primerja z vsemi govoricami ki sem jih slisal o Fordovih problemih.
sepravi sta enako dobra![]()
lp nindže
Ceprav moram rect v njegovih sedmih letih (jaz sem tretji lastnik) ni bilo niti enga resnejsega problema. Redni servisi, meni je ratalo stolct zadni levi lezaj in pa zadnic se mi je staknila varovalka pete prestave. Nic drugega.
Symoon je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Hehe, jes sm bolši, men je dol padla 5 in R prestava. Pa sm se pol en tedn tko furov...
Kako ti je to ratal? Pa kako si parkiral (guraj dećko ha?)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov