jah pa res....pa itq nisva bla sama...še 2 tipa pa ena moja frendica...tk da : tiho!
ane štajerc???
ja symoon...kak maš prav....so otročji....sj se vid da s starostjo možgani pešajo...sm tut jaz skos hujš:>
want_more je napisal/-a:jah pa res....pa itq nisva bla sama...še 2 tipa pa ena moja frendica...tk da : tiho! ane štajerc??? ja symoon...kak maš prav....so otročji....sj se vid da s starostjo možgani pešajo...sm tut jaz skos hujš:>
No sej vam bom jaz vse zaupal. Smo bli trije tipi pa dve punci, se pravi pa nam je ena punca mankala. Pol smo se pomnili da bo verjetno prišla še prfoksa, tak da smo jo čakal, pol pa ni prišla, pa smo šli vsak na svojo stran.
X-Hair je napisal/-a:Madonca samo te prfoksi so pa, nic se ni zgodilo samo zaradi ene prfokse. Baje da je ena huda gor za fiziko, ce je se. Lani je bila. ops:
ajej!!!!!!!!
ona sux! baba kurčeva....šolsko nalogo ji tabolš u klasu pišem čista 5 ona me pa pol iz iste snovi pred tablo zabije! pa sm znala! fak the shit! fukjena je, pa naj zglea nevem kak....zabila me je pa sm zato ka sm domačih ne delam pa se ji odgovarjam
končno si pršo štajerc...jaz mislna da bom znorela!