pocesnkII je napisal/-a:fantje,............
kupte en konkreten vitreks in vse tezave bodo izginile.
sam uporabljam od wurtha do -68 razrečenega 1/3 in se mi se ni zgodilo da bi zmrznu oz da bi se na steklu ob brisanju pojavljal led.
grizli je napisal/-a:Zanimivo, jaz pa uporabljam že nekaj zim več ali manj zgolj Lidlov ali Hoferjev vitrex in ju lahko samo pohvalim. Še nikoli mi nista zmrznila, res pa je, da ju v najhujšem mrazu ne redčim. Obenem tudi ne mastita šipe, za razliko od recimo "opevanega" Sonaxa, ki me je glede tega zelo razočaral in vsekakor ni vreden svoje cene.
EX-B je napisal/-a:A noben ne uporablja Petrolovega navadnega modrega vitrexa (mislm da je nerazredcen do -30C)? Res je drag ko hudic, ampak jaz enkrat na zimo kupim 1 5 litrski kanister, ga polovico pretankam v drug 5 litrski kanister in oba dofilam z vodo (torej mesam pol:pol) in mi je zdele v tem minusu skoz lepo sprical in nic zmrzovalo, pa je avto zunaj parkiran (OK, doma je pod streho, ampak se vedno zunaj).
Tomas666 je napisal/-a:grizli je napisal/-a:Zanimivo, jaz pa uporabljam že nekaj zim več ali manj zgolj Lidlov ali Hoferjev vitrex in ju lahko samo pohvalim. Še nikoli mi nista zmrznila, res pa je, da ju v najhujšem mrazu ne redčim. Obenem tudi ne mastita šipe, za razliko od recimo "opevanega" Sonaxa, ki me je glede tega zelo razočaral in vsekakor ni vreden svoje cene.
2x
Tud jaz uporabljam Lidlov vitrex,pa mi še nikol ni zmrznilo....pa imamo že dva tedna minus. Res pa da ga ne redčim nikol,razn letnega
AgitatoR je napisal/-a:Jaz uporabljam. Samo direktno od proizvajalca, ne od Petrola.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov