Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Re: OMV Caristal zmrzuje???

Napisal/-a NejcZ Ne feb 12, 2012 11:46 am

Dva dni še počakaj, pa nebo več problemov :)
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi Ne feb 12, 2012 11:46 am

pocesnkII je napisal/-a:fantje,............
kupte en konkreten vitreks in vse tezave bodo izginile.
sam uporabljam od wurtha do -68 razrečenega 1/3 in se mi se ni zgodilo da bi zmrznu oz da bi se na steklu ob brisanju pojavljal led.

In kje prodajajo od Wurtha in kakšna je cena?

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Ne feb 12, 2012 5:04 pm

js mam iz Lidla enga vraga do kao -20, ampak že pri -2 lih tolk da nekej špricne vn, ko se pa začnem pelat, pa itak še to ne :mrgreen:

Uporabniški avatar
grizli
Novinec

Napisal/-a grizli Ne feb 12, 2012 6:27 pm

Zanimivo, jaz pa uporabljam že nekaj zim več ali manj zgolj Lidlov ali Hoferjev vitrex in ju lahko samo pohvalim. Še nikoli mi nista zmrznila, res pa je, da ju v najhujšem mrazu ne redčim. Obenem tudi ne mastita šipe, za razliko od recimo "opevanega" Sonaxa, ki me je glede tega zelo razočaral in vsekakor ni vreden svoje cene.

Luky
Nov uporabnik

Napisal/-a Luky Ne feb 12, 2012 6:32 pm

Jaz imam avto parkiran zunaj pri temperaturi od -3 pa do -15. Avto je mondeo 2.2. tdci, filtra za gorivo nisem menjal eno leto in z njim naredil cca 20 000 km do zdaj, tankam dizel na petrolu, omw, merkatorjevemu petrolu, mol in uporabljam zimski vitreks kupljen pri obi, spar- kjerkoli ga pač že kupim ne pazim na znamko ga redčim 1 liter vitrexa na 3 litre navadne vode. Do danes mi avto tudi enkrat zjutraj ni zatajil vedno vžge v prvo in ne trokira, vitrex je vedno tekoč in nikoli ne zmrzne. Enako velja za gorivo.

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Ne feb 12, 2012 6:51 pm

grizli je napisal/-a:Zanimivo, jaz pa uporabljam že nekaj zim več ali manj zgolj Lidlov ali Hoferjev vitrex in ju lahko samo pohvalim. Še nikoli mi nista zmrznila, res pa je, da ju v najhujšem mrazu ne redčim. Obenem tudi ne mastita šipe, za razliko od recimo "opevanega" Sonaxa, ki me je glede tega zelo razočaral in vsekakor ni vreden svoje cene.

2x

Tud jaz uporabljam Lidlov vitrex,pa mi še nikol ni zmrznilo....pa imamo že dva tedna minus. Res pa da ga ne redčim nikol,razn letnega ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne feb 12, 2012 7:12 pm

Uporabljam eno zadevo, do minus 70 stopinj. Kupim jo v avstriji po 20 litrov skupaj, potem pa doma mešam v 5 litrsko kantico, notri vlijem 2 litra tega in 3 litre vode, pa je zadeva opravljena.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny Ne feb 12, 2012 7:14 pm

saj ga tudi jaz ne redčim, zmrzne pa lih tko

Uporabniški avatar
Mivec
Novinec

Napisal/-a Mivec Ne feb 12, 2012 10:11 pm

Evo zdaj sem zi končno zrihto, da prteče nekaj skozi šop na vetrobranska stekla :)...

Priporočam OBI-jevo sredstvo do -50 laufa v nulo :)

Lp

madpanter
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a madpanter Po feb 13, 2012 12:05 pm

Sem prejšni torek tudi sam kupil ta OMV j**c :lol: da ne omenjam da za 6 litrov daš cca 17 ojro. Prej sem mel roza iz leclerca -25, odlično deloval, tale OMV pa je lepo zmrzaval. Drago ko žafran pa nič haska, sem bil pa z totalom vedno najbolj zadovoljen, sem enkrat že razmišljal, ko sem v motomatu vidu 50 litrski kanister da bi celega vzel :mrgreen:
AUTODOC popust za nove uporabnike (velja za naročila nad 50€):
1. Sledite povezavi https://interstitials.onelink.me/1036709825?pid=Sharing&af_c_id=AC31609319 za prenos AUTODOC aplikacije.
2. Vpišite vašo kodo kupona AC31609319 pri zaključku naročila
3. Prejmite vaš 10 € popust

Še moj namig: Ob ponedeljkih, je ponavadi največji popust.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po feb 13, 2012 8:29 pm

Al greš pa spotoma v Kimi in dobiš v akciji (ceneje kot rifuza) za 6€ 5 litrov do -60. Mešaš 3:1 z destilirano vodo, pa je. Nima kaj zmrznit.

Preveč komot ste, pa na pumpah vse kupte.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny Po feb 13, 2012 8:50 pm

no danes sem pa jaz že skoraj normalno šprical po šipah :D, no po zadni bolj švoh :D
sm se pa odloču, da bom to zimsko sranje za pranje šip znucal kar poleti, pa upam, da saj takrat hudič ne bo zmrznu :D
drug let pa kupm eno drugo sranje :D saj do -30, al pa do -60 pa pol redčim z destilirano vodo ko jo dobim na šihtu celo cisterno u đabe, če bi jo mel tolk za ponucat :lol:

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Po feb 13, 2012 9:03 pm

Meni je tudi danes začelo gnat na vrh šipe :D Sem pa danes kupil nekega hudiča do -60; liter je pa krepko čez 2 eura, sem pozabo zdaj kolk je točno, drago je. Sem kr celo flašo vlil noter, eno še imam pa za rezervo. Potem bo pa že tako marc :)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po feb 13, 2012 10:14 pm

Meni je v zadnjih dneh tud Sparov vitrex zmrznil (malenkost redčen). Kakšna je bla šipa po 15 kilometrih, raje ne govorim :D
Slika

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To feb 14, 2012 10:26 pm

Dejte noter čisti alkohol, pa vam ne bo nič zmrzovalo, pa ko boste pošpricali na šipo, vam jo bo spucalo in bo takoj izhlapelo in šipa bo čista, brez zmrzali. Drgač pa dejte prosim poslušat BBossa in Lizarda, ker vam pravilno govorita. To, da vam pa zmrzne že v posodici, pa pomeni to, da je kapitalizem trenutno BiB - (Bog i Batina) in hočejo čimveč zaslužit, pa malo fejkajo in namesto alkohola, dajo več vode ali pa, da vam alkohol hlapi iz posodice in ostane noter večinoma samo voda.

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B Pe feb 17, 2012 12:59 am

A noben ne uporablja Petrolovega navadnega modrega vitrexa (mislm da je nerazredcen do -30C)? Res je drag ko hudic, ampak jaz enkrat na zimo kupim 1 5 litrski kanister, ga polovico pretankam v drug 5 litrski kanister in oba dofilam z vodo (torej mesam pol:pol) in mi je zdele v tem minusu skoz lepo sprical in nic zmrzovalo, pa je avto zunaj parkiran (OK, doma je pod streho, ampak se vedno zunaj).
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

ggorenc
Novinec

Napisal/-a ggorenc Pe feb 17, 2012 5:37 am

Obijeva zadeva se odlicno obnese 5l kantica (7.5eur!) tekocine za -50, ce jo razredcis 2 dela tekocine - 1 del vode, dela preverjeno pri -21C tudi med voznjo. Avto imam parkiran cez noc zunaj.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po feb 20, 2012 11:13 am

EX-B je napisal/-a:A noben ne uporablja Petrolovega navadnega modrega vitrexa (mislm da je nerazredcen do -30C)? Res je drag ko hudic, ampak jaz enkrat na zimo kupim 1 5 litrski kanister, ga polovico pretankam v drug 5 litrski kanister in oba dofilam z vodo (torej mesam pol:pol) in mi je zdele v tem minusu skoz lepo sprical in nic zmrzovalo, pa je avto zunaj parkiran (OK, doma je pod streho, ampak se vedno zunaj).

Jaz uporabljam. Samo direktno od proizvajalca, ne od Petrola.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Po feb 20, 2012 11:17 am

Tomas666 je napisal/-a:
grizli je napisal/-a:Zanimivo, jaz pa uporabljam že nekaj zim več ali manj zgolj Lidlov ali Hoferjev vitrex in ju lahko samo pohvalim. Še nikoli mi nista zmrznila, res pa je, da ju v najhujšem mrazu ne redčim. Obenem tudi ne mastita šipe, za razliko od recimo "opevanega" Sonaxa, ki me je glede tega zelo razočaral in vsekakor ni vreden svoje cene.

2x

Tud jaz uporabljam Lidlov vitrex,pa mi še nikol ni zmrznilo....pa imamo že dva tedna minus. Res pa da ga ne redčim nikol,razn letnega ;)

3x

-Jaz sem tudi nazadnje dal Lidla not zadnje 2 tedna, kakšen dan ko je bila vto na -13 čez noč pa ni bilo absolutno nobenega problema - zelo lepo spuca
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B Sr feb 22, 2012 1:20 am

AgitatoR je napisal/-a:Jaz uporabljam. Samo direktno od proizvajalca, ne od Petrola.

Kje to dobis, ce ni skrivnost?
Lp. Grega, DipLab.si
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov