sašo5 je napisal/-a:
IN ŠE NEKAJ: za časa prejšnje Janševe vlade(oz- praktično od leta 1995 naprej) je bila določena NAJVIŠJA vrednost trošarine (na Nafto) 390 eur/1000 liitprva stvar, ki jo je vlada(Križanič) naredil, je bila ta da so to uredbo spremenili (odmaknili) kar se je pozneje lepo pokazalo pri temu, da je nafta na svet, tržišču padala in padala, pri nas smo pa bili veseli, če je cena le ostala na isti ravni in enem odbobju je bilo trošarine na 1000 litrih 560 eur - sedaj je 497....
in ko nekdo tako klati, kot ti, kr ošpice dobim.....
Atrox je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:Zakaj pa zdaj že dvakrat niso spustili trošarin, ko bi jih lahko?
Atrox je napisal/-a:
Druga stvar, ki jo zamerim tvojemu opevanemu pa je, da se nič ne dela na odstranitvi cestninskih postaj, čeprav je rekel, da bodo šle v roku pol leta od njegovega nastopa na oblasti. Tri mesece še ima..
sašo5 je napisal/-a:Atrox je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:Zakaj pa zdaj že dvakrat niso spustili trošarin, ko bi jih lahko?
tudi jaz jih nebi, če bi bil na tem mestu![]()
Koliko vem ima Italija 1.80 (v obmejnem pasu 1.65) Avstrija im Ogri podobno cca 1.60, Cro je cenejša pri nafti in kurilcu.......tako da se kr nekak še držimo..Atrox je napisal/-a:
Druga stvar, ki jo zamerim tvojemu opevanemu pa je, da se nič ne dela na odstranitvi cestninskih postaj, čeprav je rekel, da bodo šle v roku pol leta od njegovega nastopa na oblasti. Tri mesece še ima..
baje je predračun nekje 30 milijonov![]()
![]()
![]()
![]()
osebno bi to uredil tako, da bi dal ciganom milijon in verjemi mi, da bi jih spucali v 14-dnevih....
sašo5 je napisal/-a:Koliko vem ima Italija 1.80 (v obmejnem pasu 1.65) Avstrija im Ogri podobno cca 1.60, Cro je cenejša pri nafti in kurilcu.......tako da se kr nekak še držimo..
sašo5 je napisal/-a:PS še ena stvar v razmislek: zakaj se je "razkokodakal" Pezdir?! - saj če bi bili ti "desni" tako "podkupljivi bi ne bilo treba sedaj nobenega posrednika, da bi prišli do "njih"se pravi logično v prejšnjem triletnem mandatu takih lobistov niso potrebovali, ker so bili "vsi svoji" sami svoji.....(še pomnite Isailoviča
svetovalec Križaniča, pa lepo vas prosim
)
in ko nekdo tako klati, kot ti, kr ošpice dobim.....
BBoss je napisal/-a:Sicer pa sploh ne vem kaj se tolk sekiraš, če popljuvamo kakega politika......
NejcZ je napisal/-a:Pravkar tankal 54 litrov za 51€.
Kje je kriza?![]()
NejcZ je napisal/-a:Privat.
sašo5 je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:Sicer pa sploh ne vem kaj se tolk sekiraš, če popljuvamo kakega politika......
ma saj se ne............verjemi, zase sem in znam dobro poskrbet...
Majer???? Hmmisliš, da je to JJ
sašo5 je napisal/-a:baje je predračun nekje 30 milijonov![]()
![]()
![]()
![]()
osebno bi to uredil tako, da bi dal ciganom milijon in verjemi mi, da bi jih spucali v 14-dnevih....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov