zuzek je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Poglej, imam avto, ki je praktično zmožen vozit po avtocesti 200km/h ...
Torej imam denar (dobro plačo) in ne delam prekrškov - zakaj bi moral potem dat toliko več kot ostali za prekršek, ki bi ga storil recimo nenamerno in enkrat na 10 let? Zato ker sem celo življenje garal? Ker mi ni bilo nikoli z rožicami postlano, da sem prišel do vsega kar imam?
ok, maš prav
samo še vseeno bodo primerki z BMW-ji, kateri vozijo po mestu 80 in prehitavajo povsod, kako tiste ustavit? naj zaposlimo še 100.000 policajev pa naj stojijo na vsakem vogalu??
To naj pa policija polovi in jih kaznuje, zakaj jih pa imamo.
zuzek je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Zakon je za vse enak! Pika.
Ampak že zdaj ni!! Zame je recimo globa za telefoniranje med vožnjo (cca50eur) relativno nizka in me ne boli, pač ena večerja manj, eh big deal. Za snažilko v našem podjetju je pa to že kar lep znesek s katerim kupi fasngo za cel teden.
to je tudi res
Zakon je enak, kaznovana je enako strogo kot jaz. V primeru, da bi ona plačal 50 evrov, jaz pa 500, pa bi bil jaz 10x bolj kaznovan kot ona. In to je poanta vsi enaki pred zakonom.
Drži pa tudi da: ŽIVLJENJE NI FER!