Tak in tak je jasno da nas bo država scuzala kolikor bo še lahko. Politiki ki so na oblasti se očitno zavedajo da so jim šteti dnevi (razen če bo janša spet tako izvedel ko na zadnjih volitvah, ko je prišel na oblast z manipulacijo) in bojo pokradli vse kar se bo še dalo, do zadnjega centa, nato pa naj rešuje kdor hoče.
In sem prepričan da tole ni zadnja stvar s katero nas bojo okradi, se še pripravlja. Kot npr.: povsod se je začelo pisati o jankoviču kok ga bojo zaprli, kok delajo preiskave povsod... in sem takoj vedel da se nekaj skriva zadaj, a ker me to ravno ne zanima se nisem nič poglabljal v to, nato pa en kolega objavi tole na FBju:
"Medtem, ko se kregate, a je Janković kriv ali ne (zaprt tako in tako ne bo), se bo danes odločilo o ustanovitvi Slovenskega državnega holdinga. Sedaj vam bom v ospredje dal bolj pomembne informacije:
Plan je bil tak:
a) predsednik vlade gre v ZDA, da se izogne provokativnim vprašanjem opozicije
b) pošlje se kriminaliste k Jankoviću in s tem ljudem preusmeri pozornost
Po ustanovitvi Slovenskega državnega holdinga Državni zbor ne bo več imel nadzora nad slovenskim premoženjem, kar pomeni, da ga bo imela pod nadzorom samo vlada. To pa pomeni, da lahko vlada brez da vpraša Državni zbor lahko proda vodovod, elektrarne, avtoceste, pristanišča, letališče, banke, zavarovalnice in ostalo slovensko premoženje tujcem. To pomeni, da če vsa zgoraj navedena podjetja prodaš tujem, se lahko cena vode, elektrike, vinjet, pristaniške in letališke takse, zavarovalne premije in bančne obresti povečajo od 100 do 500%, če to daš tujcu v roke. Tujec bo mastno služil, provizija pa gre v roke članom SDS, SLS, NSi, DL in DeSUS. Ta kraja bo 100 krat večja, kot bi jo Janković samo teoretično lahko pokradel iz Stožič. Preden so Bolivijci prodali vse Američanom, so delali za 5$ na dan, ko pa so vse prodali tujcem, so pa delali za 1$ na dan. Zato vam bom rekel jasno in glasno:"OVCE, ZBUDITE SE ŽE ENKRAT!!! NE NASEDAJTE MEDIJSKEMU PREUSMERJANJU POZORNOSTI!, KER JIH JE NEKDO PLAČAL ZA TO!!"
O samih luksuznih vozilih pa nebom nič kaj veliko pisal. Sem mnenja da če se nekdo znajde in si legalno zasluži najnovejšega Audija A8 6.0 W12 L in je povrhu še študent, ga naj pa ima. Saj je delal zanj, ga ni ukradel! Za razliko od naših "politikov".
In tako kot je nekdo napisal, jaz si lahko kupim 406 kupeja 3.0 letnik 2001, novega 208 letnik 2012 pa ne. In zato naj sedaj plačujem večji davek? Edino fer bi bilo da se davek plačuje na težo vozila, saj je to tisto kar uničuje ceste.
A kot se je že večkrat do sedaj ugotovilo, logično razmišljanje in ustvarjanje temu primernih davkov je le malo preveč za naše politike... ne prinaša pravega dobička, zato pa imamo zakone kjer so lopovi zaščiteni kot sibirski medvedje, navaden državljan je pa vsega kriv še preden kaj naredi.
P.S.: vem kje so velike začetnice in kam sodijo. K imenom in priimkom "naših politikov" že ne.
P.S.2: ne, ne mislim iskat povezav da podkrepim svoje izjave. Če jih kdo hoče, si jih naj sam najde.
P.S.3: vladi spet uspeva to kar je v planu, "da slučajno nebi slovenski narod stopil skupaj, nabunkal vsakega politika posebaj, nato pa še parlament poravnal z zemljo" ampak da se med sabo kregamo in da nismo enotni. Ker če bi bili enotni... bi politiki delali za nas in se nas bali, tako pa...