Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če jan 22, 2004 6:51 pm

Woolf: tko ja. Vsaj ti me razumeš.

nebivedu: sej če se un sam noče premaknt se strinjam s tem kar si naredu. Če bi imal j***a bi tut sam, čeprou si verjetn nebi upal. Sam da bi poškodval avto bi mogl bit pa neki res hudga. npr. če me nebi hotu tip vn spustit(kot je blo v tvojem primeru).
Ni pa šanse pod nebom da bi nekomu poškodval avto če bi me zaparkiral pri npr: Koloseju. Pač me je zaparkiru. Se probaš vn skopat, pokličeš policaje drugač pa vzameš kofe pa se mečkaš dokler ne pride ven lastnik pol ga pa pošleš u tri krasne

LP
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Če jan 22, 2004 6:53 pm

:wink:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če jan 22, 2004 7:04 pm

Ja, sam če te en zaparkira pred Kolosejem v nedeljo zvečer je možno, da ga še vsaj par uric ne bo!!

Se pa strinjam, da je folk preveč len in se jim ne da mal stran parkirat (pred City Parkom).
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Mustang_Girl
Novinec

Kraj: Mars

Napisal/-a Mustang_Girl Če jan 22, 2004 7:54 pm

Symoon je napisal/-a:Ja, sam če te en zaparkira pred Kolosejem v nedeljo zvečer je možno, da ga še vsaj par uric ne bo!!

Se pa strinjam, da je folk preveč len in se jim ne da mal stran parkirat (pred City Parkom).

Jst ponavad pred Kolosejem tko nardim - parkiram se kar gor na travo, itak mam ful reklamnih napisov pa raznega sra*ja gor, tko da itak misljo, da delam reklamo in mi noben nč ne nardi. Ven pa itak lahk pridem kjer čem, ker je avto terenec. Tko da, boli me za parking in kje parkiram, sam da je nekje bliz. Pa ja ne mislte, da bom od City Parka hodila v Kolosej, OK mogoče nekje tam pri Intersparu še, ampak HALO?

Ma sej vem, da boste rekl BABA ZA VOLANOM, sam kaj čem. Sem pač take sorte, da se mi ne da preveč hodt, ker mam že tko čez cel dan dost hojenja in laufanja sem pa tja.

Zaparkiram pa nikol nobenga, če pa kdo mene pol pa dobi lep listek gor - VEM KDO SI KJE STANUJEŠ. ČE V NADALJNEM NE ŽELIŠ IMETI OPRAVKA S POLICIJO RAJE PARKIRAJ TAM KJER SMEŠ IN NE POVSOD KJER NAJ BI SE DALO - to mam skopiran v avtu ene 10x in sam zatikam za brisalce...

Na terencu je pa itak tako fajn odbijač, da se meni nikoli nič ne pozna, če slučajno koga po nesreči malo porinem sem pa tja. Nisem pa škodoželjna, nikoli česarkoli ne delam namerno, ker vem, da se ti v vsakem primeru vse vrne.

Ja sej vem, BABA ZA VOLANOM.... :P :wink:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov