MetodTrobec je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:Popolnoma odvisno od posameznika, koliko $$$ da za styling ali tuning.
Če želite karkoli od tega narediti kvalitetno, gre za to OGROMNO DENARJA. Nikakor pa se ne da govorit o tem, ali je dražji styling ali tuning.
Meni pomenita finančno nekje 50:50. [/b]
No ja, konec koncev lahko zapraviš za vsako stvar kolikor hočeš, samo IMO nimaš od plastike (čist tko btw, poliester JE plastika) čisto nič konkretnega. Ok, mogoče avto nekaterim potem izgleda 'lepše', ampak meni ne. Če pa zapraviš za plastiko milijone, je to čista neumnost in metanje denarja skozi okno. Ta denar bi lahko namreč dosti dosti bolj izkoristil.
Pa saj styling NI samo poliester!
Pri meni recimo zadnje allteza lights, platišča... Za takšne stvari gre dosti $$$.
So recimo tudi zadeve, ki spadajo v obe skupini (tuning & styling). Primer: zadnji lonec z nastavkom je lahko za nekoga tuning predelava, za drugega styling, ker je viden del. Prav tako razne zračne šobe na avtomobilih, ali recimo menjava diskov - športni diski - vidna zadeva, če imaš dost odprta platišča...
Tako, da je te stvari zelo težko posploševati, opredeljevati, ali imeti celo debato o tem, kaj je ceneje in kaj zahteva več $$$ v žepu.