Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe jan 23, 2004 2:40 pm

Eni 1 leto, nekateri 2leti potem spet tretji ja, ce je to pa to je tri leta. Jaz sem zlamal ograjo. Konec julija bo 2 leti in nisem se nic dobil za tisto ograjo. A je ze vse zastaralo ali bo treba pocakati da mineta dve leti ali zadeva sploh ne bo zastarala :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Pe jan 23, 2004 4:36 pm

Ampak če voziš vedno počasi pa si nikoli ne pridobliš izkušenj...avto moraš včasih tudi peljati bolj hitro, da te začne malo sukat..zato da se naučiš kako avto se korigira
Potem pa poslušaš neko 50 letno bakico ki pravi kako izkušen voznik, da še nikoli ni imela prometne in da vedno vozi po predpisih.....pa pride enkrat pozimi na ploščo leda pa direkt v jarek parkira zato ker si pred tem nikoli ni pridobila izkušenj z hitro vožnjo in zanašanjem

Moj fotr in jz bi se popolno strinjala z drugim delom tele izjave. Govorijo da še niso mel karambola nevejo pa kolkrat jih je že kakšen drug v prometu iz dreka vleku in rešvel ko so kej zaj***. Uni vozjo svojo pot in sploh ne vejo kaj se v prometu dogaja.

Aja napihal sem pa tut jz z motorjem 125ccm (1leto in 11 mesecev izpit). Eden me je izsiju pa sem mel karambol. napihal 0.66 upoštevali 0.56. Dobil 25ksit za alko in 35 ksit za kao neprilagojeno vožnjo. sem se prtožu. Zavarovalnica pa mi je normalno vse izplačala in je tut cenilc reku da se za tako mal alkohola ne misljo bunt ker vejo da nebi zmagal. So mi pa odbili 30% za neprilagojeno hitrost.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Pe jan 23, 2004 5:45 pm

Zavarovalnice so PiiiiiiiiiiP... jaz sem imel pred 2 letoma prometno z motorjem...
Voznik osebnega avtomobila mi je vzel prednost... tako da sem se čelno zaletel v njega in veselo igral Supermana preko njegovega avta z salto za večje vzdušje gledalcev, da pa je bilo vse skupaj še bol napeto sem pristal na stopnicah pred lokalom... v katerega je "gospod" hotel it dalje pit :D :shock:
... No ko so prišli MODRČKI... je "gospod" napihal veselih 1.8 promila :shock:

V glavnem... denarja še zdaj nisem dobil... posledice vredne "MIO"...
Komaj čakam da bo denar padu da si lahko nov avto kupim 8)

Clio Sport 2.0 16v here I come 8)
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki So jan 24, 2004 2:55 am

Sam, tud pijani vozniki se razlikujejo med seboj. Nekateri grejo 20 km/h domov, nekateri pa 250. Prve mam bistveno rajši (ne rad ampak rajši) . Sam tud prvi niso glih vedno varni. Enkrat sem se peljal po cesti mimo Brega pri Polzeli. Vozil sem za stoenko, katere voznik je po mojem mnenju mel 3+ promile. Fant je zapeljal na blagem ovinku v ograjo (na tem ovinku bi lahko varno šel 100 km/h, on pa okoli 30) :cry:
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe So jan 24, 2004 3:03 am

:D mater kolk je že ura :shock:
My Love... Nissan 350 z
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten