Blinder je napisal/-a:ja to si pa en kup bullshita naštel.
ploščat navor, cenejše vzdrževanje, poraba, za vsako od teh treh stvari![]()
![]()
Matjazyr je napisal/-a:Meni so ti mali R6 brezvezni. Raje imam, da je navora več na manjšem območju. Če rabiš prehitet, daš v pravo prestavo pa gas. Meni zvezno ni posebno všeč. Tudi ne rabimo ne vem kakšnega navora pri izjemno nizkih obratih. Sem vozil kakšnega BMWja z vstopnim R6 bencinarjem pa sem bil vedno razočaran. Npr a4 3.0TDI mi je precej ljubši.
JG2 je napisal/-a:Pa še primerjava zvoka obeh "akterjev"
http://www.youtube.com/watch?v=13fX3NhRFkM
(med 0:28-0:39)
DePalmo je napisal/-a:
Trenutno me zelo zanima Peugeot 406 Coupe 3.0 V6, z 207 konji. In se zna zgoditi da si ga bom kupil, enkrat v svojem življenju bom pa 100% imel nekaj ameriškega z V8 motorjem (najraje korveto, sanje že od malih nog).
JG2 je napisal/-a:Pa še primerjava zvoka obeh "akterjev"
http://www.youtube.com/watch?v=13fX3NhRFkM
(med 0:28-0:39)
cruiser1 je napisal/-a:.com je napisal/-a:
meni dol visi za prostornino, zaradi mene lahko ima 1.0 in 200KM, pa bo zame pune kape...
meni je važno, da motor malo popije, ima poceni vzdrževanje ter moč, da se kam premakne...
boli me pa k za zvok ipd. sranje, če je ob hitrosti 50kmh poraba 15L
In kaj je smisel tvojega oglašanja v tej temi? Misliš, da tu koga zanima kaj je tebi pomebno?
Pejt v teme kjer si ga žlajfate na podatke o porabi z obvezno decimalkoPa tam še malo modruj o porabi motorjev z več cilindri in prostornino, ker vidim, da totalno obvladaš
.
~toMmy~ je napisal/-a:ko si ga bom lahko privoščil poleg dobrega daily driverja oz. bom delal res malo kilometrov. Do takrat bo kar lepo traktor...
gasolinedream je napisal/-a:Hipotetično pa, ker je tema namenjena zgradbi motorja, ne prostornini.. me zanimajo recimo prednosti 2.0L V6 proti 2.0L l4. Pa recimo da večina ljudi vztraja da se tu ne gre samo za zvok. V čem je potem prednost?
gasolinedream je napisal/-a:
Zanima kaj posameznik občuti ko vozi svoj avtomobil takega tipa oz. katere prednosti.
cruiser1 je napisal/-a:[b]Kaj občutim ob vožnji? Bistvo je, da ne čutim ničin lahko štiri odrasle osebe z vso prtljago udobno potujemo brez pomanjkanja moči, motor pa pod zmernimi obrati mirno teče in kljub prižgani klimi ne čutim, da je avto naložen. Kaj takega v avtu s štirimi cilindri ni mogoče.[/b]
eentox je napisal/-a:Men je najbolj zanimivo, da se največje debate okrog porabe vrstijo ravno na forumu, kjer naj bi bilo največ avtomobilističnih navdušencev in naj bi svet avtomobilizma dojemali z veseljem, kot hobi, zanimanjem...,ipd ne pa da so tu gor povečini "limone" ki jim je važna samo najnižja poraba in so predvsem omejeni na določen krog znamk.
Razumem da nekaterim avto ne pomeni drugega kot strošek, ampak kaj hudiča potem delaš na avto. forumu? Pojdi potem na forum kjer se pogovarjajo o stvareh za katere ti zapravljaš z veseljem![]()
Hujše kot na med.over.net
King1 je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:[b]Kaj občutim ob vožnji? Bistvo je, da ne čutim ničin lahko štiri odrasle osebe z vso prtljago udobno potujemo brez pomanjkanja moči, motor pa pod zmernimi obrati mirno teče in kljub prižgani klimi ne čutim, da je avto naložen. Kaj takega v avtu s štirimi cilindri ni mogoče.[/b]
Oprosti tale je pa slana in več kot očitno ne razumeš in ne veš kaj zmorejo sodobni štiri valjniki....![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov