Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo To jan 27, 2004 7:39 pm

Sportivo je napisal/-a:Frend z rusije mi je pravu, da če maš pri nih težave z mafijo, recimo da te oropa pa prebuta ne smeš it k kepsom, ker te bojo še oni prebutali (vsi so podkupljeni :evil: )

itak dol v rusiji ce kdo ma je to mafija al pa tisti v vladi ,ostalo sama sirotinja :( :cry:
lep pozdrav,lazo

baron
Novinec

Napisal/-a baron To jan 27, 2004 8:10 pm

Dons so mojmu frendu vlomil v bajto ponoč, ko je on lepo spal in mu ukradl mečko pa puntota. Tko ti noben kodni ključ, pa blokade ne pomagajo, ker te ponoč obiščejo, pregledajo celo bajto dokler ključev ne najdejo in ti plunejo avto. :?
Če bi se pa zbudi bi te verjetno pa še nabil :? :? :shock: :? :? :shock: :? :? :(

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To jan 27, 2004 8:29 pm

Iz kje pa je bil to. Matr mi momo kluče skor zraven avta samo u hišo bi stopu pa gasa. Fotru že neki časa govorim da bo treba kluče nekam orenk pospravljat.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To jan 27, 2004 8:30 pm

andrej777 je napisal/-a:Iz kje pa je bil to. Matr mi momo kluče skor zraven avta samo u hišo bi stopu pa gasa. Fotru že neki časa govorim da bo treba kluče nekam orenk pospravljat.

lepo da deliš to z nami in ostalimi ki berejo :D :D

c c c
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

baron
Novinec

Napisal/-a baron To jan 27, 2004 9:38 pm

andrej777 je napisal/-a:Iz kje pa je bil to. Matr mi momo kluče skor zraven avta samo u hišo bi stopu pa gasa. Fotru že neki časa govorim da bo treba kluče nekam orenk pospravljat.

Komenda

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To jan 27, 2004 10:33 pm

Sicer pa če bo moj avto kaj vreden, bo definitivno kej takega not prišlo
http://www.bubapovezuje.com/

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. Sr jan 28, 2004 12:28 am

lazo je napisal/-a:
Sportivo je napisal/-a:Frend z rusije mi je pravu, da če maš pri nih težave z mafijo, recimo da te oropa pa prebuta ne smeš it k kepsom, ker te bojo še oni prebutali (vsi so podkupljeni :evil: )

itak dol v rusiji ce kdo ma je to mafija al pa tisti v vladi ,ostalo sama sirotinja :( :cry:

To ti pa lahko potrdim :wink: , vcasih so murijaki se hujsi od mafije :evil:

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Sr jan 28, 2004 2:43 am

Sportivo je napisal/-a:Sicer pa če bo moj avto kaj vreden, bo definitivno kej takega not prišlo

ta sistem buba ni slab,sam jebat ga kako pa zaupat tem ka ti bojo to montiral da ti nebojo glih oni avto pihnili,pa kok je kej cena nikjer cena ne pise :wink:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jan 28, 2004 8:43 am

En mehanik (slovenc), ki je delal za Bavario 25 let, je izjavu, da so za prestižne modele že vnaprej znani kupci za katere bodo te avtomobile ukradli in da že delavci v fabriki pripravijo avto na krajo, potem ga kupiš in ti sledijo pa ga ukradejo in ga dobi znani kupec, ki je naročil ta avto že med izdelavo.

LP
Nebivedu

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr jan 28, 2004 1:52 pm

:shock:
Mafija!!!
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

vito
Novinec

Kraj: medvode

Napisal/-a vito Sr jan 28, 2004 2:03 pm

lazo je napisal/-a:
Sportivo je napisal/-a:Sicer pa če bo moj avto kaj vreden, bo definitivno kej takega not prišlo

ta sistem buba ni slab,sam jebat ga kako pa zaupat tem ka ti bojo to montiral da ti nebojo glih oni avto pihnili,pa kok je kej cena nikjer cena ne pise :wink:

Moj fotr ma neki podobnga u avtu in deluje. So testiral in je dobu izpis za 14 dni nazaj kje je bil avto in to vsako uro.
Drgač je bla pa cena mislm da mal čez 100k.

cr00ky
Nov uporabnik

Napisal/-a cr00ky Če jan 29, 2004 12:01 pm

hehe... ce hocjo ukradt ga bojo...

tko k je blo v Slovenskih novicah, k so enmu iz Trojan ukradl MB SL55 AMG... pa so divjal, totalko nardil, pa spizdl...

pa k so v sloveniji najdl MB CLK-GTR AMG ... iz Francije!? kako je do sm prisel pa noben qurc ne ve... (kljuce sunt je neki, avto prpelat iz FR v SLO je pa svojevrsten dosezek...)

Uporabniški avatar
Mtej
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a Mtej Če jan 29, 2004 8:13 pm

tega mercedesa so najdl lani u brežicah u neki vasi pod kozolcem.
nimajo nobenga spoštovanje :lol:

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Pe jan 30, 2004 10:52 pm

Jaz sem kupil rabljen avto pri avtohiši. Ga prevzamem in dobim samo en ključ. Totalno popenim, ključa pa nikjer. Nakar zagrozim, da avta ne bom vzel in naj vrnejo denar pa adijo, ugotovijo, da je ključ najbrž nekje pri lizig dajalcu, saj je imel avto prejšnji lastnik na lizing (vsake dve do tri leta vzame na lizing ) lahko pa mi naredijo novega, samo da kodo preberejo in da morajo priklopiti na računalnik. Opa, sem rekel, nič ne boste priklopili, hočem original ključ ali pa grem z denarjem in ne z avtom. Pokličejo nekaj številk po telefonu, in mi zagotovijo, da bom ključ imel v torek (bil je petek ko se je to dogajalo) in sem rekel, prav in šel. Ključ sem res dobil, ampak namesto enega sem dobil 4 ključe, eden izmed njih je bil pravi, ostali pa od nesrečnikov kot jaz. Ključe sem seveda poslal nazaj, saj so poslali vse, ker niso vedeli kateri je pravi.

To lahko pomeni, da je takih primerov lahko zelo veliko in zato nič čidnega, da je toliko skrivnostno odpeljanih avtov.
In ker sem elektronik in bolj iznajdljive sorte, je v avto vgrajena blokada, ki je znana samo meni. Če se slučajno kaj pokvari, in je žena v avtu, gre lahko samo peš naprej, pa približno ve za kaj se gre. Torej, najboljša blokada je unikatna blokada, pa potem ne pomaga noben računalnik in ne vem kakšno znanje.
C4 pa ni preveč dobra rešitev, se mi zdi boljša kakšen bojni plin, strup in podobno.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 So jan 31, 2004 12:04 am

Js pravim da je dobro nardit eno ali dva varnostna stikala ki ti isklopijo vso elektriko v autu,tako da se ne moreš odpeljat dokler ne vklopiš teh stikal.
enkrat je blo na POP TV-ju oddajaj o ukradenih autih in je en tip govoru da si je v svojem audiju a6 nekaj dni preden so mu ga hotli ukrast dal ugradit dva varnostna stikala ki izklopijo elektriko.Položaj stikal je vedel samo on.Auto so mu poskušali ukrast,razdrli celo armaturko ampak ni šlo.Vrednost auta je bila 10 milijonov stroški stikala pa 3000SIT.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So jan 31, 2004 12:09 pm

Ocitno bo treba razmisljat nekaj v smeri teh stikal. Druge resitve ( berem ) enostavno ni.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] So jan 31, 2004 7:44 pm

sm prou prestrašen ratu. bom reku fotru nej u avto ugradi blokado menjalnika, gsm (al pa gps) sledilno napravo in še kej..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa So jan 31, 2004 8:01 pm

kako pa kej zgledajo ta stikala?
pr nas je fotr vcasih mel en tak stikal, da če si hotu avto vžgat si mogu na ta stikal prislonit nekakšno okroglo in ploščato ploščico podobno bateriji za zapestno uro.če tega nisi naredu avto sploh ni mrdnu

lp
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen So jan 31, 2004 10:04 pm

baron je napisal/-a:Dons so mojmu frendu vlomil v bajto ponoč, ko je on lepo spal in mu ukradl mečko pa puntota. Tko ti noben kodni ključ, pa blokade ne pomagajo, ker te ponoč obiščejo, pregledajo celo bajto dokler ključev ne najdejo in ti plunejo avto. :?
Če bi se pa zbudi bi te verjetno pa še nabil :? :? :shock: :? :? :shock: :? :? :(

Nam so enkrat tako v hišo vloml, sam sem bil z avtom uzun. Če pa bi bil doma, pa tist(i) ne bi več hodil(i) Garantirano! :twisted:
Slika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So jan 31, 2004 11:49 pm

Tilen je napisal/-a:
baron je napisal/-a:Dons so mojmu frendu vlomil v bajto ponoč, ko je on lepo spal in mu ukradl mečko pa puntota. Tko ti noben kodni ključ, pa blokade ne pomagajo, ker te ponoč obiščejo, pregledajo celo bajto dokler ključev ne najdejo in ti plunejo avto. :?

Nam so enkrat tako v hišo vloml, sam sem bil z avtom uzun. Če pa bi bil doma, pa tist(i) ne bi več hodil(i) Garantirano! :twisted:

Ah, dej no Tilen. Mal plinčka ti u bajto spustijo, da bolš pančkaš pa je. Pred enmu mescam so ponoč ulomil k moji sošolki. Ključe od avtov so mel u dnevn. Premetal so jim celo bajto, u spalnci (!) so mtki nakit iz predala pobral, uzel ključe od passata (od cliota so jih pustl) in šli (z avom, dnarjem, nakitom). Zjutri jih je pa soseda zbudila k je na kavo pršla in dejansko jim je u bajti po nečem smrdel. Aja, pa vlomilci so se preobul v copate.
Licet volare si in tergo aquilae volat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov