Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Ali ste pripravljeni donirati 1-10k za nakup vozila

DA
93
79%
NE
24
21%

Skupaj glasov : 117

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So jan 31, 2004 9:26 pm

zato p apravim da naj premisli če bo lahko potem vzdrževal, registriral,....

samo glede na to koliko je glasovalo ZA dvomim da bo sploh kaj iz tega!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 So jan 31, 2004 9:41 pm

ja glasovalo je res malo uporabnikov ceprav mislim,da vsaj 1000sit bi lahko vsak prispeval
Slika

Uporabniški avatar
ghia
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ghia So jan 31, 2004 10:17 pm

naj se dobimo v živo in mu izročimo osebno!pa še novinarja prpelat da ne bodo mladi šoferji vedno na slabem glasu!tudi prispevam
EASY RIDER-NIKOL 200!!
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne feb 01, 2004 10:18 am

ghia je napisal/-a:naj se dobimo v živo in mu izročimo osebno!pa še novinarja prpelat da ne bodo mladi šoferji vedno na slabem glasu!tudi prispevam

Maš prav vendar je bila njegova izrecna želja, da ni novinarjev in pompa. Žal. Se pa strinjam, da bomo bolj težko zbrali za cel avto glede na anketo. Tut če da vsak 10k SIT. :roll:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

jasub
Nov uporabnik

Kraj: Žiri, Slovenia

kar je povedal salesky

Napisal/-a jasub Ne feb 01, 2004 10:19 am

Zdravo,

Povsem se strinjam s tem kar je povedal salesky, da naj neodvisni član (eden izmed vas), odpre račun, vsak dobi potrdilo in podobmo.

MGsax je včeraj v privatnem sporočilu omenjal katrco. Žal je le-ta res premajhna, ker imam na navadnem vozičku poseben sedež, ki se mora sneti z vozička in dati v avto posebej. Katrca je tako res premajhna, vendar pa stvar gre v mnogo prtljažnikov srednjega razreda. Še enkrat povem, da tisto kaj poste kupili je vaša stvar, tukaj smo zato, da se dogovorimo. Tudi sem dejal, da je stvar treba videti.

Res pa je, da bom moral sam razčistiti glede stroškov in res je tudi, da boste zdaj na začetku morali vse zbrati vi. Dajte mi torej še en dan, da se dokončno odločim. Se pa tudi jaz bojim, da je glasov premalo.

Hvala, da ste razumeli,

Jaka

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne feb 01, 2004 10:37 am

tisto z katrco je bil hec :D

zaradi mene se nabavi kaj si sam želiš. meni je vseeno samo da boš zadovoljen. problem bo v tem (saj sam vidiš koliko se jih je prijavilo oz. glasovalo ZA) če se bo sploh lahko kakšen avto nabavilo.

upam da se bo stanje izboljšalo.
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

jasub
Nov uporabnik

hec

Napisal/-a jasub Ne feb 01, 2004 11:43 am

Zivjo

Vem, da je bil hec, vendar je treba take stvari vseeno pojasniti...

Glede avtomobila se bomo ze dogovorili, če bo denar...

Glede same akcije bom zadnjo odločitev sporočil najkasneje do 4.2.2004...

Jaka

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Napisal/-a nightrider31 Ne feb 01, 2004 12:07 pm

zelo slabo,da je od 3290 uporabnikov glasovalo samo 82 uporabnikov

Upam,da se bo stanje izboljsalo :evil:
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne feb 01, 2004 12:18 pm

ja nažalost je takšno stanje kot je. vsi samo govorijo kaj bodo dali na avto kak bi ono. po moje so jih sama usta ali pa so taki egoisti da jim ni para. kdo nima jurja da bi daroval ma pa svoj avto mislim da mu ni pomoči.

se opravičujem za te ostre besede, samo sem pač tak tip da direktno povem kaj mislim
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Ne feb 01, 2004 12:22 pm

....KDOR POTREBUJE TA DOBI...JEST SM ZA

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Napisal/-a nightrider31 Ne feb 01, 2004 12:23 pm

MGsax je napisal/-a:ja nažalost je takšno stanje kot je. vsi samo govorijo kaj bodo dali na avto kak bi ono. po moje so jih sama usta ali pa so taki egoisti da jim ni para. kdo nima jurja da bi daroval ma pa svoj avto mislim da mu ni pomoči.

se opravičujem za te ostre besede, samo sem pač tak tip da direktno povem kaj mislim

lepo povedano kajti 1000sit mislim,da se ne bi nikomur poznalo,tudi meni se ne pa imam druzino ,ki jo je treba preziveti tako,da fantje in dekleta jurja na stran in se bo nabralo
Slika

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Ne feb 01, 2004 1:00 pm

Kam nakažem?
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne feb 01, 2004 1:02 pm

Nikamr še. :wink:
The MAN

jasub
Nov uporabnik

dokazi o mojem stanju

Napisal/-a jasub Ne feb 01, 2004 1:11 pm

Zdravo,

Ker še ni padla nobena konkretna odločitev o zboru sem se odločil, da vas ponovno pozovem. Tako vas pozivam, da me tisti, ki bi želeli prispevati obiščete v sredo 4.2.2004, od 10-21h, v študentskem domu. Jaz bi najraje videl, da pridete vi k meni, ker bom jaz malo težje. Odločitev o nadaljevanju akcije ali ne bom sporocil ze pred zborom, da boste lahko tudi prispevali, če bodo odločitve pozitivne.

Na vpogled bodo vsi dokazi o mojem stanju, obiski pa seveda niso potrebni, če akcije ne bo.

To naj bo "prvi zbor", bomo pa stvar morali še kdaj ponoviti. Prvi donatorji pa me lahko vidite že v sredo.

[b]Kdor bo v bližini naj me pokliče na GSM 070 634 313, da bo laže našel sobo. Na voljo vam bom sicer od 10-21h, če pa ste zato, da se vas naenkrat zbere več, pa se lahko zmenimo tudi drugače...[/b]

Poštni naslov lokacije:

ŠTUDENTSKI DOMOVI V LJUBLJANI (Rožna dolina)
Cesta 27. aprila 31
DOM V
SOBA 10 - v pritličju

Da ne bo nesporazuma. Tudi zdaj seveda nisem čisto brez prevozov. Stvari se odvijajo, vendar se v življenju 21-letnika že pojavi tudi kakšna potreba, ko bi kam šel tudi brez posebne organizacije in priprav. Rad bi pač živel vedno bolj in karseda samostojno. Mislim, da razumete.

Jaka

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Ne feb 01, 2004 10:22 pm

MGsax je napisal/-a:ja nažalost je takšno stanje kot je. vsi samo govorijo kaj bodo dali na avto kak bi ono. po moje so jih sama usta ali pa so taki egoisti da jim ni para. kdo nima jurja da bi daroval ma pa svoj avto mislim da mu ni pomoči.

Ce pomislis jurja stane avtopralnica .. pa ce bo zarad tega moj avto dva mesca dle umazan .. pa naj bo .. mu verjetno ne bo veliko skodovalo glede na to, da le ima streho nad glavo! Verjetno si to hotu povedat :)
Sezmer sem za :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Po feb 02, 2004 7:44 am

jest sm tud za, čeprov mi je mal problem v lj al pa km drugam pridt... :) sj se po pošti lohka pošle al pa kj... :P tistga jurja bom že dal... je že lepo naštiman u tamalmu predalčku, da ga nam prj zagonu :)
Slika

jasub
Nov uporabnik

končna odločitev

Napisal/-a jasub Po feb 02, 2004 9:01 am

Zdravo!

Ponovno se vam zahvaljujem za zelo velik odziv in vam sporočam končno odločitev glede nadaljevanja akcije. Glede na to, da ste se odzvali v tako velikem številu in s tako veliko pripravljenostjo, naj se akcija nadaljuje. Glede ostalih stroškov sem se odločil, da bom že kako, vendar pa vse pozivam, da se zbere čim več denarja v najkrajšem možnem času.

MGsax je predlagal da se zbere denar in si nato jaz sam zberem avto. Kaj mislite o tem oziroma kdo naj odpre račun. Mislim, da v primeru, da denarja po zaključku akcije še ne bo dovolj, bi bilo dobro, da ta denar stoji in čaka na morebiten nov priliv. Mogoče bi bila celo varianta, da ga po zaključku akcije poskušam ta denar obrniti še v nekaterih svojih projektih in potem avto kupim sam. To je seveda vaša odločitev.

V kolikor bom jaz odgovoren za odprtje računa, potem bo ta račun odprt v četrtek in vam bom tudi sporočil.

Zaenkrat bi rad okvirno vedel kdo me bo V SREDO obiskal.
Lep pozdrav,
Jaka
Zadnjič spremenil jasub, dne Po feb 02, 2004 10:16 am, skupaj popravljeno 1 krat.

mini_db
Novinec

Kraj: Mengeš

Napisal/-a mini_db Po feb 02, 2004 10:02 am

Donacijo za avto sem objavil na hondaaddict.com strani, upam da bodo oni tudi kaj prispevali. Za ostale zadeve jih bom pa obveščal.

LP
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
mflajs
Novinec

Kraj: Goriška

Napisal/-a mflajs Po feb 02, 2004 10:21 am

Ti zrihtaj številko računa pa se bo že kaj zbralo.
Mflajs

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Po feb 02, 2004 6:04 pm

mflajs je napisal/-a:Ti zrihtaj številko računa pa se bo že kaj zbralo.

še zmeri menim da mora eden od nas odpret račun in tja nakazovat. En ki mu je za zaupat seveda. :wink:

Mogoče kr MGsax naredi to. Pol bomo njega kamenjali če bo kej narobe. :twisted: :twisted:
The MAN
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov