Da ne govorim da sem si morau sam priskrbeti prevoz za vsakokrat ko sem šel do njih (zaradi njihovih napak) o kakem nadomestnem vozilu ni bilo duha ne sluha. No enkrat me je celo g. Simon Štamcar (Direktor) zapeljal do Ljubljane.
Pri tanku je samo to problematično da je tank prišraufan direktno v dno (prostora rezervne gume) in je dno potegnilo proti rezervoarju (navzgor).Da ne govorim da obstaja tudi kaka pena ki ne sprejema vlage in bi se jo lahko namontiralo pod rezervoar s tem bi se izognili neljubim zvokom.
Pred mano je biu eno gospod z tuaregom (prau zanima me kako so potem pri njemu naredili)
Poleg vsega sem si zadnjič vzeu čas in se spravil pod mesto plinskega rezervoarja. Katastrofa luknja skozi katero pridejo cevi (narejeno z stožčastim svedrom) sploh niso zatesnili z kako gumo tako da lahko vlaga pride do rezervoarja

O kaki estetiki ne duha ne sluha!
Od njih je samo naprava za kupit (comp) vse ostalo pa itak tut oni nabavijo pri posameznih proizvajalcih. (tako zmontirat bi znau tudi vsak sam doma)
Prau zanima me če mi bodo povrnili transportne stroške (za kar sem tudi dal zahtevek).