Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky So maj 30, 2009 10:09 pm

pacienti so iz obeh strani. Dostikrat po glavni kdo pripiči, se pa nardi tudi, da kdo iz dovoza ali stranske direkt na cesto potegne.
Sem enkrat v enega kombija priletel, ko sem šel tovornjaka prehitevat, ker oni v kombiju sploh ni desno pogledal, ko je na cesto ven zavil. Pa je to na čisti ravnini, ravno pri tabli za konec naselja, ko vsi vemo, da se tam začne prehitevat, ker prej par kilometrov ni šanse it prehitet. No nakoncu smo vsi trije bremzali, ker me je un v kombju opazil poznej kot pa js njega(ko je bil že na cesti z sprednjim delom). Pa nimam ravno malega avta.
LP Rok

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne maj 31, 2009 1:33 pm

Drocky je napisal/-a:pacienti so iz obeh strani. Dostikrat po glavni kdo pripiči, se pa nardi tudi, da kdo iz dovoza ali stranske direkt na cesto potegne.
Sem enkrat v enega kombija priletel, ko sem šel tovornjaka prehitevat, ker oni v kombiju sploh ni desno pogledal, ko je na cesto ven zavil. Pa je to na čisti ravnini, ravno pri tabli za konec naselja, ko vsi vemo, da se tam začne prehitevat, ker prej par kilometrov ni šanse it prehitet. No nakoncu smo vsi trije bremzali, ker me je un v kombju opazil poznej kot pa js njega(ko je bil že na cesti z sprednjim delom). Pa nimam ravno malega avta.

kdo je bil kriv za nesreco?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne maj 31, 2009 2:15 pm

ni blo nesreče, je pa res da sem se dobesedno pod keson s haubo zapeljal tovornjaku, pa tut rit je blo treba lovit. Aja hitrost pa je bla po občutku med 60 in 70.
uhh pa šele zdej vido, da sem narobe napisal tam, NA kombija(v prenesenem pomenu) sem hotel napisat, ne V. pardon :oops:
LP Rok

krimic
Nov uporabnik

Napisal/-a krimic Ne maj 31, 2009 7:59 pm

kva cm rect razn tega da avtosole itak nc ne naucijo sam kes kasirajo za udelezence v prometu je pa tko kr nas je nimamo niti tok kulture na cest da bi pazil drug na druzga to je dost zalostn motoristi so pa vecinoma sicer sami krivi ker njihove hitrosti so neprimerljive z avti pa se hitr ga lah spregledas ker je on hitrejsi in najveckrat pade v mrtvi kot avta primer lih ucerej je bil b****r k je skos kranj prnoru priblizno okol100 je mel not pa se je gas stiskou tko da smo vsi ljudje sam gledal pa se zgrazal k ga bi pa en izsilu bi bil pa un kriv a ne tko da tukej ni logike

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Ne maj 31, 2009 9:03 pm

V Celju umrl 30-letni motorist

Vozili je prehitel po sredini smernega vozišča, zapeljal na desni prometni pas in močno dodal plin, da bi prednji del motornega kolesa dvignil v zrak. Pri tem je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal desno in trčil v betonski robnik pločnika, nato pa zdrsel desno z vozišča, kjer je z vozilom in s telesom trčil v več dreves. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

baje je bla glava posebej..

sej to ne morš verjet kaj eni delajo.. se grejo GHOSTRIDERJE

Uporabniški avatar
FoxTer
Novinec

Kraj: kp

Napisal/-a FoxTer Ne maj 31, 2009 9:07 pm

kolesar je napisal/-a:V Celju umrl 30-letni motorist

V.. se grejo GHOSTRIDERJE

Kruto, vedar resnično.... Zdaj bo pravi GHOSTrider.....

Naravna selekcija......
My dream: Ford Mustang Shelby GT500

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne maj 31, 2009 9:09 pm

kolesar je napisal/-a:V Celju umrl 30-letni motorist

Vozili je prehitel po sredini smernega vozišča, zapeljal na desni prometni pas in močno dodal plin, da bi prednji del motornega kolesa dvignil v zrak. Pri tem je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal desno in trčil v betonski robnik pločnika, nato pa zdrsel desno z vozišča, kjer je z vozilom in s telesom trčil v več dreves. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

baje je bla glava posebej..

sej to ne morš verjet kaj eni delajo.. se grejo GHOSTRIDERJE

jap glava je bla nekaj metrov stran od motorja
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix To jun 02, 2009 12:56 pm

krimic je napisal/-a:kva cm rect razn tega da avtosole itak nc ne naucijo sam kes kasirajo za udelezence v prometu je pa tko kr nas je nimamo niti tok kulture na cest da bi pazil drug na druzga to je dost zalostn motoristi so pa vecinoma sicer sami krivi ker njihove hitrosti so neprimerljive z avti pa se hitr ga lah spregledas ker je on hitrejsi in najveckrat pade v mrtvi kot avta primer lih ucerej je bil b****r k je skos kranj prnoru priblizno okol100 je mel not pa se je gas stiskou tko da smo vsi ljudje sam gledal pa se zgrazal k ga bi pa en izsilu bi bil pa un kriv a ne tko da tukej ni logike

Sorry samo če bi vsi vozli tako kot so nas učili v avtošolah verjemi da nebi bilo nesreč :) Samo pač vsi ko zapustijo šolski avto in se vsedejo v prvega, je prvo kar naredijo, naslon čist anzaj da ja ležiš v avtu ker je te pač frajersko :roll: , ena roka na menjalnik druga pa na vrh volana da ql izpadeš če slučajno kira pičoza pogleda, in seveda muzika do pune naglas ker nerabiš slišat kaj se dogaja okrog tebe :) pol pa gremo gasa 90 skozi mesto mimo avtobusne, ker tam par punc sedi in hočeš izpast frajer :roll:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar To jun 02, 2009 2:43 pm

http://24ur.com/novice/slovenija/foto-vectra-vas-gleda.html

zavarovalnice so začele provide kupovat ;)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr jun 03, 2009 8:18 am

kolesar je napisal/-a:http://24ur.com/novice/slovenija/foto-vectra-vas-gleda.html

zavarovalnice so začele provide kupovat ;)

Sawal jim je stare Vectre uturil....in po za 45.000 eur :roll: ...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr jun 03, 2009 8:53 am

ta provida je skoraj eno leto stala na parkingu opel avtohiše v kopru menda :D zakaj pa je tako dolgo trajalo da so jo dali v uporabo pa nevem. Mogoče zaradi "investicijskega plana" občin?

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Sr jun 03, 2009 9:25 am

DaDek je napisal/-a:ta provida je skoraj eno leto stala na parkingu opel avtohiše v kopru menda :D zakaj pa je tako dolgo trajalo da so jo dali v uporabo pa nevem. Mogoče zaradi "investicijskega plana" občin?

Vozilo je policija prejela na podlagi donatorske pogodbe, ki je bila sklenjena že v lanskem letu, s sedmimi občinami na območju PU Koper in dvema zavarovalnicama. Sistem provida pa je naknadno vgradila policija.

pri nas vse tako počasi poteka ja... ta birokracija.. včasih se zdi da tisti v državnih službah nič ne delajo..

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Sr jun 03, 2009 10:24 am

kolesar je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:ta provida je skoraj eno leto stala na parkingu opel avtohiše v kopru menda :D zakaj pa je tako dolgo trajalo da so jo dali v uporabo pa nevem. Mogoče zaradi "investicijskega plana" občin?

Vozilo je policija prejela na podlagi donatorske pogodbe, ki je bila sklenjena že v lanskem letu, s sedmimi občinami na območju PU Koper in dvema zavarovalnicama. Sistem provida pa je naknadno vgradila policija.

pri nas vse tako počasi poteka ja... ta birokracija.. včasih se zdi da tisti v državnih službah nič ne delajo..

Meni se pa vedno zdi, da nič ne delajo..vsak dan imam opravka z njimi, samo da se mi meni vedno mudi z roki (projektiva.press)..še veliko naredijo, ko pa dajejo tak vtis, da ne delajo nič..

Ontopic: Je kje objavljen podatek koliko je sedaj vseh (avto)mobilnih in stacionarnih radarjev?
Pa zanimivo bi bilo vedeti, koliko efekta ima povečevanje števila radarjev na cestah (koliko manj mrtvih, poškodovanih, nesteč na splošno)..
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr jun 03, 2009 3:49 pm

sašo5 je napisal/-a:Sawal jim je stare Vectre uturil....

Ne bo držalo! Kupili so jo pri Istra avto, kjer je zelo dolgo časa mirovala (tud na avto.net je bila)

Za ceno sem pa tud prepričan, da ni taka, kot jo navajaš :)
Slika

Uporabniški avatar
luke18
Novinec

Napisal/-a luke18 Sr jun 03, 2009 4:53 pm

Cena je 45.000 €, to so rekli po tv.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr jun 03, 2009 6:36 pm

http://www.avtocenter.si/avto-katalog/? ... arid=28314

Tolk o tem, kolk so napihnl ceno na tv.
Slika

Uporabniški avatar
Pitu
Novinec

Napisal/-a Pitu Sr jun 03, 2009 6:50 pm

Samo tale Vectra zgleda čist huda :twisted:

Uporabniški avatar
luke18
Novinec

Napisal/-a luke18 Sr jun 03, 2009 7:09 pm

Ja a kamere in razni računalniki so pa zastonj al kaj?

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Sr jun 10, 2009 7:16 pm

http://www.zurnal24.si/22-letnik-zaradi ... ika/114841

groza,kako hitro se to naredi,žalostno :cry:
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr jun 10, 2009 7:19 pm

boljše onadva kot pa jaz ki se nedolžno peljem po omejitvi ter nisem ničesar kriv
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov