gustelj je napisal/-a:ZVCP: 23. člen
...
75. prehitevanje je vožnja mimo drugega udeleženca cestnega
prometa, ki se premika v isti smeri po prometnem pasu ali delu
smernega vozišča, ki je namenjen prometu. Hitrejša vožnja ene
kolone vozil od druge na cesti, ki ima najmanj dva prometna
pasova za vožnjo v isto smer, ni prehitevanje;
To je še dodaten argument proti tistemu, da se je tudi v kolonah treba umikati na desni pas. Res pa še sam nisem vedel, da čisto izrecno to piše (še na lastne oči sem šel preveriti

). Očitno torej ZVCP tu ne potrebuje nobenih popravkov, samo, tako kot so že nekateri pred mano rekli, upoštevati ga je treba.
Drocky je napisal/-a:To, da pa se je avstriji po 30ih letih komaj povrnila investicija v hucke pack(tovornjak na vlak) sistem pa očitno noben neve.
Ampak če jaz prav vem tudi pri avtocestah ni bistveno drugače. V glavi imam številko, ampak ne vem če drži, okoli 25 let za amortizacijo.
S tem da je pri nas finančno še težje, ker je razdalja krajša, SŽ pa v totalni pizdi. Pa da ne začnemo o zastarelih progah, ko znižujejo hitrost in težo kompozicij.
Pomoje so investicije v železnico čisto smiselne. Vlaki se lahko napajajo iz obnovljivih virov (ladje in letala zaenkrat ne - pomoje še nekaj časa), hitrosti so vedno večje, tehnologija se izboljšuje, jaz v tem vidim prihodnost logistike (srednjeročno). To, da imamo železnice še iz časov Avstro-Ogrske pa je drug problem. Kdor si bo upal ugrizniti v to kislo jabolko ima moj glas na volitvah

.