Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Pe nov 30, 2007 9:52 am

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun Pe nov 30, 2007 9:53 am

baSix je napisal/-a:ql :D nerode :P drugače pa me zanima če ma kdo psnetek od tistega lovljenja policistov na postojsnki avtocesti ko so baje lovili kombi :o

če je blo to kšn mesec, dva nazaj, poglej mal nazaj. sem prpopal nek link.

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

matej_jack
Novinec

Napisal/-a matej_jack So dec 01, 2007 11:42 am

Ve kdo kaj se je zgodilo v skorbi? Cesta je zaprta. :?

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh So dec 01, 2007 4:48 pm

Tale ki je umrl pri Polskavi je bil sošolec od mojega soseda v OŠ Črešnjevec. In potem je delal na na tej šoli kot učitelj telovadbe. Na 24ur: http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 111503.php sicer piše da se je zaletel va zadnji levi del tovornjaka, vendar pa so potem nekateri očividci pravili, da je prepozno začel prehitevati. Za zdaj še nevem kaj je sploh res tu :? Res pa da njegov Clio ni imel šans :cry:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Luky

Napisal/-a Luky Po dec 03, 2007 7:42 pm

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 111667.php

jebat ga...
škoda k so nastradal tud drugi :?

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po dec 03, 2007 8:03 pm

Škoda drugih, tak tak ni bil vreden da živi.

In potem še vedno trdijo, da je prevelika hitrost največji razlog za morijo na naših cestah. Vedno bolj me je strah se voziti po naših cestah, kjer ogromno ljudi ne zna voziti, jih je strah same vožnje, so napol slepi, mentalno prizadeti ali a enostavno nori...strah me je tudi tistih, ki komentirajo, da so ljudje ki se po avtocesti vozijo 150 v PRAVILNO smer maniaki, norci, morilci :roll: ..če jih je strah vožnje obstajajo sredstva javnega prevoza al pa naj se zaprejo doma in se z odejo pokrijejo čez glavo, bo boljše za vse tako.

Očitno bo treba posečt po drastičnih ukrepih ( pa ne po večjih kaznih, ker te niso zdravilo za nesposobnost, neumnost in neznanje)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Luky

Napisal/-a Luky Po dec 03, 2007 8:13 pm

pa ni mi jasn kok mu je ratal se po prehitevalnem pasu pelat 2 km...
dobr če bi se po odstavnem, sam se je po prehitevalnem :?

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po dec 03, 2007 8:24 pm

ja v avtošoli so ga učil da se vozis skrajno desno a ne :roll: ..sem vidu posnetke na svetu zdej :? ...to se je zgodilo 500 m od moje hiše v zračni liniji gledano...mislim ostal sem brez besed, čist sem šokiran kaki kreteni se vozijo dandanes po cesti.

Škoda, ker ni naletel na kak 40 tonski šleper, da ga sfašira u prafaktorje in ga odnese nazaj v Arjo vas, kjer se je uklopil :twisted:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Luky

Napisal/-a Luky Po dec 03, 2007 9:22 pm

verjem da ga je dobr sfaširal tud zdej, ko je čelno prletu v ZX-a...
avto je tk sfaširal, če gledamo avto od znotraj je volan na sredini, torej desnega sedeža praktično ni...

Uporabniški avatar
Marsovček
Novinec

Napisal/-a Marsovček Po dec 03, 2007 10:37 pm

Po nepreverjenih informacijah je možakar delal samomor. Največja škoda ob tem je nič krivo dekle, ki je bilo ob nepravem času na nepravem mestu :( .

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po dec 03, 2007 11:01 pm

a takemu oslu vzamejo izpit, če preživi? nč še nism slišu o tem, kakšna je kazen (razen denarne). Ne vem no, pa sej je dost drugih možnosti, da gre delat samomor, ne pa da greš na AC v kontra smer pa po možnosti še dodatno koga ubiješ. Je.at ga, nkol ne bom tega razumel.

Zto se tud prov ne rad na AC vozim po prehitevalnem pasu, ker nkol ne vem, kdaj se bo kkšn imbecil najdu in prpelu kontra (vsaj v večini vozijo po prehitevalnem kontra).
Slika

54m0
Novinec

Kraj: Med cesto in zrakom

Napisal/-a 54m0 Po dec 03, 2007 11:11 pm

Kazen za primer če preživi je povzročitev hude telesne poškodbe ali pa uboj iz malomarnosti, pač odvisno od tega, ali so ostali udeleženci le poškodovani ali pa je kateri izmed njih mrtev, največkrat pa policija to obravnava kot povzročitev prometne nesreče s smrtnim izidom. Skratka kazen je mislim da od 3-5 let zapora, nisem pa čisto 100 % prepričan.

Vedno, ko pride do kakašne takšne nesreče ali pa do čelnega trčenja s kamionom se vprašam, če ni voznik delal samomora in vedno me zmoti dejstvo, da pri takšnih poskusih nekoga, da si vzame svoje življenje, skoraj vedno nastrada neka 3. oseba
Drive, drive and drive untill you run out of gas

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po dec 03, 2007 11:28 pm

Čist prav da ga bojo pokopali. Taki niso vredni da dihajo. Male bi jih trebalo že vtopit :evil:
Nedolžni nastradajo vedno. :roll:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Po dec 03, 2007 11:32 pm

omg pa kak jim to uspe nekaterim :S dobro ta tip je delo samomor samo nekateri se pa po pomoti zapelejo v nasprotno smer like wtf?? kak jim to uspe :S ravno zadnjič se mi je ena ženska prpiljela nasproti po enosmerni ulici :S pol pa eš me tak debilno gleda kao "kaj pa te ti na mojem pasu delaš" :S nemor verjet :evil: :roll:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po dec 03, 2007 11:36 pm

fantje a vas bom cisto na vsaki strani opozarjal da ni to tema za razpravljanje sploh
pa ne o drugih pripetljajih... pac pa linki in zalostne novice

razpravljanje o podobnih stvareh ki se ticejo nesrec in izboljsevanja pa preusmerite sem!
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=53681
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

dms
Novinec

Napisal/-a dms To dec 04, 2007 11:15 pm

A mogoce kdo ve kaj je bilo danes v Logatcu na Trzaski.Enga je sezul,pa mislm da bi bil ksn pesec,mal naprej je pa clio z razbito sipo stal.

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun So dec 08, 2007 1:54 pm

slišu po radiu lihkar, da je med domžalami in krtino zaprt celoten pas zaradi gorečega tovornega vozila :?

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So dec 08, 2007 5:00 pm

Slika
Slika

P.S.: ne vem, a še vedno velja tisto, da je treba dat link, s kje je slika vzeta. Će je al pa če ni, je itak vidno na sliki v spodnjem desnem kotu.
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So dec 08, 2007 5:44 pm

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 077119.php

Tu je to z tovornjakom.. NEkdo je celo vse posnel :roll:
Kateri avti pa so gor?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov