Ceed je napisal/-a:Po komentarjih sodeš še nihče ni vozil avta hitrjej od 130km/h. Ko grem na AutoBahn se mi ne zdi.
TommyGun je napisal/-a:po komentarjih na žurnalu je razvidno, da po spletu kroži veliko bolanih ljudi.
On je napisal/-a:Rešitev za dirkanje : DIRKALIŠČE oz. PISTA, katere naša ljuba dežela žal nima...
TommyGun je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:http://www.zurnal24.si/22-letnik-zaradi-hitrosti-v-smrt/novice/crnakronika/114841
groza,kako hitro se to naredi,žalostno
po komentarjih na žurnalu je razvidno, da po spletu kroži veliko bolanih ljudi.
Hvala bogu,da ni bil nihče od ostalih udeležencev v prometu poškodovan in sta kretena dobila to,kar sta iskala......
Kritik je napisal/-a:A mislite da bodo mulčki, ki si komaj kupijo neka stara j***a, ali pa sposodijo kakšno makino od fotra res plačevali za vožnjo po tem dirkališču??!! Lepo vas prosim, tistim ki si kupijo stare avte in jih nato pedenajo je škoda dati denar še za to, ker konec koncev javne ceste so skoraj zastonj, tistim pa ki si sposodijo avte pri fotrih pa še na kraj pameti ne pade da bi fotrov avto peljali na tako pisto... kaj če foter izve!
Tako da ni za pričakovati, da se bo zaradi dirkališča zmanjšal procent divjakov na cesti. Edino kar pomaga je vzgoja od malih nog naprej, nič drugega.
Lp
Polo78 je napisal/-a:Me je pa vseeno zmotil komentar tamkajšnjega moderatorja, ki se sprašuje, zakaj so BMW fahrerji tako velikokrat označeni kakor pač so - vemo kako. Nevem, ampak jaz se na njegovem mestu ne bi tako čudil. Pa ne samo zaradi te nesreče, ki je bila le ena izmed kamenčkov v mozaiku. Ampak zaradi vsakodnevnega dogajanja na cestah, ko ne mine dan, da ne bi videl kakega prepotentnega divjaka v BMW-ju in vso njegovo vzvišeno aroganco do drugih soudeležencev v prometu, ki jo izkazuje! In nimam samo jaz takih izkušenj. In nenazadnje tudi statistike najhujših nesreč v zadnjih letih govorijo o tem, da so bili marsikje kot po pravilu udeleženi vozniki teh vozil, predvsem kot povzročitelji. A je potem še sploh kaj čudnega, da nekateri pišejo/mo take komentarje, ki so prav naperjeni proti voznikom bavarcev?! Se je temu za čudit?!?!![]()
Naj si vendar pogleda dejstvom v oči in si bo morda odgovoril na ta vprašanja...
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov