Little_tortilia_boy je napisal/-a:je ta avto kupljen v črnučah pr enmu k ma full teh ameriških avtov, na križišču ponavad stojijo, pred petrolom v smeri trzina? kot sm slišu naj bi biu avto uvožen iz amerike, za snemanje enga filma, nevem kje in potem počas pršu do sm...
damjan je napisal/-a:z1 ima zanimiv sistem odpiranja vrat:):)
http://www.youtube.com/watch?v=v_B2m4hxX2g
Sm4jli je napisal/-a:@lexer, tale NYPD avto se trenutno nahaja v Litiji. Pokrit je s cerado in najbrž čaka na lepo vreme

sejjaretun je napisal/-a:tistega policijskega sem videl v trbovljah mislim da prejsnji teden.peljal se je za policijo,tko da sem pomislil da je res policijski-slovenski.bila je ze tema tko da nisem dobro videl..
Kakor bo lepš vreme se bom pozanimu da res vidim kako kaj napreduje ta avto in če ga je zrihtau ker en pravi da ga je vidu u Litiji ti da si ga tam za policijo...To se tud men ja nardil k sm ga prvič vidu ampak je bil mal prevelik za naše pametnjakoviče in barva ni bla prava. grega983 je napisal/-a:
Eh, tole pa ni neki nevsakdanjega. Če bi redno obiskoval rally-je za DP, bi vidu da možakar tega lepotca redno vodi na izlete z pridihom hitre vožnje
lexer je napisal/-a:O verjamem...Ampak zame in druge za druge ludeke k ne vidimo vsak dan tole je res nekaj prelepega...marsikdo bo rekel ah sej je samo rally avto in ga vidš tko na rally-ju...to ni samo avto to je klasika ji je vredna objave!
peroRS je napisal/-a:lexer je napisal/-a:O verjamem...Ampak zame in druge za druge ludeke k ne vidimo vsak dan tole je res nekaj prelepega...marsikdo bo rekel ah sej je samo rally avto in ga vidš tko na rally-ju...to ni samo avto to je klasika ji je vredna objave!
x2![]()
Danes sem na cesti med Uncem in Planino srečal sivega BMW M3 CSL s KRanjsko registracijo...je šel zeeelo počasi mimo. Voznikova hrbtenica verjetno ni bila najbolj navdušena nad kvaliteto ceste
lexer je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:lexer je napisal/-a:O verjamem...Ampak zame in druge za druge ludeke k ne vidimo vsak dan tole je res nekaj prelepega...marsikdo bo rekel ah sej je samo rally avto in ga vidš tko na rally-ju...to ni samo avto to je klasika ji je vredna objave!
x2![]()
Danes sem na cesti med Uncem in Planino srečal sivega BMW M3 CSL s KRanjsko registracijo...je šel zeeelo počasi mimo. Voznikova hrbtenica verjetno ni bila najbolj navdušena nad kvaliteto ceste
A dej no...To je tud ena lepota...Ampak samo za tiste k vejo kaj pomeni BMW.Usak misli sej je samo avto...Ni je nekaj več!
Po forumu brska: blasfemik in 91 gostov