Little_tortilia_boy je napisal/-a:je ta avto kupljen v črnučah pr enmu k ma full teh ameriških avtov, na križišču ponavad stojijo, pred petrolom v smeri trzina? kot sm slišu naj bi biu avto uvožen iz amerike, za snemanje enga filma, nevem kje in potem počas pršu do sm...
damjan je napisal/-a:z1 ima zanimiv sistem odpiranja vrat:):)
http://www.youtube.com/watch?v=v_B2m4hxX2g
Sm4jli je napisal/-a:@lexer, tale NYPD avto se trenutno nahaja v Litiji. Pokrit je s cerado in najbrž čaka na lepo vreme
sejjaretun je napisal/-a:tistega policijskega sem videl v trbovljah mislim da prejsnji teden.peljal se je za policijo,tko da sem pomislil da je res policijski-slovenski.bila je ze tema tko da nisem dobro videl..
grega983 je napisal/-a:
Eh, tole pa ni neki nevsakdanjega. Če bi redno obiskoval rally-je za DP, bi vidu da možakar tega lepotca redno vodi na izlete z pridihom hitre vožnje
lexer je napisal/-a:O verjamem...Ampak zame in druge za druge ludeke k ne vidimo vsak dan tole je res nekaj prelepega...marsikdo bo rekel ah sej je samo rally avto in ga vidš tko na rally-ju...to ni samo avto to je klasika ji je vredna objave!
peroRS je napisal/-a:lexer je napisal/-a:O verjamem...Ampak zame in druge za druge ludeke k ne vidimo vsak dan tole je res nekaj prelepega...marsikdo bo rekel ah sej je samo rally avto in ga vidš tko na rally-ju...to ni samo avto to je klasika ji je vredna objave!
x2![]()
Danes sem na cesti med Uncem in Planino srečal sivega BMW M3 CSL s KRanjsko registracijo...je šel zeeelo počasi mimo. Voznikova hrbtenica verjetno ni bila najbolj navdušena nad kvaliteto ceste
lexer je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:lexer je napisal/-a:O verjamem...Ampak zame in druge za druge ludeke k ne vidimo vsak dan tole je res nekaj prelepega...marsikdo bo rekel ah sej je samo rally avto in ga vidš tko na rally-ju...to ni samo avto to je klasika ji je vredna objave!
x2![]()
Danes sem na cesti med Uncem in Planino srečal sivega BMW M3 CSL s KRanjsko registracijo...je šel zeeelo počasi mimo. Voznikova hrbtenica verjetno ni bila najbolj navdušena nad kvaliteto ceste
A dej no...To je tud ena lepota...Ampak samo za tiste k vejo kaj pomeni BMW.Usak misli sej je samo avto...Ni je nekaj več!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov