Renault_user je napisal/-a:Clio 1.2 Tce, 70000 prevoženih - Povprečje 7,5 l.
Renault_user je napisal/-a:Hja, če nimaš zjebane mašine, tko kot jaz in vse dela kot more, se mora ta mašina definitivno vozit pod 7 litrov poleti in okrog 7 pozimi... Jasno...
Renault_user je napisal/-a:Clio 1.2 Tce, 70000 prevoženih - Povprečje 7,5 l.
man00 je napisal/-a:res nevem kak vam lahko avto z mašino 1.2 pije 7-8 litrov ... pa men tolk pije vectra pa imam 2.0i 16v pa še karavana pa še težko nogo!!
matayus je napisal/-a:Jaz sem vozil takega clia kot nadomestni avto. V dveh dneh sem naredil slabih 900km. Moram priznat, da me je avto izredno navdušil kaj se tiče motorja. Jaz sem imel na koncu porabo 7.0litra. Od Ljubljane, do Kočevaja in Črnomlja je padla na 6.7. Nato pa se na avtocesti zopet ustali pri 7.0.
Jebemtiš, manj pije kot vectra.
MRV je napisal/-a:matayus je napisal/-a:Jaz sem vozil takega clia kot nadomestni avto. V dveh dneh sem naredil slabih 900km. Moram priznat, da me je avto izredno navdušil kaj se tiče motorja. Jaz sem imel na koncu porabo 7.0litra. Od Ljubljane, do Kočevaja in Črnomlja je padla na 6.7. Nato pa se na avtocesti zopet ustali pri 7.0.
Jebemtiš, manj pije kot vectra.
soory, samo za enega smrdljivega cliota poraba 7 litrno ni spremljiva. moj civc na relacijah po 160km/h pije toliko.
_furby_ je napisal/-a:temu se rece tezka noga (pa govorimo o Corsi 1.6)
MRV je napisal/-a:furby ga je pustil laufat da se je segrel in valjda potem dobi ven tako porabo
_furby_ je napisal/-a:MRV je napisal/-a:furby ga je pustil laufat da se je segrel in valjda potem dobi ven tako porabo
sej ce se prau spomnem je sla preko 36, samo pol ko sem ga ohlajal je padla na 35![]()
pou tanka v 60 km
MRV je napisal/-a:furby ga je pustil laufat da se je segrel in valjda potem dobi ven tako porabo
LG, povprečje imam 8.5, s tem da res ne vozim počasi. po mestu 1.,2. pije točno 9l. drugače pa je 125KM 1.6
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost