seeman66 je napisal/-a:Upam da bo policajem zelo ,zelo nerodno ko bodo pisal položnice za 500-600€.
lp
Zgodilo se bo zopet klasično nerazumevanje ljudi, ki je po svoje razumljivo in angeli bodo zopet vse razen ljudje... Je pa res da če se ti je zdj zameru ker ti je dal 300 eur kazni pa 4 pike si še preživel, če te bo po novem čopnu za eno plačo in pol leta avtobusa, pa če v slovenskem sistemu izvzamemo tri štiri največja mesta, ugotovimo da je več kot pol mest v slo , v bistvu kvazi mest ker se pol mesta med sabo na videz pozna

... Je pa res, da so oz bodo nafukal zarad unih 50ih k so zakon potrdil.
Če bi mene ustavil, nato pa prišel v moj lokal na kavo bi poskrbel da ne bi bla dobra, zato da se mi ne bi vračal, da mi potem goste žnara za naslednjim ovinkom, ... če bi plačal in bi nevem mi prinesel na servis računalnik bi ga 110% tako popravil , da bi mi ga še dvakrat pripeljal nazaj
JOIE je napisal/-a:Evo, točno tako, da se odlično skompenzirati, najboljše zdravilo pa je reden seks
Edino, kar me skrbi okoli tega zakona, je da bodo ljudje zdaj vozili ot po jajcih, 70 po ravnini.
A je mogoče kakšna kazen za oralni seks v avtu med vožnjo... Nekako se mi pri mojih 40.000km+ na leto zdi kar smotrno spoštovati zakone in znižati hitrost

ops:
pa še eno na dejansko tematiko:
Js sm lih danes ugotovil , da se ne morm kontrolirat... vsak teden relacija vzhod zahod slovenije(236km) prvih 60km po AC peljem še nekako 120-130, več nism zdržal, prehitevala me je mularija s poloti 1.0 ipd avti... v postojnski klanec mi ni blo nič jasno, avtomatsko sm bil v prekršku ker nism spustu gasa ko me je začel prehitevat in mu je zmanjkovalo sape... no v glavnem potem sm popizdu in se lepo 150-160 peljal varno kot človek ostalih 170km poti in prišel spočit iz avta... To sem že večkrat opazil, da se psihično veliko bolj utrudim če vozim 120-130

, kot pa če malce pospešim, da lih ne zgleda prehitevanje kot fotofiniš posnetki , vsako sekudno za en mišji falus naprej