lexer je napisal/-a:sejjaretun je napisal/-a:tistega policijskega sem videl v trbovljah mislim da prejsnji teden.peljal se je za policijo,tko da sem pomislil da je res policijski-slovenski.bila je ze tema tko da nisem dobro videl..
Dobr zdej sm pa res zmeden...Kakor bo lepš vreme se bom pozanimu da res vidim kako kaj napreduje ta avto in če ga je zrihtau ker en pravi da ga je vidu u Litiji ti da si ga tam za policijo...To se tud men ja nardil k sm ga prvič vidu ampak je bil mal prevelik za naše pametnjakoviče in barva ni bla prava.
Sm4jli je napisal/-a:lexer je napisal/-a:sejjaretun je napisal/-a:tistega policijskega sem videl v trbovljah mislim da prejsnji teden.peljal se je za policijo,tko da sem pomislil da je res policijski-slovenski.bila je ze tema tko da nisem dobro videl..
Dobr zdej sm pa res zmeden...Kakor bo lepš vreme se bom pozanimu da res vidim kako kaj napreduje ta avto in če ga je zrihtau ker en pravi da ga je vidu u Litiji ti da si ga tam za policijo...To se tud men ja nardil k sm ga prvič vidu ampak je bil mal prevelik za naše pametnjakoviče in barva ni bla prava.
Avto je 100% parkiran in pokrit s cerado v Litiji na Maistrovi ulici.
lexer je napisal/-a:Sm4jli je napisal/-a:lexer je napisal/-a:sejjaretun je napisal/-a:tistega policijskega sem videl v trbovljah mislim da prejsnji teden.peljal se je za policijo,tko da sem pomislil da je res policijski-slovenski.bila je ze tema tko da nisem dobro videl..
Avto je 100% parkiran in pokrit s cerado v Litiji na Maistrovi ulici.
Aha hvala ti.Je kakšna šansa da ga slikaš?
martin_krpan je napisal/-a:Tale zanimivost je bila zjutraj parkirana pri Summit Motors (temno modre barve), Focus X Road
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov