domen_ je napisal/-a:Jaz pač ne pravim, da sem večji strokovnjak. Sploh pa sem komentiral samo posnetek (in citat iz ZVCP), in za to da imam svoje mnenje o tej zadevi ne rabim 40.000km letno prevozit. Na cesti smo različni vozniki in če jih prevozim samo 20.000 letno ni s tem nič narobe, cesta je za vse.~toMmy~ je napisal/-a:In koliko si dejansko prevozil po avtocestah po Sloveniji in tujini, da si večji strokovnjak od skoraj vseh ostalih tukaj?
vsak ima svoje stališče, recimo lilindian je par strani nazaj trdila, da se počuti neznosno na avtocesti, ker ji dnevno ljudje trobijo, blendajo in se ji lepijo za rit ter jo prehitevajo po desnem pasu.
sam opravim na leto 50.000km zaradi športa in v osebnem vozilu ali pa osebnem z nečim na strehi oz. z manjšo prikolico in zato nižjo hitrostjo kot je najvišja dovoljena naredim kar nekaj kilometrov, pa imam začuda drugačne izkušnje. v pogovor sem se vključil, ker nekateri niso pomislili, da so tudi sami delno cepci. in hkrati sem v tej temi napisal kdaj sem sam cepec.
smešno mi je pa, da v debato posegajo vozniki, ki nimajo izkušenj z avtocest oziroma radi širijo gostilniške debate. kar ironično pa je, da ravno ti, ki vsaj eno leto nisi vozil po AC tako glasno zagovarjaš določen profil voznikov. naslov teme je, kolikor vidim še vedno cepci na cesti. tako, da komenira naj vsak tiste cepce za katere ve da obstajajo ne glede domneve. in to bodisi po poljskih potkah ker divjajo in skačejo okoli moje hiše ali pa avtocestah kjer srečujem angleže in kjer naša država še ne zaračunava kampiranja.