Dobro, sedaj pa roke gor tisti, ki ste že bili kdaj na dirkališču (sem lahko štejemo tudi Mobikrog v Cerkljah, Raceland pri Krškem in Logatec). Vas je bolj malo, skoraj nič?
denimo, 50 EUR za dve uri
Sriple Tix je napisal/-a:Pred leti sem se (bolj) aktivno druzil z ljudmi iz slovenskega "motoristicnega dirkaskega sveta" in spomnim se pol uradnih govoric na to temo.
Lokacija dirkalisca je bila predvidena na Krasu, domacini, ki so se zavedali potencijala takega objekta (zaposlitve, $ ...) niso imeli nic proti in kolikor vem, je bilo investitorjev dovolj. Seveda so se potem oglasili Zeleni in ugotovili, da ravno tam cez dvakrat letno poletita dva zascitena metulja (to beri z rezervo) in vse skupaj je padlo v vodo.
Druga lokacija so bile Vodice pri Ljubljani, tretja pa Vransko. Seveda je bil scenarij enak kot v prvem primeru.
Kaj zelim povedati?
Ko bo enkrat odobrena lokacija, s kapitalom v ta namen ne bo tezav. Ce spremljate dnevno casopisje ali Trenja veste, da dirkalisce lahko zgradi Igor Akrapovič skoraj izkljucno s svojim denarjem. OK, malo pretiravam, a resnica ni dalec.
In verjemite, ni edini, ki bi vlozil $ v tak objekt.
Kael je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Me je pa vseeno zmotil komentar tamkajšnjega moderatorja, ki se sprašuje, zakaj so BMW fahrerji tako velikokrat označeni kakor pač so - vemo kako. Nevem, ampak jaz se na njegovem mestu ne bi tako čudil. Pa ne samo zaradi te nesreče, ki je bila le ena izmed kamenčkov v mozaiku. Ampak zaradi vsakodnevnega dogajanja na cestah, ko ne mine dan, da ne bi videl kakega prepotentnega divjaka v BMW-ju in vso njegovo vzvišeno aroganco do drugih soudeležencev v prometu, ki jo izkazuje! In nimam samo jaz takih izkušenj. In nenazadnje tudi statistike najhujših nesreč v zadnjih letih govorijo o tem, da so bili marsikje kot po pravilu udeleženi vozniki teh vozil, predvsem kot povzročitelji. A je potem še sploh kaj čudnega, da nekateri pišejo/mo take komentarje, ki so prav naperjeni proti voznikom bavarcev?! Se je temu za čudit?!?!![]()
Naj si vendar pogleda dejstvom v oči in si bo morda odgovoril na ta vprašanja...
![]()
Nažalost sej če samo najhujše prometne nesreče na avtocestah spremljaš je vedno BMW zraven- kdo je zadnjič podrl pol pumpe na primorki - ja BMW karavan kdo pa drug. In tudi ko se vozim vsakodnevno po avtocesti (Celje - Maribor, vikend Celje -Ljubljana - Novo mesto) in kdo ti bo ob prehitevanju pri npr. 120 uro pripeljal čisto za rit. Ali BMW ali pa kakšen hrvat. Drugih takšnih skoraj ni.
Kar se pa prometne nesreče tiče: morda grdo. Vendar dobil je to kar je iskal. Tudi BMW je še vedno samo prevozno sredstvo in ne space shuttle. Najboljša je pa izjava babice: sej je bil ful previden ja.![]()
![]()
![]()
![]()
Sriple Tix je napisal/-a:Tu se ne morem strinjati.
Postavljaci na dirkalisca ne hodijo. Govorim iz svojih motoristicnih izkusenj, kajti bojijo se, da bo njihov egoisticno napihnjen balon pocil pred nekom, ki jih bo tiho nabil za nekaj sekund na krog. Lazje se je napenjati v prometu in nato o svojih podvigih basati mularijo za sanki.
Se enkrat ponavljam. Zdaj, ko nimamo dirkalisca, bi sli vsi, ko ga bomo nekoc (upam) imeli, si bo velika vecina izmislila tisoc izgovorov, zakaj tja ne morejo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov