[KEKEC] je napisal/-a:lexer je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Maybach s Konjiškim grbom, viden v Slov. Bistrici pri tisti rdeči hiši pred Granitom.
Ima se može se!kakšna kriza dej dej...
Rimar al ka je že oni ga ma!
riemer ja
Firediver je napisal/-a:Danes videl srebrnega BMW 318tds E36 karavan z italijansko registracijo..mislim da vsekakor redkost na naših cestah..
2kwik4ya je napisal/-a:lexer je napisal/-a:Zagorjani ga sigurno poznate.
Poznamo poznamoVsemogočni gospod Gaber
Poleg tega Maseratija ima v lasti še Ferrarija F-430. Ima tudi svoj lastni helikopter pa še kaj bi se sigurno našlo
2kwik4ya je napisal/-a:lexer je napisal/-a:Zagorjani ga sigurno poznate.
Poleg tega Maseratija ima v lasti še Ferrarija F-430. Ima tudi svoj lastni helikopter pa še kaj bi se sigurno našlo
_HellMan_ je napisal/-a:2kwik4ya je napisal/-a:lexer je napisal/-a:Zagorjani ga sigurno poznate.
Matr učasih ga mam že pohn kufer ku mi skoz brenči nad mojo glavo (Hišo)
lexer je napisal/-a:_HellMan_ je napisal/-a:2kwik4ya je napisal/-a:lexer je napisal/-a:Zagorjani ga sigurno poznate.
Matr učasih ga mam že pohn kufer ku mi skoz brenči nad mojo glavo (Hišo)RPG pa ga sklatit al pa kamne pa mu jih meč gor!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov