Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

J1897
Novinec

Re: Telebani na cesti

Napisal/-a J1897 To jan 11, 2011 10:03 pm

eh pusti ti gustlja...on očitno še ni pogruntal, da imajo avtomobili trenutno veliko več konjev kot pred 70 leti in da omogočajo veliko hitrejšo, pa kljub temu varno vožnjo kot model T, zato je pa ves šokiran, če prebere, da si nekdo drzne voziti po avtocesti s svetlobnimi 90 km/h :mrgreen:

Uporabniški avatar
heretic_
Nov uporabnik

Kraj: wasteland

Napisal/-a heretic_ To jan 11, 2011 10:09 pm

o, gustelj/stardec/lojz dolgo se nisi oglasil...a si ta teden popoldanski...kako je kej v Krki, je kej čutit recesijo?
kako kej žena, te še vedno tepe...ne se ji pustit... ;)

aja, pa ne pozabi...lepo počasi pa ne pozabi se pripet, ko boš spet vijugal iz zidance domov. :DDD

L.P. tvoj verni oboževalec :lol: :lol: =P

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss To jan 11, 2011 10:21 pm

heretic_ je napisal/-a:o, gustelj/stardec/lojz dolgo se nisi oglasil...a si ta teden popoldanski...kako je kej v Krki, je kej čutit recesijo?

aja, pa ne pozabi...lepo počasi pa ne pozabi se pripet, ko boš spet vijugal iz zidance domov. :DDD

hehe 2x ... a motoristi še kej nadlegujejo njegovega psa in mu ščijejo po dvorišču :twisted:

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 To jan 11, 2011 10:51 pm

BBoss je napisal/-a:
heretic_ je napisal/-a:o, gustelj/stardec/lojz dolgo se nisi oglasil...a si ta teden popoldanski...kako je kej v Krki, je kej čutit recesijo?

hehe 2x ... a motoristi še kej nadlegujejo njegovega psa in mu ščijejo po dvorišču :twisted:

o tem razmišlja ko se vozi prvi po prehitevalnem pasu, zato je vedno kolona

zajbel
Novinec

Re: Cepci na cesti

Napisal/-a zajbel To jan 11, 2011 11:22 pm

Jerch_ je napisal/-a:če je 95% vozil na bolj levih pasovih je meni jasno, da če sem pripeljal pravilno po skrajno desnem pasu in nimam potrebe po prehitevanju, potem samo nadaljujem po tem voznem pasu naprej in ker ne menjam smer tukaj ne gre za prehitevanje!

To pa ni res. Ravno tako je lahko prehitevanje.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Sr jan 12, 2011 2:18 am

zajbel je napisal/-a:
Jerch_ je napisal/-a:če je 95% vozil na bolj levih pasovih je meni jasno, da če sem pripeljal pravilno po skrajno desnem pasu in nimam potrebe po prehitevanju, potem samo nadaljujem po tem voznem pasu naprej in ker ne menjam smer tukaj ne gre za prehitevanje!

ne nemore biti prehitevanje. kam pa naj se potem umakne kamion ko vozi po praznem voznem pasu po omejitvah in ima odsek prepoved prehitevanja za tovorna vozila, medtem ko na prehitevalnem pasu vozijo ljudje kot v angliji, strnjeno v koloni počasneje od njega? v nobenem zakonu ne piše, da bi moral kamion nenadoma voziti vzporedno z njimi (na prehitevalni pas tako ali tako na precej odsekih ne sme)

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Sr jan 12, 2011 8:58 am

heretic_ je napisal/-a:
dask je napisal/-a:Jaz v takem primeru lepo vozim po voznem pasu (ne prehitevam!!!) kjer vidim bistveno dlje in imam tudi več prostora. Ko pa je treba prehitet kamion, dam žmigavec, počakam, če me noben ne spusti zavijem malenkost levo, pa se že kdo toliko prebudi ali ustraši, da me spusti na prehitevalni pas. :roll:

In ta manever (trzanje levo itd..) se ti pa zdi ok?
Fora je v tem da če ne želiš delat prekrška nimaš v takih situacijah kej...pač si prepuščen na milost ali nemilost prvega v koloni...držiš varnostno in lepo čakaš in čakaš, in krave mukajo...dalje vsi poznamo. :?

Ne, ni ok. Tudi nisem rekel, da je ok. Ampak na žalost v Sloveniji pacientov na prehitevalnem pasu ne prebudiš drugače. Isto počnem v krožnem križišču s šerifi na zunanjem pasu. En, maksimalno dva kroga sta meni dovolj. Potem "trznem" desno... oops Italijanski sistem.

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Sr jan 12, 2011 12:12 pm

Vožnja po desnem pasu v okviru omejitev in z varnostno razdaljo se praviloma imenuje vožnja mimo in ne prehitevanje po desni. Drugačne vrste predpis bi povzročal zmedo in sočasno zaviranje obeh kolon po nepotrebnem in s tem hudo nevarnost. Zdaj kako to X_lender razlaga, je drugo. Premikanje med voznimi pasovi pri hitrosti ene 90 na uro ne bi smelo biti problematično pri zapovedani varnostni razdalji 1/2 tacho ali 2 sekundi, še manj je po predpisih težav s kamioni, ki ne smejo voziti bližje kot 50m, v Avstriji pri spoštovani omejitvi 130 ni nikoli posebnega sranja in kar ne opaziš občutno boljše pretočnosti. Če pa pride do splošnega kršenja in izzivanja peacemakerjev je potrebno uporabiti znanje pariranja tepcem z močnim motorjem v avtu. Se splača za par let kupit en soliden V6 stroj, da se naučiš pravičnih, nenasilnih, jasnih, odločnih in bliskovitih ukrepov za zatiranje zalege.

zajbel
Novinec

Napisal/-a zajbel Sr jan 12, 2011 10:10 pm

Jerch_ je napisal/-a:
zajbel je napisal/-a:

ne nemore biti prehitevanje. kam pa naj se potem umakne kamion ko vozi po praznem voznem pasu po omejitvah in ima odsek prepoved prehitevanja za tovorna vozila, medtem ko na prehitevalnem pasu vozijo ljudje kot v angliji, strnjeno v koloni počasneje od njega? v nobenem zakonu ne piše, da bi moral kamion nenadoma voziti vzporedno z njimi (na prehitevalni pas tako ali tako na precej odsekih ne sme)

Zakaj ne more bit prehitevanje. Kje piše da ni?
Kamioni pa tukaj nimajo nebene veze. Vseeno a pride kamion ali pa kdo drug, jih ne sme prehitevat po desni.

joztom je napisal/-a:Vožnja po desnem pasu v okviru omejitev in z varnostno razdaljo se praviloma imenuje vožnja mimo in ne prehitevanje po desni. Drugačne vrste predpis bi povzročal zmedo in sočasno zaviranje obeh kolon po nepotrebnem in s tem hudo nevarnost. Zdaj kako to X_lender razlaga, je drugo.

Mogoče ne bi bilo slabo, če bi si malo prebral pravila. Se mi zdi, da je kar jasno napisana razlika med vožnjo mimo in prehitevanjem.

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Sr jan 12, 2011 10:32 pm

Meni se pa še ni zgodilo, da bi šli na desnem pasu hitrejše kot na levem. Nekateri govorijo kot da je to vsakdanjost, ampak meni se ne zdi tako. Resda se gre po levem zaradi kolon dostikrat počasneje kot bi se lahko (npr. 110 namesto 130), ampak še vedno je to hitreje od kamionarjev na desnem pasu.

Če je kolona s 110km/h na levem pasu in je na desnem nekaj sto metrov prostega prostora, v tej situaciji se mi zdi neprimerno, da bi kdo zavil na desni pas in pospešil mimo kolone po desni.

J1897
Novinec

Napisal/-a J1897 Sr jan 12, 2011 10:45 pm

Ne mislim pametovati, ker zakona ne poznam, ampak če je res tako, kot pravi zajbel, potem lahko en šerif, ki se ob prostem voznem pasu stalno vozi po prehitevalnem z 90 na uro, sam naredi zastoj na avtocesti, saj po zakonu nihče ne sme mimo njega po desnem, in tako morajo posledično tudi vozila na voznem pasu zavirat na 90 km/h. (situacija je teoretična in ni plod mojih izkušenj, da se ne bo kdo obešal na te besede)

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Če jan 13, 2011 11:13 am

Primerjava cestnih pripetljajev z vsakodnevnim dogajanjem:

PARLAMENTIRANJE: Pričujočih 44 strani različnih interpretacij ZVCP nam kaže, da smo narod rojenih parlamentarcev – skupnega konsenza ne najdemo že pri skorajda najosnovnejših cestno-prometnih pojmih. Zaradi nezmožnosti doseganja skupnih točk, nas lahko reši samo še POSVETOVALNI REFERENDUM. Če še ta propade, ustanovimo komisijo ter kasneje agencijo.

DIREKTORSTVO: Frustracijo lastnega neznanja / nesposobnosti se najlaže rešuje skozi izkazovanje moči nad "šibkejšimi" udeleženci – pa najsi gre za voznika v močnejšem, dražjem vozilu ali pač skozi teroriziranje nad svojimi podrejenimi. Skrivanje za zatemnjenimi šipami daje podobno lažen občutek, kot skrivanje v politični stranki.

TAJKUNIZACIJA: Če lahko brez drastičnih posledic "zafuraš" podjetje ter ga pahneš v večmilijonski minus, lahko z nezmanjšanim tempom "furaš" v rdečo luč ali pač 230 km/h po avtocesti. Nadzorniki (beri: tudi policisti) NISO izvzeti.

VRTIČKARSTVO: Skrb za urejenost domače hišice z nezavidljivo živobarvno paleto fasadnih barv z obveznimi belimi okenskimi okvirji ter brezhibno tratico z obveznimi pokopališkimi cipresami ter bidermajer kovano železno ograjo pred hiško, se kaže tudi z brezhibno urejenostjo voznega parka, ki se definitivno bolj blešči od sosedovega.
Skrb za urejenost se še posebej izkaže na kakšnem večjem parkirišču, pri odpiranju vrat ter nehotenem rahlem butanju urejenega avtomobila. Naključni mimoidoči dobi občutek, da so nekomu ubili najmanj otroka…

ADRENALINSKi ŠPORTI: Vsem, ki niso bile v zibelko položene sponzorske zvezde, kot kakšnemu Martinu Strelu, lahko svoje adrenalinske podvige skorajda zastonj kažejo na najbližjih cestnih poligonih, za katere (še) ni potrebno plačati kotizacijo. Menda se bo VSE spremenilo z izgradnjo novega športno – dirkalnega poligona, ko ne bo več potrebno hoditi na izjemno oddaljen Grobnik!

MINISTRSTVO ZA VISOKO ŠOLSTVO, ZNANOST IN TEHNOLOGIJO: Četudi večina državljanov enostavno ne ve, čemu je omenjeno ministrstvo namenjeno, bi morda bilo smiselno, če bi z Direktorata za tehnologijo prišla kakšna okrožnica, kako postopati v avtomobilu z najnovejšimi tehnološkimi domislicami – smerniki, meglenke, hupa,…

BREZOGLJIČNOST: Medtem ko vesoljni svet išče čisto energijo skozi vetrne, sončne (ipd) elektrarne, zapira mestna središča ter daje subvencije vozilom na električni pogon, se DARS trudi prepeljati čim večje število vzhodnoevropskih tovornjakov z emisijskimi vrednostmi 6. bloka TEŠ čez podalpski biser.

JAVNA UPRAVA: Vožnja med 7. in 8. uro zjutraj po ljubljanski obvoznici je primerljiva z delom v javni upravi – kljub časovni stiski ti nikakor ne uspe pospešiti čakajoče kolone.

ŽIVALSKA PRIVLAČNOST: Kot je menda znani, že pokojni, zdravnik izjemno rad imel svoje kužke, imajo tudi nekateri vozniki določene pretenzije, da bi naskočili s svojim avtomobilom zadek spredaj vozečega – gre za usodno privlačnost?

KORUPTIVNOST: Preverba med ljubljanskimi taksisti, koliko jih ima ORIGINALNO vozniško dovoljenje ter licenco za opravljanje svojega dela, bi bila najbrž primerljiva s preverbo znanja slovenskega jezika in osnov gramatike med slovenskimi parlamentarci ter osnovami ekonomskih znanosti med »najboljšimi« slovenskimi managerji.

POKOJNINSKA REFORMA: SCT in ostala gradbena podjetja ter njihovi podizvajalci, ki so zgradili slovenski megaprojekt, v obliki avtocestnega križa, ga zaračunali za malenkostni drobiž preveč (beri: 2 milijardi), se izjemno trudijo pri pokojninski reformi – zaradi konstantnih vsakoletnih gradbenih popravkov, njihovim delavcem ni potrebno skrbeti, da bodo sploh kdaj šli v "penzijo"…odreši jih lahko le stečaj…
"Quidquid latine dictum sit, altum viditur."

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če jan 13, 2011 12:21 pm

Jerch_ je napisal/-a:sam sem posnel podobno situacijo, le da ni bil delovni dan a je bilo dovolj cepcov na kupu. in ugotovil sem, da sem ravnal napačno, ker ni res da si bil in sem bil prepuščen na nemilost prvega. nobeden tebe niti mene ni silil kje naj vozim. in moja napaka, kot tvoja je bila, da sva samo podaljšala to kolono na prehitevalnem pasu. treba se je držati pravil in voziti strogo po voznem pasu in prehitevati le ko je to potrebno. če je 95% vozil na bolj levih pasovih je meni jasno, da če sem pripeljal pravilno po skrajno desnem pasu in nimam potrebe po prehitevanju, potem samo nadaljujem po tem voznem pasu naprej in ker ne menjam smer tukaj ne gre za prehitevanje!

v resnici bentiš na vsakega, ki je v prekršku. in to je seveda vsak tisti voznik, ki vozi po prehitevalnem pasu a bi se lahko varno umaknil na vozni pas. zagrožena kazen za to početje je kar solidna. nevem pa kako se kaj kaznuje. upam,da bodo poostrili nadzor. in ja, tudi sam se nisem do pred kratkim zavedal tega in sem se pač priključil "koloni" na levi. zakaj v narekovajih? zato, ker kolone na avtocestah ni po definiciji. je le zgoščen promet, ki pa vsakemu posamezniku še vedno omogoča varno manevriranje.

PS: gustelj priporočam ti obisk grobnika ali kakšnega drugega dirkališča z motokultivatorjem in obvezno opremo; nastavkom za brenanje, da te nebo zvrnilo na ovinkih od hitrosti razmišljanja o neumnostih v tvoji glavi..

No vidiš, to sem tudi sam spoznal že kar nekaj časa nazaj, enostavno nimaš kaj delat na levem pasu, ampak voziš po desnem, če je tam dovolj prostora.

domen_ je napisal/-a:Če je kolona s 110km/h na levem pasu in je na desnem nekaj sto metrov prostega prostora, v tej situaciji se mi zdi neprimerno, da bi kdo zavil na desni pas in pospešil mimo kolone po desni.

Neprimerno je, da je kolona na levem pasu, če je desni prost nekaj sto metrov! Če so v takem primeru na desnem vsaj trije, imajo vso pravico peljati mimo in to ne šteje kot prehitevanje. Tudi če en sam takšne talente dohiti po desnem pasu in je ta še nekaj sto metrov prost, ne vidim razloga, da bi upočasnjeval in še sam rinil (v prekršek) na levi pas. Bremzat na hitrost vseh nepravilno razvrščenih je tudi malo smešno(razen če je razlika v velikosti res velika in posledično nevarna)...

ČE bi vsak pri sebi razčistil, da se mora vozit po desnem, če je ta prost, ne glede na kolono na levem, bi promet potekal dosti lepše, ampak tega pač ego večini ne dopušča. Če vsi delajo narobe, bom pa še jaz, a ne? Kaj če kdo slučajno pride mimo mojega od boga danega mesta v prometu?! ;) In tako se pač zaradi egoizma ali neznanja podre cel sistem, pa v teoriji sploh ne more obstajat kolona na levem pasu, če je desni prost. Isto je z "zapiranjem" križišč, ker večina gleda samo na to, kako bi pridobil tri metre v gužvi in s tem zapre vse(tudi z vožnjo v rumeno/rdečo v gužvi), ki bi to križišče prečkali pravokotno nanj. Čisto vesel, da je pridobil par metrov v koloni pol minute prej, kot bi jih drugače, se ne zaveda, da njegova kolona še vedno stoji zaradi idiota, ki ravna isto kot on.

Vsak pri sebi lepo počasi razčistit, pa bo vse bolje, ampak začet je treba pri SEBI, ne pri vseh ostalih in iskat tiste odstavke v zakonu, ki nam najbolj pašejo, druge pa obračat na glavo, da lahko še vedno počnemo to v kar smo prepričani, čeprav je skregano z zakonom, cestnim bontonom in logiko.

V primeru kolone na levem ob praznem desnem pasu je Jerch lepo napisal, da tudi sami delamo narobe, če vozimo po levem. Koliko vas je dejansko pripravljenih vozit po desnem vedno, ko je prostora dovolj? Prosim poskusite vsaj en teden tako vozit, iz izkušenj povem, da dobiš čisto nov pogled na dogajanje na cesti, predvsem bolj sproščen. Bo kdo probal?
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če jan 13, 2011 1:07 pm

~toMmy~ je napisal/-a:ČE bi vsak pri sebi razčistil, da se mora vozit po desnem, če je ta prost, ne glede na kolono na levem, bi promet potekal dosti lepše, ampak tega pač ego večini ne dopušča. Če vsi delajo narobe, bom pa še jaz, a ne? Kaj če kdo slučajno pride mimo mojega od boga danega mesta v prometu?! ;) In tako se pač zaradi egoizma ali neznanja podre cel sistem, pa v teoriji sploh ne more obstajat kolona na levem pasu, če je desni prost. Isto je z "zapiranjem" križišč, ker večina gleda samo na to, kako bi pridobil tri metre v gužvi in s tem zapre vse(tudi z vožnjo v rumeno/rdečo v gužvi), ki bi to križišče prečkali pravokotno nanj. Čisto vesel, da je pridobil par metrov v koloni pol minute prej, kot bi jih drugače, se ne zaveda, da njegova kolona še vedno stoji zaradi idiota, ki ravna isto kot on.

Vsak pri sebi lepo počasi razčistit, pa bo vse bolje, ampak začet je treba pri SEBI, ne pri vseh ostalih in iskat tiste odstavke v zakonu, ki nam najbolj pašejo, druge pa obračat na glavo, da lahko še vedno počnemo to v kar smo prepričani, čeprav je skregano z zakonom, cestnim bontonom in logiko.

I salute you sir! :bow
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

noj
Novinec

Kraj: Arja Vas

Napisal/-a noj Če jan 13, 2011 1:20 pm

joztom je napisal/-a:Vožnja po desnem pasu v okviru omejitev in z varnostno razdaljo se praviloma imenuje vožnja mimo in ne prehitevanje po desni. Drugačne vrste predpis bi povzročal zmedo in sočasno zaviranje obeh kolon po nepotrebnem in s tem hudo nevarnost. Zdaj kako to X_lender razlaga, je drugo. Premikanje med voznimi pasovi pri hitrosti ene 90 na uro ne bi smelo biti problematično pri zapovedani varnostni razdalji 1/2 tacho ali 2 sekundi, še manj je po predpisih težav s kamioni, ki ne smejo voziti bližje kot 50m, v Avstriji pri spoštovani omejitvi 130 ni nikoli posebnega sranja in kar ne opaziš občutno boljše pretočnosti. Če pa pride do splošnega kršenja in izzivanja peacemakerjev je potrebno uporabiti znanje pariranja tepcem z močnim motorjem v avtu. Se splača za par let kupit en soliden V6 stroj, da se naučiš pravičnih, nenasilnih, jasnih, odločnih in bliskovitih ukrepov za zatiranje zalege.

Popolnoma drži. Potrjeno na sodišču, kjer je bila obravnavan pritožba, ker našim vrlim policajem to ni jasno in so seveda pisali kazen za prehitevanje po desni...
Ford Mondeo Wagon Titanium 1.6 SCTi Ecoboost (118KW)

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Pe jan 14, 2011 12:22 am

CHAN je napisal/-a:Primerjava cestnih pripetljajev z vsakodnevnim dogajanjem:

JAVNA UPRAVA: Vožnja med 7. in 8. uro zjutraj po ljubljanski obvoznici je primerljiva z delom v javni upravi – kljub časovni stiski ti nikakor ne uspe pospešiti čakajoče kolone.

ŽIVALSKA PRIVLAČNOST: Kot je menda znani, že pokojni, zdravnik izjemno rad imel svoje kužke, imajo tudi nekateri vozniki določene pretenzije, da bi naskočili s svojim avtomobilom zadek spredaj vozečega – gre za usodno privlačnost?

pri javni upravi bi lahko dodal, da tam nikoli ne pride do sexualnega škandala.. ...ker so si vsi v sorodu

živalska privlačnost.. opažam, da je sem in tja kakšen voznik naskakovalec tako izrazit, da bi ga spredajvozeči najraje raztrgal. ampak bolj me skrbi, da imamo vedno več telebanov, ki bi zaradi nepoznavanja pravil ZVCP in njihove nadmoralne logike radi zatrli vse nasproti misleče ob tem da imajo bipolarno motnjo s stalno prisotnim superiornim mnenjem os sebi in svoji vožnji :D

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po jan 17, 2011 8:49 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Vsak pri sebi lepo počasi razčistit, pa bo vse bolje, ampak začet je treba pri SEBI, ne pri vseh ostalih in iskat tiste odstavke v zakonu, ki nam najbolj pašejo, druge pa obračat na glavo, da lahko še vedno počnemo to v kar smo prepričani, čeprav je skregano z zakonom, cestnim bontonom in logiko.

8)

A zdej smo že pri telebanih. :mrgreen: Tale, guštelj, ja zate. Vem, spet sem bil prehiter. :huh: Bom namesto sedanjih 60, naslednjič zakruzal 45. Ali bi malo odbili desno skalovje, ali pa kar en izogibek? Ali bi bilo mogoče bolj preprosto, da bi se nedeljski voznik samo pripeljal po svojem pasu? In ni važno ali se peljem 45, 60 ali morilskih 80 :shock:.
Vse za varnost, knede. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=lxVdENum040
SlikaSlika

Uporabniški avatar
grizli
Novinec

Napisal/-a grizli Po jan 17, 2011 9:55 pm

Haha X-Hair, saj ne vem s čim se še drugače ukvarjaš v življenju, ampak po moje si falil poklic - definitivno bi moral biti miličnik s provido =P

J1897
Novinec

Napisal/-a J1897 Po jan 17, 2011 10:35 pm

X, zaman se matraš. Gustelj in njemu podobni se bodo najprej zapičli v črto na tvoji sprednji šipi, kot drugo boš pa tko al tko za tako situacijo kriv ti, ker si drzneš po cesti vozit s svetlobnimi...60 na uro ker tist, ki ti je pripeljal nasproti je pa ja tak varen, defenziven voznik :mrgreen:
PS. so mi take situacije popolnoma znane, včasih kakega takega majstra fašem še na soški, ki je normalno široka :/:o:/ ti pa si to verjetno snemal na keltiki?

BlackT
Novinec

Napisal/-a BlackT Po jan 17, 2011 10:36 pm

X-Hair, tukaj v ''neskončni rajdi'' je pa en moj kolega totalko naredil...ko pride šleper nasproti in gre cesta v konus je kar zabavno :D J1897 keltika je itak zakon =P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov