Lumpy_ je napisal/-a:juhica je napisal/-a: edin ene par sekund rab zarnica da zasveti s polno mocjo (vidis kako pocasi intenziteta narasca).
Ti tud kaj dost ne poznaš delovanja xenon a? Pa se na druge jeziš. Vsaka xenon žarnica oz. xenon, kakor pač želiš, ne zasveti prvo sekundo s polno močjo. Pri vseh je tak da rabi 5 do 10 sek., da sveti s polno močjo. Pa naj bo to kit, ali serijski xenon v novem avtu že.![]()
LP
Courage™ je napisal/-a:Da nebote prej doktorirali predno bote nabavli kit.
Ce se vam zdi za Kaixen 190 € prevec potem je res boljse da nabavite vsi kite za 80 €, itak boste cez 4 mesce nabavlali nove ko vam bojo balasti pregoreli tak ko meni.
Glede svetilnosti pa prosim brez buc. Sam vozim 8000K ze 2 leti pa nikoli nobenih problemov, pa zarnica spet ni tak modra kot nekateri govorite da je. Je kr ista kot pri BMW serije 5.
4300K je originalna svetilnost zarnice, sicer bolj bela, ampak lepo sveti, 6000K in 8000K pa na oko niti ne mores razlocit. Razlika je pri 10000K ki je ze bolj vijolicna.
Dajte ne doktorirat polek teh kitov pa vzamite kit ki ima garancijo in bo mir.
nejko307 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:No dejmo se že zment za Kaixen group buy; toliko članov na forumu pa nas 10 ne pride skupaj
..ja če bi bila cena taprava bi se nas sigurno zbralo.....![]()
nejko307 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:No dejmo se že zment za Kaixen group buy; toliko članov na forumu pa nas 10 ne pride skupaj
..ja če bi bila cena taprava bi se nas sigurno zbralo.....![]()
juhica je napisal/-a:to mi najbl kul ki mi kdo na forumu razlaga kako se men luci prizigajonic, grem na internet prebrat ce mi brisalci dobr brisejo.
INFINITI je napisal/-a:Za ceno paklca čigumijev itak ne pričakujem kvaliteto; zato tisti, ki jim je v interesu met čim boljše zadevo se bodo javili.
Sej se nas zbere določeno število in naj da tip ponudbo a ne?
abbe je napisal/-a:
kva hoces s tem povedat?
ce misls da bos dobu kaixen za 130eur poj kr naprej se sanjaj.
ce se jh da dobit za 190 eur kokr je en tm napisau je to ze kr tko dokaj sprejemljiva cena
nejko307 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Za ceno paklca čigumijev itak ne pričakujem kvaliteto; zato tisti, ki jim je v interesu met čim boljše zadevo se bodo javili.
Sej se nas zbere določeno število in naj da tip ponudbo a ne?
jah valda....saj nekdo mora dobro živeti na tvoj račun....a ni tako...abbe je napisal/-a:
kva hoces s tem povedat?
ce misls da bos dobu kaixen za 130eur poj kr naprej se sanjaj.
ce se jh da dobit za 190 eur kokr je en tm napisau je to ze kr tko dokaj sprejemljiva cena
potem pa ne vem kaj se sekiraš...pa ga kupi za 220e......
...niti pa nisem mislil da ga bom dobil za 130e...samo 5% popusta naj pa kar ima......![]()
hhmmm..me pa prov zanima kdaj se bo zbralo 10 junakov ki bodo dalo 200e za kit.....![]()
...čakam...............................čakam........................
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov