HOLLAND je napisal/-a:Vinjeta mora biti nalepljena kjer je označeno, če ne je NEVELJAVNA!

Sm4jli je napisal/-a:Moja gre direkt pod vzvratno ogledalo, ker nočem da mi zakriva vidnega polja v levem kotu zgoraj. Mislim bolj debilske uredbe ne bi mogli sprejet
Kritik je napisal/-a:HOLLAND je napisal/-a:Vinjeta mora biti nalepljena kjer je označeno, če ne je NEVELJAVNA!
Da vidim prvega kontrolorja ali policaja ki mi bo to siknil....
... se bo matral jo odlepit sebi s čela.
Pavel_P je napisal/-a:Sm4jli je napisal/-a:Moja gre direkt pod vzvratno ogledalo, ker nočem da mi zakriva vidnega polja v levem kotu zgoraj. Mislim bolj debilske uredbe ne bi mogli sprejet
Ja sej maš lahko tam kjer je vzvratno vzgledalo, ne se razburjat
Kritik je napisal/-a:HOLLAND je napisal/-a:Vinjeta mora biti nalepljena kjer je označeno, če ne je NEVELJAVNA!
Da vidim prvega kontrolorja ali policaja ki mi bo to siknil....
... se bo matral jo odlepit sebi s čela.
Waw, kaksen frajer
Levo zgoraj na vetrobranskem steklu
Kazen za neuporabo vinjete bo od 300 do 800 evrov. V primeru kršitve bodo nadzorniki praviloma izrekli globo v višini 300 evrov (150 evrov v primeru plačila v osmih dneh), višje kazni so predvidene v izjemnih primerih, izreče pa jih sodišče. Vinjeto je treba nalepiti na vetrobransko steklo na levi strani zgoraj, kakor opisujejo tudi navodila na hrbtni strani. Na Darsu menijo, da je tako najlažje vidna cestninskemu nadzorniku. ''Vsekakor pa ne bo nič narobe, če je nameščena tudi na primer v bližini vzvratnega ogledala, če ta del ni zatemnjen,'' so pojasnili.
mišek je napisal/-a:Mislim pa pol, če hočejo, da nebi bla prenosljiva a ne bi bilo boljše, da bi pač vsi ki jo prodajajo imeli dostop do nekšne baze v katero bi vpisali serijsko št. vinjete in na katero tablico se nanaša. Pri kontroli lahko od daleč vidi tablico in pogleda v bazo kako je z vinjeto. Ali jo maš ali ne. Ne pa, da bodo neki ustavljali pa gledali kak ma kdo prilimano. Levo zgoraj, mislim si še lahko kaj bol blesavega zmislijo. Najboljše, da rečejo kar na sredino šajbe
Pavel_P je napisal/-a:Sm4jli je napisal/-a:Moja gre direkt pod vzvratno ogledalo, ker nočem da mi zakriva vidnega polja v levem kotu zgoraj. Mislim bolj debilske uredbe ne bi mogli sprejet
Ja sej maš lahko tam kjer je vzvratno vzgledalo, ne se razburjat![]()
2Fast&2Furious je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Sm4jli je napisal/-a:Moja gre direkt pod vzvratno ogledalo, ker nočem da mi zakriva vidnega polja v levem kotu zgoraj. Mislim bolj debilske uredbe ne bi mogli sprejet
Učiš krivo vero? Če jasno piše, da mora biti v levem zgornjem kotu drugače je neveljavna! Razen v primeru če je zgornji pas zatemnjen...no min.Žerjav je izjema
Pavel_P je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Sm4jli je napisal/-a:Moja gre direkt pod vzvratno ogledalo, ker nočem da mi zakriva vidnega polja v levem kotu zgoraj. Mislim bolj debilske uredbe ne bi mogli sprejet
Učiš krivo vero? Če jasno piše, da mora biti v levem zgornjem kotu drugače je neveljavna! Razen v primeru če je zgornji pas zatemnjen...no min.Žerjav je izjema
Oziral sem se na uradno skico vinjete ki kroži po internetu, kjer puščici jasno nakazujeta, da je možno na obeh mesti:
Ter na že citirano besedilo, ki to še potrjuje:
''Vsekakor pa ne bo nič narobe, če je nameščena tudi na primer v bližini vzvratnega ogledala, če ta del ni zatemnjen,''
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov