BigL je napisal/-a:Citroen C2, 1.1
8-9, večinoma (90%) po Ljubljani (delam po 2, 3km)
MRV je napisal/-a:BigL je napisal/-a:Citroen C2, 1.1
8-9, večinoma (90%) po Ljubljani (delam po 2, 3km)
MRV je napisal/-a:dej ne bubaj neumnosti. toliko pije precej večji in težji avto, ne pa 500kg škatla. ali je ta c2 zjeban ali pa voznik ne zna vozit.
če sam ne znaš vozit z 5-6l potem je to tvoj problem. nismo vsi za vse
W3s7_S1D3 je napisal/-a:Clio2 1,2 16V poraba od 7-7,5 l/100km
Tako, da verjamem, da tudi C2 pije toliko v mestu.
MRV je napisal/-a:7-8 za majhen avto ni spremljivo da pije v mestu. lupo 3l pije okoli 3.5 litrov, smart pije glih tam nekje, itd...
peroRS je napisal/-a:MRV je napisal/-a:7-8 za majhen avto ni spremljivo da pije v mestu. lupo 3l pije okoli 3.5 litrov, smart pije glih tam nekje, itd...
Jao, zdaj pa že konkretno pretiravaš.![]()
LG je napisal/-a:MRV je napisal/-a:dej ne bubaj neumnosti. toliko pije precej večji in težji avto, ne pa 500kg škatla. ali je ta c2 zjeban ali pa voznik ne zna vozit.
če sam ne znaš vozit z 5-6l potem je to tvoj problem. nismo vsi za vse
No prav ! Noben od mojih znancev ne zna vozit ! Pri 90% mestni vožnji imaš ti porabo 5, 6 litrov? Daj povej mi kateri avto si lastiš in če me vzameš na par uric tečaja, bom ti pošteno plačal umetnik![]()
Pomoje če 5 litrov požere je to vrh glave!!
MRV je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:MRV je napisal/-a:7-8 za majhen avto ni spremljivo da pije v mestu. lupo 3l pije okoli 3.5 litrov, smart pije glih tam nekje, itd...
kaj pretiravam? pejdi na porabo.net in si poglej
Drocky je napisal/-a:a do Rogatca je fikus sploh videl kdaj 90?na tej relaciji čez dan moreš bit že res talent, da maš z dizlom porabo višjo od 5,5
MRV je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:MRV je napisal/-a:7-8 za majhen avto ni spremljivo da pije v mestu. lupo 3l pije okoli 3.5 litrov, smart pije glih tam nekje, itd...
kaj pretiravam? pejdi na porabo.net in si poglej
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov