Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Po jun 15, 2009 2:20 pm

sašo5 je napisal/-a:
mihaing je napisal/-a:Reanult laguna zgorela v predoru Kastelic

zakaj zagori ravno v predoru? Tako iz rokava bi lahko stresel 7-8 primerov, ko je zagorelo prav v predorih(enkrat bil očevidec) in to iz čistega mira, brez da bi bila kaka nesreča povod za ogenj :?:

velika sprememba v temperaturi mogoče?
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
luke18
Novinec

Napisal/-a luke18 Po jun 15, 2009 2:27 pm

Jah samo kje pa bi temperaturna razlika imela vpliv? Pa če gledaš je v predoru še manj kisika kot na odprtem.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Napisal/-a gecco Po jun 15, 2009 2:34 pm

luke18 je napisal/-a:Jah samo kje pa bi temperaturna razlika imela vpliv? Pa če gledaš je v predoru še manj kisika kot na odprtem.

to mi je prišlo prvo na pamet, ker sem se učeri vozil okoli z motorjem in je bilo v tunelih tako prijetno mrzlo :)
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Po jun 15, 2009 5:41 pm

http://24ur.com/novice/crna-kronika/mla ... -umrl.html

Tu tut staršev ne razumem kk so mu dovolili da se vozi čeprav brez izpita... kluče mu vzet če pa še to negre pa gume dov pobrat!
Mislim pa da je bivši avto od uporabika escape ... če je to tti tipo je bla kr neka debata o njemu in njegovi močno predelani mašini
Slika

Uporabniški avatar
GerŠ
Novinec

Kraj: Žalec

Napisal/-a GerŠ Po jun 15, 2009 5:53 pm

Uporabniški avatar
luke18
Novinec

Napisal/-a luke18 Po jun 15, 2009 5:54 pm

Imam par sošolcev iz tam dol, to se vsak viken pijani vozijo iz žurk ni čudno da se kaj ne zgodi.

Uporabniški avatar
Par@gon
Nov uporabnik

Napisal/-a Par@gon Po jun 15, 2009 7:02 pm

Tiicoo je napisal/-a:http://24ur.com/novice/crna-kronika/mladoletni-voznik-v-nesreci-umrl.html

Tu tut staršev ne razumem kk so mu dovolili da se vozi čeprav brez izpita... kluče mu vzet če pa še to negre pa gume dov pobrat!
Mislim pa da je bivši avto od uporabika escape ... če je to tti tipo je bla kr neka debata o njemu in njegovi močno predelani mašini

Uhh, tega sem pa še srečal nedolgo nazaj če se ne motim, se je peljal mimo mene na Kladju :shock: . Me kar zmrazi ko se folk tako pobija...

P.S. Po temu odseku (kjer je bila nesreča) se večkrat peljem. Tam je ravnina in čisto rahel ovinek, kjer se da lepo iti tudi 110km/h po svojem pasu. Res si ne predstavljam s kakšno hitrostjo je pob pridrvel skozi.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Po jun 15, 2009 7:22 pm

glede na to,da je skos tako vozil in izzival usodo,je bolje da je včeraj počil v drevo in se ubil,kot jutri v kako mlado familijo in pobil še njih :idea:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po jun 15, 2009 8:49 pm

Se en vazen podatek... zadnji lastnik kateri je tu prikazal ta avto je bil ta:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=60659
(tudi izpolnjene so bile vse zahteve - dokaj (pobrane nalepke, feltne...)

Ampak sedaj se pa vprasam... v kolikor je bil res zadnji, kako je lahko prodal vozilo mladoletnemu?
se gre nekaterim res samo za €€€ in brez vsake vesti ne pomislijo na crne scenarije?
Zal je tak clovek v taksnem primeru tudi kriv (izvzet primer v kolikor ni ta zadnji lastnik).
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po jun 15, 2009 10:09 pm

avto čist v podnu, gume zlizane, poln avto, pa preveč teže je mel zadaj. Na koncu daš še eno konkretno hitrost pa letiš ven. Še sreča, da je samo šofer nastradal, ponavadi je obratno.
LP Rok

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po jun 15, 2009 10:27 pm

Očitno je to res ta avto (vidim, da je tud črna folija okoli stekel in pa spojler). Glede na to, da je od tega zadnjega lastnika na a.com že več kot 1 leto, je vprašanje, koliko lastnikov je vmes še/že zamenjal (ker so tud druge feltne, pobarvani odbijači, ...).

Drugače pa - kar je iskal, je dobil (pa nj ne zveni to tako, kot da mu privoščim, daleč od tega; samo vseeno bolje, da je priletel v drevo in ga sam najbolj nasrkal, kot pa, da bi na nasprotnem pasu odnesel koga nedolžnega).
Slika

Uporabniški avatar
pikica123
Nov uporabnik

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Goreč avto danes na dolenjskem

Napisal/-a W|zz To jun 16, 2009 6:38 pm

katera znamka? a je vw? jeah

(lah da je povedano v videu, žal nimam zvoka)

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Re: Goreč avto danes na dolenjskem

Napisal/-a tomzzi To jun 16, 2009 6:50 pm

W|zz je napisal/-a:

katera znamka? a je vw? jeah

(lah da je povedano v videu, žal nimam zvoka)

Peugeot 407

http://www.radiokrka.com/Novice/Novica/tabid/90/selectmoduleid/368/ArticleID/19013/reftab/36/Default.aspx

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy To jun 16, 2009 7:11 pm

V svojih turnejah sem videl 3 goreče avtomobile, 2 od teh renoja, tudi tretji francoz. Sem pravilno, še preden sem videl, kater avto je, sklepal seveda zopet na francoza :?

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx To jun 16, 2009 7:45 pm

samo takšni prepotentni 17 letniki ki kupijo avto ker se hočjo dokazat kaki rajeri so so najbolj nevarno... isto en znanec se je skoraj ubil k je imel cliota 1.4 pa norel z njemu je zbil en spomenik pob cesti ravno tam kjer se mu je ubil stric, pa k sreči je policija priđla zadnji čas... lahko rečete kak sm da mu privoščim, samo naslednjič pa to nebo spomenik ampak kakšna družina...
Slika
Slika
Slika
Slika

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted To jun 16, 2009 8:15 pm

Tiicoo je napisal/-a:http://24ur.com/novice/crna-kronika/mladoletni-voznik-v-nesreci-umrl.html

tako je ja to je biu tipo od escape ko sem ga jst kupiu ga prodau enmu v skofjo loko kater ga je potem prodau temu sasotu sam ne razumem pa kako so starsi dovolili da si kupi mladoletnik avto oziroma da se vozi z avtom :( :(
Slika

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted To jun 16, 2009 8:21 pm

MacTron je napisal/-a:Se en vazen podatek... zadnji lastnik kateri je tu prikazal ta avto je bil ta:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=60659
(tudi izpolnjene so bile vse zahteve - dokaj (pobrane nalepke, feltne...)

Ampak sedaj se pa vprasam... v kolikor je bil res zadnji, kako je lahko prodal vozilo mladoletnemu?
se gre nekaterim res samo za €€€ in brez vsake vesti ne pomislijo na crne scenarije?
Zal je tak clovek v taksnem primeru tudi kriv (izvzet primer v kolikor ni ta zadnji lastnik).

jaz ga nisem prodau mladoletni osebi od mene ga je kupu zgleda njegov prjatu al kaj je biu to ni vazno vazno je da je biu polnoletn kupc jaz osebno mladoletniku avtomobila nebi prodaju ker vem kasne so lahko posledice
Slika

recept
Novinec

Napisal/-a recept Sr jun 17, 2009 8:41 am

most wanted je napisal/-a:tako je ja to je biu tipo od escape ko sem ga jst kupiu ga prodau enmu v skofjo loko kater ga je potem prodau temu sasotu sam ne razumem pa kako so starsi dovolili da si kupi mladoletnik avto oziroma da se vozi z avtom :( :(

Imam fanta približno toliko starega in prepričan sem, da če bi se želel nelicencirano voziti z avtom, bi to storil z mojo vednostjo ali brez. "Prijateljev", ki ti posodijo avto, čeprav nimaš izpita, je vedno dovolj.

Čez nekaj dni bo začel voziti v AŠ, potem pa bo še kako leto in pol prenašal fotra v avtu, preden bo šel delati izpit.

Preden sva se dogovorila, sem mu jasno povedal, da ga bom osebno prijavil policistom, če bom slučajno slišal za neprimerno vožnjo in posledice naj potem pripiše sebi.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov