m1975 je napisal/-a:yaris pa smart, mislim...brez zamere lastnikom doticnih avtov...sam...zakaj mi nisi dal se kosilnice za primer avta ki pije pod 8 litrov plina
bom moral drugace vprasat
se splaca predelat avto ki zere 7l bencina/100km (30 000 kilometrov letno) ?...
sedaj vas odgovor verjetno prvo "ja....itak da se plin je skoraj 60% ceneje"...nato bom jaz rekel nazaj: pa bo ta avto ki pije 7 litrov becnina pil maximalno 8l plina (ker to bi kao pomenilo da je 60% ceneje)?....in potem boste rekli ja...pa bom jaz rekel...rad bi videl primer, ker taksnega primera ne vidim tukaj na tem forumu...in to je bilo v bistvu to kar sem rekel, da ne vidim nobenega tukaj ki bi imel predelan avto ki bi mu pil manj kot 8 litrov
zdej pa kak pameten komentar na ta moj msg, brez zavajanja prosim
plinaš je napisal/-a:m1975 je napisal/-a:yaris pa smart, mislim...brez zamere lastnikom doticnih avtov...sam...zakaj mi nisi dal se kosilnice za primer avta ki pije pod 8 litrov plina
sedaj vas odgovor verjetno prvo "ja....itak da se plin je skoraj 60% ceneje"...nato bom jaz rekel nazaj: pa bo ta avto ki pije 7 litrov becnina pil maximalno 8l plina (ker to bi kao pomenilo da je 60% ceneje)?....in potem boste rekli ja...pa bom jaz rekel...rad bi videl primer, ker taksnega primera ne vidim tukaj na tem forumu...in to je bilo v bistvu to kar sem rekel, da ne vidim nobenega tukaj ki bi imel predelan avto ki bi mu pil manj kot 8 litrov
a tebi astra 1.4 turbo pije 7l bencina ??? zaradi takih so tudi taki zastoji na cestah - malo se hecam , pa ne preveč....
te bom pa jaz nekaj vprašal ... koliko vloži tovarna v razvoj avtomobila , ki naj bi popapal 10% manj bencina kot prejšnji model ???? ti pa se boš na plinu vozil čisto čistih več kot 35% ceneje... in veliko manj onesnaževal okolje kot s sedmimi litri bencina - pa vedi , da onesnaževanje ni CO2 ....ta je samo toplogredni plin..najhujši so monoksidi... in pri dizlih zelo kancerogeni izpusti , ki pa jih nihče ne opredeljuje kot škodljive , ker načeloma sodobni dizli prizvajajo manj co2 kot bencinarji... pa vseeno še vedno veeeeeeeliko več kot bencinar na plin...
ne delaj iz tega posebne dizertacije ... predelaj ali pa ne...pa kjerkoli...če ne verjameš nam , ki nas ima pri hiši več kakor samo jaz dva avta ali še kakšnega več na plin...več ti ne moremo pomagati ...
lahko pa se zmeniš z več vgrajevalci in začneš z vgradnjo pri najcenejšem in greš do najdražjega pa si boš lahko izbral svojo napravo...
m1975 je napisal/-a:yaris pa smart, mislim...brez zamere lastnikom doticnih avtov...sam...zakaj mi nisi dal se kosilnice za primer avta ki pije pod 8 litrov plina
GregLPG je napisal/-a:Sorry.
Sem hotel samo ločeno razložit, da ne bo takšen "špeh.
Točke 3.5 pa ne poznam. Če povem po pravici nisem niti bral pravilnika.
Bom to popravil.
Pa da ne bo pomote, sem predstavnik podjetja Prins, vendar se v debato ne bom spuščal o najboljših in najslabših sistemih.
Vključil se bom le v primeru strokovnih vprašanj o plinu in pa napadov na nas.
Vse to s trdnimi argumenti in ne nakladanjem v tri dni.
GregLPG je napisal/-a:Motor večino časa deluje v open loop, kar pomeni da tako lambda sonda kot katalizator opravljata v celoti svojo funkcijo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov