AgitatoR je napisal/-a:E tko se dela.
Ker z večine današnje mladine se gnoj kar cedi.
MacTron je napisal/-a:most wanted: off
Uredu, ampak ali si prebral cel sestavek tudi v oklepajih? ...izvzet
me pa ob tem nekaj drugega zanima... cemu si kreiral novo uporabnisko ime? ...pravilnik
Energetik81 je napisal/-a:Tako kot si rekel, klima na naših cestah je porazna. Kar naenkrat kolesarji in pešci ne smejo več voziti po regionalkah, zato da slučajno ne zmotijo überveznikov v überavtih pri njihovi idealni liniji...![]()
Treba pa se je tudi vprašati, zakaj pristojni ne zgradijo več kolesarskih stez? Zakaj ima skoraj vsaka vas svoj stadion, ne morejo pa narediti 2m dvopasovno kolesarsko ob najnevarnejših in najožjih regionalkah?
Aja, sej res, nimajo denarja... (ja seveeeda...)
nebivedu je napisal/-a:Kolesarske poti nič ne pomagajo. Mimo živalskega vrta pelje pot skozi mostec in kolesarska proga, pa se vseeno vsi kolesarji vozijo po cesti in že tako je tisti odsek bolj nevaren od ostalih, ker ljudje že po naravi tam norijo, potem te pa še kolesarji presenetijo na cesti, pa čeprav je meter stran od ceste kolesarska steza.
Včeraj bi tudi sam skoraj povozil kolesarja v mostecu (ko smo šli iz živalskega vrta proti šiški), saj je kar naenkrat na cesti začel vijugat in se izogibat luknjam (tako da bi mi skoraj pod kolesa zapeljat), kljub temu, da je imel široko kolesarsko stezo zraven cestišča. Ne vem zakaj lahko družine z otroki, ki kolesarijo, vozijo po kolesarskih stezah, medtem ko "pravi" kolesarji z dresi tega ne morejo početi.
Dobesedno nekateri kolesarji izzivajo, krivi smo pa potem vozniki.
Pa ne mi rečt, da je to neka športna zdrava aktivnost, se voziti po cestah, kjer je polno avtomobilov - dobesedno ješ izpušne pline in svinjarijo, zaradi povečanega tlaka, pa še vsa ta svinjarija hitreje pride v vse dele telesa s krvjo. Če je to zdravo, potem pa ne vem kam smo prišli.
nebivedu je napisal/-a:Včeraj bi tudi sam skoraj povozil kolesarja v mostecu (ko smo šli iz živalskega vrta proti šiški), saj je kar naenkrat na cesti začel vijugat in se izogibat luknjam (tako da bi mi skoraj pod kolesa zapeljat), kljub temu, da je imel široko kolesarsko stezo zraven cestišča. Ne vem zakaj lahko družine z otroki, ki kolesarijo, vozijo po kolesarskih stezah, medtem ko "pravi" kolesarji z dresi tega ne morejo početi.
Pa ne mi rečt, da je to neka športna zdrava aktivnost, se voziti po cestah, kjer je polno avtomobilov - dobesedno ješ izpušne pline in svinjarijo, zaradi povečanega tlaka, pa še vsa ta svinjarija hitreje pride v vse dele telesa s krvjo. Če je to zdravo, potem pa ne vem kam smo prišli.
kolesar je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Včeraj bi tudi sam skoraj povozil kolesarja v mostecu (ko smo šli iz živalskega vrta proti šiški), saj je kar naenkrat na cesti začel vijugat in se izogibat luknjam (tako da bi mi skoraj pod kolesa zapeljat), kljub temu, da je imel široko kolesarsko stezo zraven cestišča. Ne vem zakaj lahko družine z otroki, ki kolesarijo, vozijo po kolesarskih stezah, medtem ko "pravi" kolesarji z dresi tega ne morejo početi.
pač da se odpelješ nekam na boljši zrak moraš iz mest kjer je ponavadi polno avtomobilov..
kolesarske so velikokrat totalno neustrezne za cestna kolesa, skozi gor dol, umazane, polne parkiranih avtomobilov zato je tam vožna s kolesom nevarna in kot taka skoraj nemogoča zagoto pa nesmotrna..
družina z otroki se pelje 10km\h, nekdo s cestnim kolesom pa npr. 35km\h to ti je razlika..
nebivedu je napisal/-a:Kolesarske poti nič ne pomagajo. Mimo živalskega vrta pelje pot skozi mostec in kolesarska proga, pa se vseeno vsi kolesarji vozijo po cesti in že tako je tisti odsek bolj nevaren od ostalih, ker ljudje že po naravi tam norijo, potem te pa še kolesarji presenetijo na cesti, pa čeprav je meter stran od ceste kolesarska steza.
Včeraj bi tudi sam skoraj povozil kolesarja v mostecu (ko smo šli iz živalskega vrta proti šiški), saj je kar naenkrat na cesti začel vijugat in se izogibat luknjam (tako da bi mi skoraj pod kolesa zapeljat), kljub temu, da je imel široko kolesarsko stezo zraven cestišča. Ne vem zakaj lahko družine z otroki, ki kolesarijo, vozijo po kolesarskih stezah, medtem ko "pravi" kolesarji z dresi tega ne morejo početi.
Dobesedno nekateri kolesarji izzivajo, krivi smo pa potem vozniki.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov