MRV je napisal/-a:1.6 bencinar zelo težko pride na 6l (če ne nemogoče)
@LG verjetno sem jih vozil več avtov kot jih boš ti v celem življenju. pa se ne zajebavam. ne mislim te pa prepričevat ker vidim da ne poznaš dovolj avtomobilov.
BOKI81 je napisal/-a:A8 w12 povprečno 15-16 l (40% relacije 60% mesto) zimske razmere z zimskimi gumami.
lp
LG je napisal/-a:BOKI81 je napisal/-a:A8 w12 povprečno 15-16 l (40% relacije 60% mesto) zimske razmere z zimskimi gumami.
lp
To je solidna poraba! Starši punce imajo x5 e70 4,8i v8 in pod 17 litrov nikakor ne prideš v mestu, pa se lahko trudiš kolikor hočeš =) !
Kalos je napisal/-a:LG je napisal/-a:BOKI81 je napisal/-a:A8 w12 povprečno 15-16 l (40% relacije 60% mesto) zimske razmere z zimskimi gumami.
lp
To je solidna poraba! Starši punce imajo x5 e70 4,8i v8 in pod 17 litrov nikakor ne prideš v mestu, pa se lahko trudiš kolikor hočeš =) !
To sta dva čist različna avta ane...
matayus je napisal/-a:Renault_user je napisal/-a:Clio 1.2 Tce, 70000 prevoženih - Povprečje 7,5 l.
Jaz sem vozil takega clia kot nadomestni avto. V dveh dneh sem naredil slabih 900km. Moram priznat, da me je avto izredno navdušil kaj se tiče motorja. Jaz sem imel na koncu porabo 7.0litra. Od Ljubljane, do Kočevaja in Črnomlja je padla na 6.7. Nato pa se na avtocesti zopet ustali pri 7.0.
Jebemtiš, manj pije kot vectra.
Clancy je napisal/-a:matayus je napisal/-a:Renault_user je napisal/-a:Clio 1.2 Tce, 70000 prevoženih - Povprečje 7,5 l.
Jaz sem vozil takega clia kot nadomestni avto. V dveh dneh sem naredil slabih 900km. Moram priznat, da me je avto izredno navdušil kaj se tiče motorja. Jaz sem imel na koncu porabo 7.0litra. Od Ljubljane, do Kočevaja in Črnomlja je padla na 6.7. Nato pa se na avtocesti zopet ustali pri 7.0.
Jebemtiš, manj pije kot vectra.
Kako bi te šele navdušil 1.2 TSI.
Mi imamo doma Modusa 1.2 TCE in Golfa 1.2 TSI. Lahko povem le, da se 1.2 TCE ne more primarjati z TSI-jem ne po porabi, ne po zmogljivosti.
Modusa vozi oče (penzionist) in ima povprečno porabo zadnjih 7500 km 7,4l, jaz pa vozim Golfa VI in imam povprečno porabo zadnjih 14.500km 6,5l.
Clancy je napisal/-a:Oče: kratke relacije, mesto, vožnja po predpisih, po AC največ 130km/h, več ali manj penzionistična vožnja.
Jaz: kratke relacije, mesto, vsak dan v službo 5km daleč (motor se sploh ne ogreje), vožnja po predpisih, ko sta žena in otrok zraven, in divjanje, ko sem sam v avtu in kolikor pač dopuščata promet in razmere na cesti.
V obeh primerh je malo voženj na dolge poti.
Clancy je napisal/-a:Kako bi te šele navdušil 1.2 TSI.
Mi imamo doma Modusa 1.2 TCE in Golfa 1.2 TSI. Lahko povem le, da se 1.2 TCE ne more primarjati z TSI-jem ne po porabi, ne po zmogljivosti.
Modusa vozi oče (penzionist) in ima povprečno porabo zadnjih 7500 km 7,4l, jaz pa vozim Golfa VI in imam povprečno porabo zadnjih 14.500km 6,5l.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov