INFINITI je napisal/-a:nejko307 je napisal/-a:jah valda....saj nekdo mora dobro živeti na tvoj račun....a ni tako...
-Se boš z leti če ne drugače naučil še eno modrost "nisem tako bogat, da bi kupoval poceni"
Se čist strinjam s teboj

nejko307 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Jaz bi bil za če bi vzeli KAIXEN ker tole je v bistvu tko-tko roba iz kitajske...
tisto je pa isto sranje .....samo da izdelujejo na kitajskem, sestavljajo pa nekje drugje(nemčija , švica itd,,,)...z svojim logotipom.....![]()
..
sicer pa sigurno ni toliko boljši da bi bil 3x dražji....
lenivec je napisal/-a:ma kak komplicirate eni... prav na silo si delate probleme tam kjer jih ni.
drugač pa tele je bosch http://www.bolha.com/oglas2387087 sem ga lih danes dobil
nejko307 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:ma kak komplicirate eni... prav na silo si delate probleme tam kjer jih ni.
drugač pa tele je bosch http://www.bolha.com/oglas2387087 sem ga lih danes dobil
no pa povej ::a sveti? ,a vidiš svetlobo?, mu kaj manjka?.......![]()
![]()
![]()
lenivec je napisal/-a:glede na to da sije sonce direkt v steno pa se še vedno opazi fuuuul razlike lahko rečem da sveti![]()
aja nekaj glede montaže balastov. makdo samo z vezicami pritrjene? ker sem našel ful lep skrit plac pa 3 vezice in drži. bo vredu?
lenivec je napisal/-a:heh kak naj ma stik, preko pobarvanega nosilca na pobarvan pleh od avtakaj nedobi ozemljitve preko masa od luči?
gregork je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:glede na to da sije sonce direkt v steno pa se še vedno opazi fuuuul razlike lahko rečem da sveti![]()
aja nekaj glede montaže balastov. makdo samo z vezicami pritrjene? ker sem našel ful lep skrit plac pa 3 vezice in drži. bo vredu?
Vse v redu - sam, da fiksno stoji čimbolj na suhem in da ima stik z kovino - zaradi ozemljitve!
Courage™ je napisal/-a:damjan je napisal/-a:
grem stavit da 80 % tistih ki odgovarjate sploh nima kitov....
My point exactly.
Dumber je napisal/-a:Samo eni ste pa res zateženi s tem kaj kdo napiše pa kolikokrat je kaj obrazloženo a se vam baza podatkov polni pa nimate placa v sobi al kaj toliko jamrata pol pa ne berite več pa mir. Komu pa paše pa mu paše. Če pa še koga kaj resnega zanima pa si že vseeno lahko najde.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov