NejcZ je napisal/-a:Kaj si mislil da bo skos poceni? Povpraševanje je večje, logično da gre cena gor..
Nejko je napisal/-a:Koliko vam uspe napolnit tank?
Jaz sem včeraj tankal na Petrolu na Hudinji v Celju in sem natankal 46l... pa še bi šlo, "vendar so se cifre že res zelo počasi obračale". Kot info naj povem, da imam 48 litrski tank...
Kako dolgo je potrebno čakati pri tankanu? Dokler gre, ali samo do takrat ko začne plin "teči bolj počasi"?
a33 je napisal/-a:ha hrvaškem je plin 4,45 kune kolk pa to pride ene 0,61 eur kr ceneje. upam samo da ni kvaliteta- nesnaga not .....
pinny je napisal/-a:a33 je napisal/-a:ha hrvaškem je plin 4,45 kune kolk pa to pride ene 0,61 eur kr ceneje. upam samo da ni kvaliteta- nesnaga not .....
Tudi jaz sem kaka dva tedna nazaj tankal na hrvaškem v Premanturi na Euro Petrolu po 4,45 kune za liter goriva. Ob 52,5 litrskem tanku sem natankal 35 litrov njihovega plina in ob tem opazu eno razliko, to pa je, da mi je check engine lučka ugasnila. Pridem v slovenijo in tankam pa verovškovi u lublani pa se mi po 70km lučka spet prižge. Potem tankam na petrolu na ac-ju, tisti pred cestninsko proti celju, pa se mi lučka spet ugasne, sicer nisem bil pozoren a se lučka ugasnila že pred tankanjem na petrolu, ali potem, tako da zdaj se vozim z ugasneno lučko
Morda pa to tudi posledično zarad tega ker je bil plin na novo nastavlen, pač se tipu ga usral vredi naštimat, sj zaenkrat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov