Tommo je napisal/-a:Seat Leon FR 2.0 TDI CR (170KM) čipiran na 200KM
kombinirana povprevčna poraba rezervoarja 5-5.5l/100km
Tommo je napisal/-a:Seat Leon FR 2.0 TDI CR (170KM) čipiran na 200KM
crxdelsol je napisal/-a:Tommo je napisal/-a:Seat Leon FR 2.0 TDI CR (170KM) čipiran na 200KM
HAHA, poznam enega ko ma 5-5.4![]()
Take teme bi mogle bit zakonsko ukinjene
~toMmy~ je napisal/-a:Tommo je napisal/-a:Seat Leon FR 2.0 TDI CR (170KM) čipiran na 200KM
Upam, da nimaš konstantno take porabe, ker potem je ta avto zate čisti overkill.
SuperVeloce je napisal/-a:Ja nekaterim ne kapne, da se lahko relacije med seboj zelo razlikujejo. Najhuje je itak večinska vožnja po mestu s hladno mašino. Če bi mel večinsko vožnjo rezervoarja 30% mesto, 70% avtocesta, brez relacij, bi imel seveda precej višjo porabo... Visoko boš dosegel tudi, če divjaš po mestih ali če hodiš na dirkališča. S hitro vožnjo po regionalkah pa večinoma številke niti niso kaj višje...
Tommo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Tommo je napisal/-a:Seat Leon FR 2.0 TDI CR (170KM) čipiran na 200KM
Upam, da nimaš konstantno take porabe, ker potem je ta avto zate čisti overkill.
Glej povprečna moja vožnja he cca. 40km dnevno čez vasi v službo kjer se ne morem peljat ravno 150km/h če so omejitve 50-70km. Ostalo pa avtocesta kjer je povprečje nekje 150km/h. Je pa res da se ravno ne držim omejitev ampak poraba je pač takšna kot je.
Sicer je pa tko.... vsak ve zase.
Poglej si tule koliko je poraba po papirjih http://www.seat.si/?mid=930&tml=97 ..... vem pa da so včasih papirji eno realnost pa drugo.
Ampak še enkrat ...... vsak ve zase.
~toMmy~ je napisal/-a:Tommo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Tommo je napisal/-a:Seat Leon FR 2.0 TDI CR (170KM) čipiran na 200KM
Glej povprečna moja vožnja he cca. 40km dnevno čez vasi v službo kjer se ne morem peljat ravno 150km/h če so omejitve 50-70km. Ostalo pa avtocesta kjer je povprečje nekje 150km/h. Je pa res da se ravno ne držim omejitev ampak poraba je pač takšna kot je.
Sicer je pa tko.... vsak ve zase.
Poglej si tule koliko je poraba po papirjih http://www.seat.si/?mid=930&tml=97 ..... vem pa da so včasih papirji eno realnost pa drugo.
Ampak še enkrat ...... vsak ve zase.
Verjamem, da se da s takšno porabo vozit s tem motorjem, ampak če imaš vedno takšno povprečje, ne vem kaj ti bo 200KM!
xxl je napisal/-a:-moja ima tudi 170KM,bencinskih,glede ne mojih 7,2 povprečja bi tudi lahko sklepali,da jih ne rabim toliko![]()
-ampak 120KM je bila samo 600 eura cenejša,pa še porabo ima deklarirano višjo,torej drugega mi ni preostalo![]()
-ko prehitevam,hočem hitro opravit s tem,drugače se držim predpisov
traktorist je napisal/-a:Živjo
Golf 2 diesel, letnik 1991, poraba 4.7 - 5.2
Vožnja do max. 2.000 obratov in do 100 km/h, avtoceste ne vidi ker ni vinjete.
Audi A4 avant 1.9 TDI, 90 KM, poraba 5.2-5.5
IcEm4n je napisal/-a:xxl, 170 konjski 1.4TB je MultiAir, medtem ko 120 konjski ni, zato tud razlika v porabi.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov