danci1973 je napisal/-a:cc09 je napisal/-a:... kako "neodvisni" so mediji (ne bo denarja iz državnih oglaševalcev brez upoštevanja agende),
Kje v tem dokumentu si to videl?kako so "fact-checking" posrečeno dali v narekovaje
Seveda, gre za neslovenski izraz in je zato kar prav, da je v narekovajih. Le bolj konsistenten bi moral avtor biti s tem. Ali pa še bolje - uporabil bi lahko slovenski izraz preverjanje dejstev.in kako neumne reklame so si izmislili.
Pametne reklame so izjemo redke...
Firediver je napisal/-a:Vam ni čisto nič sumljivo, da je na internetu objavljena čisto vsaka "utemeljitev" na čisto vsak obstoječi pomislek?
Nekako, (po doslej videnem v predkoronskem času) čisto preveč "transprentno", da bi to bilo kar res. Ker je to prvič in ker je to "overarranged".
Zanimivo je tudi, da ste v to zdravilo tako prepričani, pa niste niti blizu tistemu delu strokovne stroke, ki ima največ podatkov o tem. Niti malo niste kritični do tega, da nemara ne veste vsega (ker vsega niso nikoli objavili), od ust do ust pa že vemo kako se nabira sočnost zgodbe.
Takih se je za bati, takih, ki mislijo, da vedo vse.
Torej, void, kakšen je tvoj namen da o tem pametuješ tukaj na tem forumu? Samopromocija, samopotrditev, pumpanje ega? Bi mogoče poskusil raje na kakšnem drugem, bolj strokovnem forumu v medicinski smeri ali so te tam že odrezali?
Si kaj v žlahti z limasom glede dobave vsega gradiva, ki ga objavlja v tej temi?
In spet vprašanje: Kako nameravate s to agendo skrajšati epidemijo?
Firediver je napisal/-a:A se ti sploh zavedaš, da smo vsi skupaj v isti godlji?
In vi skeptiki promovirate kaj? Promovirate obup, ker po vašem nič ne deluje. Promovirate kritiko kakšnegakoli upiranja epidemiji. Promovirate marsikaj drugega, samo usklajenega upora ne, ker je to po vašem enoumje in ker "se ponavlja zgodovina".
Ne hvala, ne bom vam nasedel!
void je napisal/-a:Mam v familiji stroko, ki razmišlja kot pravi znanstvenik in lahko z njemu debatiram o teh stvareh... še sam mi pošilja videje in gradiva. Drugače pa odkar mi je mama zbolela veliko študiram medicino, onkologijo, sledim študijam za to kar me zanima itd.
void je napisal/-a:
Moj predlog je da naredimo isto kot BIH, Florida, Texas, Švedska, se odpremo, uvedemo preventivne in zgodnje metode zdravljenja kot to dela južna amerika in japonska, pošiljamo na dom vsem C in D vitamin ZASTONJ itd itd. in kaj bo bo.
limas je napisal/-a:Že dalj časa je govora o ivermectinu. Uspešno ga uporablja dr. Zelenko, ki je doslej ozdravil vse njegove paciente, od Trumpa do Bolsonara. Brez stranskih učinkov.
void je napisal/-a:Pač pristopi reševanja epidemije so različni očitno. Preden začneš trosit neumnosti in se zgražat malo primerjaj smrtnost švedske in austrije npr, ki so enake velikosti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov