RedBull™ je napisal/-a:abbe je napisal/-a:no a ste ze dobil odgovor od tipa k kaixen prodaja?kva prau za popust.
Jst sem ga včer spraševal za svoj avto,in sem danes dobil takšen odgovor:Cena je enaka za H1 in H7 KAIXEN kit ter znaša 218 EUR z DDV. Na kit je 1 leto garancije, ki velja tudi za žarnice.
Vsem kitom so priložena slovenska navodila za montažo, ves pritrditveni material, varovalke ter original račun.
Kiti imajo oznake E13 in E4, podjetje pa ISO9001:2000 ter QS9000 certifikata.
H1 in H7 kiti so na zalogi.
DaDek je napisal/-a:andrej beri malo nazaj prosim te lepoooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
gregork je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:andrej beri malo nazaj prosim te lepoooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdej sem klicou enga Akcija Bosch kit samo 150€/kom bixenon 170€/kom z računom in garancijo!
Sm ga kr naroču ipak je razlika 50€ jutr zjutri ga dobim - škoda k nimam H4 bi vzel bixenona - pa prav, da ni treba dt balastov v predal!!!![]()
ops:
Gorch je napisal/-a:gregork je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:andrej beri malo nazaj prosim te lepoooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdej sem klicou enga Akcija Bosch kit samo 150€/kom bixenon 170€/kom z računom in garancijo!
Sm ga kr naroču ipak je razlika 50€ jutr zjutri ga dobim - škoda k nimam H4 bi vzel bixenona - pa prav, da ni treba dt balastov v predal!!!![]()
ops:
Zgleda,da je pri teb še več zaslužiu k pa pri men...jaz sem dau za isti kit "bosch" 110eur
DaDek je napisal/-a:andrej beri malo nazaj prosim te lepoooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov