Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe jun 01, 2007 7:56 am

Sej se ne gre za to da kdo kaj vprasa ali se pozanima, ampak ce pa celo na isti strani preberem po tri enaka neumna vprasanja pa se vprasam al se norca delate al res ne znate brat.

Zdaj bote tukaj doktorirali kater kit naj nabavite, pa ceprav je blo najmajn tisockrat razlozeno zakaj Kaixen in zakaj Cungalunga.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe jun 01, 2007 8:12 am

ja jaz prej naprimer nisem vedo da naj balaste namontiram v sovoznikov predal, kar se mi zdi odločna ideja :D :D :D

8)

Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Dumber Pe jun 01, 2007 10:50 am

Ja saj ste razložli zakaj kaixen in druga čungalunga. Samo nekateri še vseeno imajo svoja mnenja katera itak nebote dali prav. itak pa je moja mama najlepša
Slika

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Pe jun 01, 2007 10:57 am

RedBull™ je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:no a ste ze dobil odgovor od tipa k kaixen prodaja?kva prau za popust.

Jst sem ga včer spraševal za svoj avto,in sem danes dobil takšen odgovor:

Cena je enaka za H1 in H7 KAIXEN kit ter znaša 218 EUR z DDV. Na kit je 1 leto garancije, ki velja tudi za žarnice.
Vsem kitom so priložena slovenska navodila za montažo, ves pritrditveni material, varovalke ter original račun.

Kiti imajo oznake E13 in E4, podjetje pa ISO9001:2000 ter QS9000 certifikata.

H1 in H7 kiti so na zalogi.

Vprašaj ga kako je z legalnostjo in homologacijo.
Slika

Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Dumber Pe jun 01, 2007 11:01 am

ok ze pa razumem kaj vsa muči. spet isto vprašanje :D

se opravičujem :D
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe jun 01, 2007 11:08 am

andrej beri malo nazaj prosim te lepoooooooooo :lol: 8) :D :) :twisted: :evil: :P :-P

Uporabniški avatar
gregork
Nov uporabnik

Napisal/-a gregork Pe jun 01, 2007 11:21 am

DaDek je napisal/-a:andrej beri malo nazaj prosim te lepoooooooooo :lol: 8) :D :) :twisted: :evil: :P :-P

Zdej sem klicou enga Akcija Bosch kit samo 150€/kom bixenon 170€/kom z računom in garancijo!
Sm ga kr naroču ipak je razlika 50€ jutr zjutri ga dobim - škoda k nimam H4 bi vzel bixenona - pa prav, da ni treba dt balastov v predal!!! :twisted: :oops: 8)

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Pe jun 01, 2007 11:26 am

gregork-----
.........no to pa ni ravno akcija.....no za prodajalca je ker bo malo več zaslužil... ;)

..upam da ga nisi res vprašal če je treba dati balaste v predal..... :cry :cry :cry

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Pe jun 01, 2007 11:31 am

gregork je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:andrej beri malo nazaj prosim te lepoooooooooo :lol: 8) :D :) :twisted: :evil: :P :-P

Zdej sem klicou enga Akcija Bosch kit samo 150€/kom bixenon 170€/kom z računom in garancijo!
Sm ga kr naroču ipak je razlika 50€ jutr zjutri ga dobim - škoda k nimam H4 bi vzel bixenona - pa prav, da ni treba dt balastov v predal!!! :twisted: :oops: 8)

Zgleda,da je pri teb še več zaslužiu k pa pri men...jaz sem dau za isti kit "bosch" 110eur :lol:

Uporabniški avatar
gregork
Nov uporabnik

Napisal/-a gregork Pe jun 01, 2007 11:38 am

Gorch je napisal/-a:
gregork je napisal/-a:

Zgleda,da je pri teb še več zaslužiu k pa pri men...jaz sem dau za isti kit "bosch" 110eur :lol:

Ja ampak kup jih zdej - noben jih nima cenejši so sam eni XY. Škoda k jih nism kupu takrat ampak nism vedu.
j*** ga ampak zdej je kr je. Važn, da sm jih najdu pa da jih dobim jutr.
Kva mi pomaga ena niska cena KAO k jih ne morm dobit.
Sej veš delnice Krke so ble tud po 100€ ampak zdej ne več! :roll:

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Pe jun 01, 2007 11:50 am

No ja,sej to je tud en xy kit....sam mogoče se boš bolj počutil,ker na balastih piše "bosch" :lol:

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Pe jun 01, 2007 11:50 am

evo imaš tukajle (rač +gar..):: http://www.bolha.com/oglas2387087

je pa popolnoma isto kot tvoj naročen kit.... ;) ;) ;) ;) ..

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe jun 01, 2007 1:32 pm

noi kva je zj a se bo kupu kaixen al kako?
blo je recen da ce jh uzamemo 10 da jh dobimo za 196 eur.zj pa tisti k smo za djmo se prestet.
1.

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD So jun 02, 2007 9:11 am

Sem že od začetka teme kle.

Po zakonu ni dovoljeno pa me zanima če bo trgovec nase prevzel odgovornost :twisted:

Ko sem jih jaz spraševal kako je s tem, so se vsi izmotavali da po zakonu ni dovoljeno da rabiš homologacijo. Ampak da baje ni problema ker doben ne preglejuje tega.
Slika

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash So jun 02, 2007 9:51 am

Pa bodo kmalu začel pregledovat, samo tole temo "odkrijejo", pa bodo takoj vedli, zakaj se gre.
Še en offtop.: včeraj me je en Audi TT tako zaslepil z original xenoni, da sm kr blendu z očmi. Ima 100% original xenon, ker je iz mojga kraja in ima tega Audija že kr en lep čas, ko še ni blo xenon kitov, tko da nekateri malo pretiravate glede slepljenja teh smrtonosnih in izredno nevarnih kitov!

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 So jun 02, 2007 10:45 am

[quote="Cash"]Pa bodo kmalu začel pregledovat, samo tole temo "odkrijejo", pa bodo takoj vedli, zakaj se gre.
Še en offtop.: včeraj me je en Audi TT tako zaslepil z [b]original[/b] xenoni, da sm kr blendu z očmi. Ima 100% original xenon, ker je iz mojga kraja in ima tega Audija že kr en lep čas, ko še ni blo xenon kitov, tko da nekateri malo pretiravate glede slepljenja teh smrtonosnih in izredno nevarnih kitov![/quote]

točno tako.....mene še noben novejši avto ni zasplepil s kitom (beri::parabola..).... z originalnimi xenon lučmi pa kar nekaj..(beri leča..)..... ;)

...malo glejte koliko starejših avtov slepi z halogenskimi žarometi... (jah...ko je bil razbit je bil motiv....čimpreje in čimceneje sestaviti...) :P :P

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 So jun 02, 2007 10:49 am

morm priznat da tudi jaz z mojim orginal xenonom verjetno kaj slepim. namrec, snop je bil nastavljen prenizko, zdaj so mi ga dvignili in je mogoce malo previsoko. jaz vidim vse, dolgih luci ne rabim sploh, ostalim pa se ze zdaj opravicujem, ce jih bom slepil kdaj :) sam namrec ne morem znizati snopa, ker se avtomatsko stela...

aja, pa se nekaj, vceraj kar naenkrat leva zarnica ni delala. se peljem v maribor, grem v trgovino, zopet vklopim avto in luci, pa je delala. in zdaj spet normalno deluje. wtf? je pa orginal xenon na ford mondeo.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash So jun 02, 2007 11:19 am

Lahko da ima žarnica slabo maso in ni steklo dovolj toka skozi za prižig plina :roll:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So jun 02, 2007 11:32 am

saj smo ze povedal kako je z zaslepitvami z leco...

pri leci se tocno vidi CUT... do kje sveti snop in ce je previsoko je mozno samo
eno... nenastavljena, crknjem motorcek, senzor v okvari
sicer imate v tej temi na 7. strani opis nastavitve ni ce bi se vsaj malo kdo
drzal teh nastavitev po instalaciji kit-ov ali originala nebi svetlo v vesolje

vsekakor to ni mozno pri avtomatskih... tam pa so lahko krivi motorcki in pa senzorji
nagiba... mislim pa da nekateri zarometi imajo vseeno nastavitev visino posebej
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov