MorphX je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Levo, desno, gor, dol, na sredi, odspodiKar doktorirajte in apriori nasprotujte navodilom kam nalepiti vinjeto. In čez mesec dni odprite temo in se žalite, da so vam zaradi tega zaračunali kazen. Moja je nalepljena tam kjer mora biti, pod zatemnjenim pasom, ki je dokaj širok. Ne mislim si po nepotrebnem povzročati problemov in nenazadnje ni s predvidenim mestom čisto nič narobe. Nekateri ste kot otroci - vse kar se ne sme, je bolj zanimivo.
Jaz imam 2 metra in 7 centimetrov, vsak k!?"c palac na moji polovici vetrobranskega stekla me absolutno moti. Vinjeto imam, ampak zalepil je ne bom na mojo polovico. Klicat moram na DARS da mi kekci povejo kako mi bodo kratli mojo pravico in varnost v vozilu.
jst sm si jo dons nalepu- in sm po 2 minutah vožnje pozabu da jo mam- tistih 6x4 cm v zgornjem kotu ne more nikogar motiti, razen če maš glavo res v stropu- in oči na vrhu čela, ter tako gledaš na cesto tik pod robom strehe
jst letal ne opazujem tko da me ne moti- najprej jo probite gor- pa pejte en krog pol pa jamrite- vrjamem pa da je pri višini nekaterih- in če ne vozijo enoprostorca že to kriza z preglednostjo
sm se pa ob pisanju spomu na Magnuma- če ste ga gledal- k je mel pol glave izven svojga cabrio ferarija- njega pa bi vinjeta vrejtno motila