alfa9 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sam vozim Audi A3 Attraction 1.6 2004 bencin.
Poraba je nekje okoli 7/100km.
Zanima pa me, koliko je količina bencina v rezervi in koliko km lahko s tem narediš?
Lp Alfa
WMB je napisal/-a:alfa9 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sam vozim Audi A3 Attraction 1.6 2004 bencin.
Poraba je nekje okoli 7/100km.
Zanima pa me, koliko je količina bencina v rezervi in koliko km lahko s tem narediš?
Lp Alfa
Vsak ima narejeno, da ko se lučka prižge, da narediš vsaj 80-100 kilometrov.
mišek je napisal/-a:Peugeot 307 - bencinar 1.6 16v 109KM
Z njim do zdaj naredil
4239,5km
293,96l bencina;
453,53 eur
6,93 povprečna poraba
V glavnem relacijska vožnja; na šiht imam 28km v eno stran. Avtocesto in mesto bol redko vidi.
Mogoč mi je mal žal, da nisem vzel dizla, čeprav ....kaj vem....sestri xsara 2.0HDI pije 6 litrov, rečmo liter razlike, je pa sedaj že kar precej razlike pri litru v ceni.
Renault_user je napisal/-a:Turbo ja... Cukanje, nemiren tek motorja ob mrzlem motorju, visoka poraba ter ne toliko moči, kot bi jo bilo treba (posledično)... Saj je odprtih veliko tem
~toMmy~ je napisal/-a:Če ti ta bencinar tako malo kuri, bi z (varčnim) dizlom bil komot na kakšnih 5.5l s podobnim stilom vožnje, ampak spet je odvisno, katerega dizla bi vzel, kakšna je razlika pri vzdrževanju ipd.
Renault_user je napisal/-a:@Raven: Sem ga vozil po pooblaščencih (bil na 3 različnih), amapak njihov cilj je bil nekako spraviti avto "ven" iz garancije in le zasilo pokrpati, ter me prepričevati, da je za njih avto ok (brigalo jih je... sicer pa kaj jim boš pa rekel, če ti bodo neumorno trdili, da je vse ok, pa tudi če v resnici ni?!! - imajo takšno taktiko).
Danes ti nihče ne bo popravljal težkih in zahrbtnih (posledično tudi dragih) okvar zastonj oz. na njihove stroške... Tako je, face it..
ninjeti je napisal/-a:Čist tako informativno me zanima (ker sem skoraj nič na avtocesti): koliko pije opel corsa c 1.4 16V na avtocesti ob normalnem tempu 100-130km/h?
Sem gledal po sprintmonitor.de in ni blo nič uporabnega za najt.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov