Debate, ki niso vezane na ostala področja...

vezuv
Novinec

Volan golf IV letnik 2004

Napisal/-a vezuv To feb 11, 2014 4:19 pm

Lp.Upam da sem dal v pravo temo ce ne pa prosim da se jo prestavi v pravo temo.Problem je sledec:policist me je ustavil in se zapicil v volan in pa car vraping.vse ok.Nalepko sm spremenil danes in dal 30 eurov za novo prometno in da so mi vpisali novo barvo avta(ceprav se ko odpres vrata pa haubo in prtljaznik vidi da je auto srebrn).Po enem letu prvi policist ki se je zapicu v to in me hotel peljati na izredni tehnicni pregled.2 problem pa je volan. Ko sm avto kupil od leasinga sm ta volan ki je problematicen ze dobil notri.Problem je ker ni original. Zanima me ce pase v ta avto bilo keri volan od vw od letnika 2004 naprej.Volan bom itak zamenjal da ne bom meu problemov z policisti. Se pravi ali lahko notri namontiram bilo keri volan od golfa od letnika 2004 naprej.Sm sicer za vsak slucaj se na leasingu prasou ce so zraven dobili se kaki original volan vendar pravijo da ga niso in se pac distancirajo od tega primera.Lp Andrej

Uporabniški avatar
sparky
Novinec

Kraj: Kranj

Re: Volan golf IV letnik 2004

Napisal/-a sparky To feb 11, 2014 4:38 pm

Kaj maš športen volan al kaj al samo volan od močnejše različice Golfa? Mal čudno je tole, kako se mora v volan zapičit, v avtu noter imaš lahko vse kar hočeš pa ti noben ne bo težil, več bodo pa ostali povedali :shock:

vezuv
Novinec

Napisal/-a vezuv To feb 11, 2014 4:53 pm

Lp.Ja volan ni originalni noter. Sm se pozanimal tudi na LPP in na policiji in pravjo da po zakonu vse kar je v notranjosti zamenjano in ni originalno se mora homologirati(sedezi, pasovi,volan,pasovi itd...)Zal je tako da imam vse upisano v homologaciji.Imel sem obcutek da mu to ni vsec zato se je zagledal v volan in se zapicu v to stvar.Zal.Lp Andrej

vezuv
Novinec

Napisal/-a vezuv To feb 11, 2014 7:35 pm

Lp. A noben res ne ve ali lahko dam v avto volan od bilo kerega golfa od letnika 2004 naprej?Skratka a lahko naprimer dam volan od golfa V,VI v golfa IV?Lp Andrej

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr feb 12, 2014 1:08 am

Če ti je angleščina vsaj približno "domača", poguglaj, kaj paše in kaj ne. Če hočeš mir pred policijo in enostavno montažo, pa išči volane od Golfa IV, to mislim da nima veze, če je plastičen ali pa iz R32, ti policija ne more težit, ker je originalen. Skratka, če ne dobiš boljšega odgovora, poišči po tujih forumih, drugače pa glej, kaj je bilo originalno montirano v tvojem avtu. Na tem forumu je tudi človek, ki obnavlja volane, mogoče ga ne bi bilo slabo kontaktirat, če ima kaj na zalogi.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Sr feb 12, 2014 7:24 am

vezuv je napisal/-a:Lp. A noben res ne ve ali lahko dam v avto volan od bilo kerega golfa od letnika 2004 naprej?Skratka a lahko naprimer dam volan od golfa V,VI v golfa IV?Lp Andrej

Lahko daš gor volan od Golf IV, Bore in Passata 3B/3BG.
Iz recimo golfa V in VI ne bo šlo, ker je vprašanje kako je z ripnami, sigurno pa ne boš mogel vklopiti airbaga, ker ima drug konektor in verjetno tudi računalnik ga ne bi zaznal.

Uporabniški avatar
StajercS
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a StajercS Sr feb 12, 2014 10:35 am

Slika volana? Me res zanima,če maš volan z V serije notri, kak to paše na IV. :D

edit: Že poguglal. Ne vem. Meni se zdi grdo. :D Kupi rajši usnjen volan od IV/Bora/Passat. Bo dosti lepše. :D
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov