J.McLane je napisal/-a:Tankanje do vratu pa ni priporočljivo ker ti "baje" lahko zalije EVAP. Koliko je to sicer res ne vem, ampak vseeno nebi sprobal.
hahehihoh je napisal/-a:Tankaš, dokler črpalka ne ustavi ali po tem malo počakaš, da se pena v rezervoarju usede in potem natočiš še?
Jaz imam 50 litrski tank, ko se lučka prižge, ponavadi natankam 47-49 litrov - tankam do kraja. Črpalka ustavi pri cca 43-45 litrih.
pskoda je napisal/-a:Ali ford nima bcja ki pokaže koliko litrov bencina si porabil?
PEUGEOTT 207 je napisal/-a:Ja kolk si pa natanku ko si nov avto prevzel, tovarna oz prodajalec da 5L goriva ponavadi.
TrijoAdijo je napisal/-a:Naslednjič, ko ti pokaže 70km do 0, spremeni način vožnje. Pojdi nekam na eno furco izven naselja, po možnosti po ravnini. Pa vozi s čimmanj gasa oz. tulk, da bo držal hitrost. Pol pa opazuj BC. Bi se znalo zgodit, da ti bo začel poviševat domet
Aja...pa vzami 5L bencina s sabo za vsak slučaj, če se moja teorija podre
Fenix_ je napisal/-a:Kaj je možno da je rezervoar za gorivo 10L manjši kot bi moral bit.
V knjigi piše da je 55L.
Rezerva se mi prižge okoli 70km ->0 , takrat pa tankam okoli 43L
svetilnik je napisal/-a:Fenix_ je napisal/-a:Kaj je možno da je rezervoar za gorivo 10L manjši kot bi moral bit.
V knjigi piše da je 55L.
Rezerva se mi prižge okoli 70km ->0 , takrat pa tankam okoli 43L
Bi mi lahko pošteno zaupal kolikšna je poraba tvojega focusa. Edino poraba me je odvrnila od sicer tega zame odličnega avtomobila... žal... Je bil pa tudi trgovec pošten in mi svetoval naj ga ne vzamem, to pa samo zaradi porabe, odsvetoval mi je pa tudi 1.6 115 KM, da s tem motorjem ne bom zadovoljen. Idealen naj bi bil 2.0 tdci, pri katerem mi pa ni razumljivo, da jih v Slo ni na zalogi in da se jih ne prodaja, razen po naročiu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov