INFINITI je napisal/-a:Malo senzacionalistično si spisal svoj prispevek, pač zato da malo brezveze popljuvaš ampak če si ugotovil na splošno jemljemo vpklic kot nekaj zelo pozitivnega, ker drugače to stane znamko ogromne denarce in se večinoma temu upirajo. Tako da kapo dol tistim ki priznajo in popravijo za uporabnika zadevo. TO je nekaj kar pri veliiiiiiko znamk in še posebej lokalnih zastopnikov enostavno ne boš doživel
blaz2013 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Malo senzacionalistično si spisal svoj prispevek, pač zato da malo brezveze popljuvaš ampak če si ugotovil na splošno jemljemo vpklic kot nekaj zelo pozitivnega, ker drugače to stane znamko ogromne denarce in se večinoma temu upirajo. Tako da kapo dol tistim ki priznajo in popravijo za uporabnika zadevo. TO je nekaj kar pri veliiiiiiko znamk in še posebej lokalnih zastopnikov enostavno ne boš doživel
nikogar ne pljuvam in ne pretiravam, to kar sem napisal je res. Leta 2010 so bile težave s stopalko za plin, sedaj bodo pa menjavali fedre na sedežih in pa neko napeljavo na volanu. Tako piše v članku katerega sem dal link. ma_hi je lepo strnil.
Bistvu vsega je da se Toyoti zadnje čase velikokrat pripetijo takšni spodrsljaji.
blaz2013 je napisal/-a:NE vem kaj se dogaja pri Toyoti ampak nekam pogosti so vpoklici. Sicer tokrat ne gre za neko večjo napako kot nekaj časa nazaj, ampak vseeno. Toyota je včasih veljala sinonim za vzdržljivost in kvaliteto... Upam da se mi ne zaklene tema.
http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo ... eniji.html
Pomembno!!! ---> Preden objavite debato uporabite kvadratek IŠČI na levi strani, da vidite če o tem že mogoče teče debata - se posebno, če ste novi na forumu!
blaz2013 je napisal/-a:Yashica ti pa tako in tako pod vsako temo ko jo jaz odprem napišeš da ni smiselna, da odkrivam toplo vodo in ne vem kaj še vse in si že tečen s tem. Sem ti hvaležen za vse odgovore ki si mi jih dal v zvezi vw, žalit pa ni treba...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov