matejxx je napisal/-a:Kaj ni dovolj, da greš na svojo zavarovalnico in urejaš preko nje. Saj potem oni vse naredijo naprej. Vsaj pri meni je bilo tako, da ko se je v mene zaletel avto, ki je imel zavarovano na Mariborski zavarovalnici, jaz pa na Triglavu. Sem šel kar na Triglav in so oni uredili naprej.
davidhq je napisal/-a:Pozdrav,
pod "NAME" sta napisala svoje ime, pod stevilka police pa "Qunia". Gledam in ni take zavarovalnice.
david
mikimis je napisal/-a:davidhq je napisal/-a:Pozdrav,
pod "NAME" sta napisala svoje ime, pod stevilka police pa "Qunia". Gledam in ni take zavarovalnice.
david
uniqa - Die österreichische Versicherung für Haushaltsversicherung, Autoversicherung und Krankenversicherung
hippo je napisal/-a:Balkan ni omejen za geografsko področje...
davidhq je napisal/-a:BTW: nekdo mi je pravkar rekel, da ce ta formular izpolnis tako, da se napises na levo stran, da si avtomaticno kriv - ??
davidhq je napisal/-a:Ne razumem tocno
Ampak Balkan je Balkan... povzrociteljica je bila Turkinja in njen moz je ze zgledal pravilno prefrigan"podjetnik" al nekaj...
BTW: nekdo mi je pravkar rekel, da ce ta formular izpolnis tako, da se napises na levo stran, da si avtomaticno kriv - ??hippo je napisal/-a:Balkan ni omejen za geografsko področje...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov