Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Smola...

Napisal/-a sporty To feb 03, 2004 10:16 pm

Nič tak je... danes 18.50, sem se s svojim scootom peljal mimo cytiparka v BTCju v smeri proti koloseju in ko zapeljem v rondo pred rollbarom, se v stotinki sekunde zgodi naslednje: model z belim polotom variant spelje (prej čakajoč) v rondo jas pa refleksno po bremzah in bumf... :cry: obsedel sem na cesti in opazoval kako je moj konjiček drsel čelno v pločnik :cry: :cry: (to k sm ga gledal se je dogajalo v naslednji stotinki sekunde). Skuterček je za las zgrešil tipa v wolksvagnu... tako da je slednji odnesel celo rit! Ampak dobesedno odnesel... ni se ustavil! Začudeno odpelje krog po rondoju, potem pa nadaljuje svojo pot proti parkirišču citiparka. Jes medtem že skakal naokoli pobral in parkiral skuter (sem hotel za onim cepcem, a moj revež ni bil več vozen :cry: ), tekel za njim do parkirišča in ga izgubil :x . Ko sem se vračal do skute mi je tip (opazovalec) povedal registrsko številko in tip vozila ter obrazložil da je videl kako me je oni izsilil in si zapisal registersko (hvala bogu)... a potem je rekel da gre pogledat če je kje oni POLO in ga ni bilo več nazaj (škoda, izgubil sem pričo). Medtem sem že obvestil policijo in ko so prišli smo se menili in so mi rekli da sem sam kriv :shock: ! No samo potem smo se počasi sporazumeli...

Zdaj kaj menite, škode imam veeeeliko: vilce obrnjene naokol in naokol + poškodovane vse plastike! Kaj mislite da bom dobil kaj od zavarovalnice? Ali bom moral stroške kriti sam? Skuter je obvezno zavarovan pri triglavu... skrbi me, da se povzročitelju ne bo dalo nič dokazat če (ČE) ga že dobijo, saj ni nobenega sledu o tem da je bil soudeležen in definitiven vzrok za padec... + vesel bi bil kakeršnegakoli nasveta, pomoči in sploh česarkoli! HVALA in LP
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH To feb 03, 2004 10:21 pm

se zgodi, upam da bos cimbolje resil problem!!!
veliko sreèe ti želim!!!

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To feb 03, 2004 10:23 pm

Kaj konkretnega ti ne morem povedat samo povem pa tole: Ne se dat, skoz jim tež če bojo kaj težil, ustrajaj pri svojem ...itd. Velja za policijo in za zavarovalnico!!!

Drgač pa sožalje za motor :oops: :oops:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz To feb 03, 2004 10:50 pm

Sm slišal (delam si backup za poznejše navale "pravnikov" :twisted: ), da če se ti na vozilu neč ne pozna (od morebitnega krivca) pol ne moreš dokazat pol k*****. Stric je pod Trojanami s kamionom zgrmel čez bankino, ko se je umikal enmu k je v škarje prehiteval. Pač unmu se je izšlo in so kapsi rekel, da bi bilo vse precej bolj enostavno, če bi ga un tip vsaj mal oplazil :roll: , ker menda obstaja možnost, da bo un trdil da blo še ogromno placa in da si ti iz lastnega veselja šel občudovat rožce skoz sovoznikovo okno :evil: :evil: :evil:
Je bla pa scena k sta s sovoznikom lezla ven (kamion je bil na boku) jima je pršu pomagat lih ta tip k jih je tja spravu (vsaj neki). Pa sovoznik prjav: Kje je zdaj tista p******, mater mu j****** cigansku u glavo, itd. Tip pa ni upal zint neč, šele pol k so kapsi pršl sta zvedla kdo je!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
opankar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a opankar Sr feb 04, 2004 3:09 pm

Včeraj sva s swftriderjem človeka vidla okol desetih k je neki po rondoju s kredo risu pa neki fotografiru, uglavnem tm je bla cela familija, je reku da so mu kifli pršli na dom ko je biu model že v piđami 8) , je reku da te sploh ni vidu in da te ni izsilu, ampak si ti mal kasnej(ko je bil on že v rondoju) ful prpizdu v rondo. Osebno menim da je človek slep.

Aja, a maš na skootu zimske gume? :P

No itak se pa atu na polotu nč ne pozna, tko da bo v najslabšem primeru dubu kazen ker te je izsilu. Najbolj da se enmu pod avto vržeš, pa upaš da boš lohk od unga kej iztirju. :D

LP Opankar
..:: Cuore Sportivo ::..

baron
Novinec

Napisal/-a baron Sr feb 04, 2004 3:24 pm

Vem, da je komplet BTC pokrit s kameram, ki pa so sicer slabe (posnetki oz. slika) ampak vseeno se splača preverit, če imaš tolk škode na skuterju. :idea:

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Sr feb 04, 2004 3:40 pm

OK zadeva je podobna moji lansko leto.
Z avtom sm polkrozno obracou in mi je model z bmwjem zadi prletu u rit. Mene je zavrtel za 180 stopinj model je spizdil. Se ustavm na avtobusni, od pric dobim registracijo in sm sou na policijo.
Ko so policaji modela dobil on itak ni nc priznou. Sm pa jst od zavarovalnce dobu vse povrnjeno kr gre itak vse iz policijskega zapisnika.
Tko da ti zrihti na polciji vse, pol se pa probi it zment na zavarovalnco.
Lahko pa da bo pr teb vse drgac, ker konc koncev ko so policaji najdl tipa ki se je vame zaletu je mel razbit avto spredi, pr teb pa ni tko.
Ampak probi vseen.
Pa velik srece... :wink:
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr feb 04, 2004 5:18 pm

opankar je napisal/-a:Včeraj sva s swftriderjem človeka vidla okol desetih k je neki po rondoju s kredo risu pa neki fotografiru, uglavnem tm je bla cela familija, je reku da so mu kifli pršli na dom ko je biu model že v piđami 8) , je reku da te sploh ni vidu in da te ni izsilu, ampak si ti mal kasnej(ko je bil on že v rondoju) ful prpizdu v rondo. Osebno menim da je človek slep.

Aja, a maš na skootu zimske gume? :P

No itak se pa atu na polotu nč ne pozna, tko da bo v najslabšem primeru dubu kazen ker te je izsilu. Najbolj da se enmu pod avto vržeš, pa upaš da boš lohk od unga kej iztirju. :D

LP Opankar

Na to lahka rečem sam eno, kot je reku, NI ME VIDU! In ko je on bil že v rondoju, je skuta samo švignila mimo njegove riti :cry: . Drgač pa kot sem rekel, jest sm zapeljal v rondo, potem pa kot sm že reku, se na motorju to zgodi v stotinkah, je on speljal jast pa v istem trenutku ko je speljal po bremzi > padec, one že par metrov naprej, skuter pa v pločnik :cry: . Tako da njegove trditve ne držijo... kajti če me ni vidu, od kje mu, da sem prpizdu? Če bi on že bil v rondoju, me nebi mogel vidt kako sem se pripeljal (jaz cca 40kmh) > videl me je, ko sem letel vanjga :x .

Glavno je, da je model priznal (očitno) da je bil ob tistem času na tistem kraju! To malo spremeni zadevo... kajti mene je samo skrbelo, da človk nebo preprosto reku, ni me bilo tam, mulc si je verjetno izmislil tablice... Tako da bo o tem nekdo moral odločiti :D .

OPANKAR, ne nimam zimskih gum :lol: ...

Drugim pa hvala za podporo... vsaka tolažba prov pride :D ...

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr feb 04, 2004 5:26 pm

baron je napisal/-a:Vem, da je komplet BTC pokrit s kameram, ki pa so sicer slabe (posnetki oz. slika) ampak vseeno se splača preverit, če imaš tolk škode na skuterju. :idea:

Za kamere sm se dans ful zanimu ja... btc ma samo eno pred mileniumom, potem sm našel eno sintalovo na citiparku k bi lahko snemala v tisti rondo, ampak nisem mogel priti do posnetka :cry: . Škoda je pa tak, sprednje vilce se ne da več popraviti, nove so okoli 100k sit, plastike pa pridejo v najbolšem primeru pri ličarju okoli 50k... tako da škoda je ogromna glede na ceno novega vozila :cry: ...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov