opankar je napisal/-a:Včeraj sva s swftriderjem človeka vidla okol desetih k je neki po rondoju s kredo risu pa neki fotografiru, uglavnem tm je bla cela familija, je reku da so mu kifli pršli na dom ko je biu model že v piđami

, je reku da te sploh ni vidu in da te ni izsilu, ampak si ti mal kasnej(ko je bil on že v rondoju) ful prpizdu v rondo. Osebno menim da je človek slep.
Aja, a maš na skootu zimske gume? :P
No itak se pa atu na polotu nč ne pozna, tko da bo v najslabšem primeru dubu kazen ker te je izsilu. Najbolj da se enmu pod avto vržeš, pa upaš da boš lohk od unga kej iztirju.
LP Opankar
Na to lahka rečem sam eno, kot je reku, NI ME VIDU! In ko je on bil že v rondoju, je skuta samo švignila mimo njegove riti

. Drgač pa kot sem rekel, jest sm zapeljal v rondo, potem pa kot sm že reku, se na motorju to zgodi v stotinkah, je on speljal jast pa v istem trenutku ko je speljal po bremzi > padec, one že par metrov naprej, skuter pa v pločnik

. Tako da njegove trditve ne držijo... kajti če me ni vidu, od kje mu, da sem prpizdu? Če bi on že bil v rondoju, me nebi mogel vidt kako sem se pripeljal (jaz cca 40kmh) > videl me je, ko sem letel vanjga

.
Glavno je, da je model priznal (očitno) da je bil ob tistem času na tistem kraju! To malo spremeni zadevo... kajti mene je samo skrbelo, da človk nebo preprosto reku, ni me bilo tam, mulc si je verjetno izmislil tablice... Tako da bo o tem nekdo moral odločiti

.
OPANKAR, ne nimam zimskih gum

...
Drugim pa hvala za podporo... vsaka tolažba prov pride

...