Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
1900 dci
Nov uporabnik

KNJIGA O AVTOMOBILU

Napisal/-a 1900 dci Sr feb 04, 2004 8:32 pm

Kupil sm rabljeno Laguno 1.9 dci, nisem pa dobil zraven knjige o avtomobilu.
Zdej me pa zanima ce kdo ve kje knjigo dobit, al pa najboljš če se da kje na netu dobit. :?:
Too cruel to be cool !!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr feb 04, 2004 8:44 pm

Dobis jo pri kakemu Renault prodajalcu. Jaz ko sem kupil Megana sem sel do Kalana in lepo vprasal. Prijazni prodajalec je sel do arhiva in mi jo dal brezplacno. :D
Na netu pa ne verjamem, da bos kje kaj nasel.

LP ;)

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Sr feb 04, 2004 9:04 pm

A ne dobijo Renaultovi vozniki namesto te knjige,vozni red avtobusov?
Zajebancija,ne ponoret :wink:

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr feb 04, 2004 9:33 pm

alexM je napisal/-a:A ne dobijo Renaultovi vozniki namesto te knjige,vozni red avtobusov?

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Oprostite ampak nisem se mogu zadržat.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Sr feb 04, 2004 9:48 pm

alexM je napisal/-a:A ne dobijo Renaultovi vozniki namesto te knjige,vozni red avtobusov?

:har :rofl :rofl :rofl

Uporabniški avatar
germancarfan
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a germancarfan Sr feb 04, 2004 10:52 pm

:P a to vozni red z linijami do servisov :P
ski and drive

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Sr feb 04, 2004 11:51 pm

germancarfan je napisal/-a:

:P a to vozni red z linijami do servisov :P
:lol: :lol: :lol: :lol:

VW_edge
Novinec

Napisal/-a VW_edge Če feb 05, 2004 12:29 am

Človek ma en resen problem, vi ga pa tko zaj***. Kako naj pride na servis po knjigo o avtu, ko pa nima knjige o avtu v kateri piše kako naj pride na servis. :?

Uporabniški avatar
1900 dci
Nov uporabnik

Napisal/-a 1900 dci Če feb 05, 2004 7:07 am

Ej fantki, če nimate kej pametnega za povedat se rajš ne oglašajte ker nimam časa brat neumnosti, pa da nebote mislil, da mate kakšne dobre aute Fiat, Subaru, BMW...
Kje je vaša varnost in tko...
Too cruel to be cool !!

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Če feb 05, 2004 7:22 am

Saj ti je povedal kje dobit knjigo.Kaj se pa tiče varnosti naših avtomobilov pa sem prepričan,da ti lahko marsikdo parira.Če se pa imaš namen z avtom zabijat pa je fajn da imaš 5 zvezdic ja.
Eni ste tako zateženi!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če feb 05, 2004 10:01 am

Videl sem kaj se je zgodilo z laguno pri 130km/h - tko da ne mi o varnosti. Na testih je laguna varna, pa sej so tut drugi avti dost varni, ko pa do nesreče pride, lahko pa s to laguno še kakega pešca ubiješ k tok pleh stran leti. Sem videl, kaj je tip naredu z meganom, k naj bi bil tut najbolj varen v svojem razredu - in to mehanik ki dela pri kalanu - eno leto bolniške, pa še eno leto rehabilitacije, ker je samo s ceste na travnik letu pa se mal povalal - bil je pa prepasan in sprožili so se mu vsi airbagi(tudi stranski), pa je še dobil volan v prsa, pa armaturo v noge.
Sam imam na avtu L.85 2mm debel pocinkan pleh, k ga laguna ne bo nikoli imela(res pa da je vse doma narejeno) - spredaj pride prihodnji teden pohištvena cev 80X80 debeline 6mm - to bo prednji odbijač domače proizvodnje(made in doma spacano), zadaj bo enak odbijač, samo še par dodatkov bo imel.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
1900 dci
Nov uporabnik

Napisal/-a 1900 dci Če feb 05, 2004 10:15 am

Varnost lagune je mnenje strokovnjakov, zato ga ne izpodbijam in mislim, da tudi ti nisi usposobljen za take ocene. Test je pokaza kar je pokaza in test je isti za vse avtomobile, ki pa niso dobili taki ocen. Potem se vprašaj kaj se zgodi z drugimi avtomobili pri 130 km/h.

AMPAK TE DEBATE NEBI NADALJEVAL, KER STE ZGREŠILI TEMO, IN ŠE SAM SEM PRIPOMOGEL. :(
Too cruel to be cool !!

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Če feb 05, 2004 10:21 am

Ti si pa res optimist, da boš pri 130 zaradi Laguninih xy zvezdic kaj bolj varen :?
Slika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če feb 05, 2004 10:25 am

Da te nebi js.....daj no..sam ne mi pol slučajn kaki italianček pisat kaj o varnosti...pol me pa dvigne!
Zadnjič spremenil Andy, dne Če feb 05, 2004 10:45 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
1900 dci
Nov uporabnik

Napisal/-a 1900 dci Če feb 05, 2004 10:41 am

Odvisno je od načina trka in tako naprej je pa dokazano da pri 50-60km/h drugi proizvajalci zaostajajo za Renaultom. Pa ne zagovarjam nobenga prov posebej, k sm že kr neki avtov zamenu pa me ni še noben posebej impresiral.
Zato fantje kar mirno kri, nazadnje sm mel fiata no nebi o tem.
Too cruel to be cool !!

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če feb 05, 2004 10:46 am

1900 dci je napisal/-a: nazadnje sm mel fiata no nebi o tem.

:D :D :D :D :D :D :D :D

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. Če feb 05, 2004 10:55 am

nebivedu je napisal/-a: Na testih je laguna varna, pa sej so tut drugi avti dost varni, ko pa do nesreče pride, lahko pa s to laguno še kakega pešca ubiješ k tok pleh stran leti.

Sam imam na avtu L.85 2mm debel pocinkan pleh, k ga laguna ne bo nikoli imela(res pa da je vse doma narejeno) - spredaj pride prihodnji teden pohištvena cev 80X80 debeline 6mm - to bo prednji odbijač domače proizvodnje(made in doma spacano), zadaj bo enak odbijač, samo še par dodatkov bo imel.

LP
Nebivedu

S to cevjo pa nobenega pesca ne ubijes :lol: :lol: :lol:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če feb 05, 2004 11:46 am

Joj kok ste zataval od naslova. Ampak je zanimivo tole brat. Mislm ker cvetke...
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Če feb 05, 2004 11:54 am

Lahko se jebete o renautu koliko hočete in poleg Citroena ima največ j**c in foter vozil od katerce, renault 5, 19, Lagune in sedaj safrana pa NITI z enim ni imel niti najmanjšega problema samo nakladate pa dajte si dopovedat, da je v Sloveniji NAJVEČ Renaultov v voznem parku in to Cliotov kateri spada v spodnji razred bi rad videl kako bi bilo če bi se vozili sami Poloti pa Puntoti itd itd... Tukaj je eno veliko sranje poslušat IDIOTE ki govorijo kateri avto oz. znamka je najboljša... NAJBOLJŠEGA AVTA ČE NISO NAREDILI, VSAKEGA JE TREBA TANKAT, GA PELJAT NA SERVIS MU KUPIT GUME IN KDO TO NE RABI BI GA RAD SPOZNAL.

Pa brez zamere samo je meni brezveze ko se gredo kateri avto je najboljši. Vsak pač svojo robo hvali...

Eliminator
Nov uporabnik

Napisal/-a Eliminator Če feb 05, 2004 12:17 pm

nebivedu je napisal/-a:Videl sem kaj se je zgodilo z laguno pri 130km/h - tko da ne mi o varnosti. Na testih je laguna varna, pa sej so tut drugi avti dost varni, ko pa do nesreče pride, lahko pa s to laguno še kakega pešca ubiješ k tok pleh stran leti. Sem videl, kaj je tip naredu z meganom, k naj bi bil tut najbolj varen v svojem razredu - in to mehanik ki dela pri kalanu - eno leto bolniške, pa še eno leto rehabilitacije, ker je samo s ceste na travnik letu pa se mal povalal - bil je pa prepasan in sprožili so se mu vsi airbagi(tudi stranski), pa je še dobil volan v prsa, pa armaturo v noge.

LP
Nebivedu

In kaj ima 2mm debel pleh veze z varnostjo?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov