AJEJ spet ta zloglasni diesel v tvojem primeru tdI. Sam ne se nic sekirat ker ta tvoja poraba je cist realna. Sej pri nas je tudi eden kupil tdI-a 110 konjev in ga kolega enkrat sreca na bencinski. Seveda ni mogel da ga ne bi vprasal kako se obnese in kaksna je kaj poraba. No ce sedaj ne sedis ko to beres pa sedaj posedi svojo rit. Prav ponosno je dejal 3-4

JA in my DREAMS. Mah dej dej dej. Lastniki pretiravajo da je kaj. Uh ga tisim pa mi kur 5-6. Ja, no greva probat. Ce ti lastnik pove manj kot 6l ga poslji kar v falus, ker laze da se pes tako ne tece. Res ne razumem zakaj tako skrivat to bedno porabo. Eden je kupil clio 2.0 sport, ki ima 174 iskrivih konjicev ( ce se ne motim ), seveda lastnik spet pretirava, s svojo porabo. Kuri mi 8. Tako da naslednjic ko ga bom srecal mu bom kar podejal da ce zamenjava avtomobile, ker njegova poraba je pa ala diezel. Ce to zverino spravis ze pod 10 moras biti zelo priden, ce sploh.
Kakorkoli ne se sekirat. Lastniki vidjo samo to porabo in nic drugega. Ne pomislijo da bo mogoce vdrzevanje drazje od bencinarja. Ze cena je visja.
Prejsnji teden sem vozil IV tDI od kolega ko ga je kupil. Res me je zanimalo a to res tolk mal pokur pa toooooooolk gre za POPIZDIT. Vsaj kar so mi kolegi povadal ko so vozil podobne avtomobile. Mah se imas tdI-a tako da sedaj ne zamert. Sam ko slisim TDI kr znorim. ZAKAJ?!?!? Ker cakam samo se lastnika tdi-a da bo prisel do mene in rekel "Ko pridem domov moram se mal odtocit ven ker tolk nec ne pokur"

No in ko sem se vsedel v tega Golfa je imel povprecno 8l. KOK?!?!?! Saj je tDI. No pa ne sedaj rect zato ker je bil 130 konjski in ne 110. Pa lih tolk tud ne gre kot sami pravjo. No ja sedaj ce imas jugeca ali pa unota 1.0 pa gres potem probat tako zverino s 130 konji potem jih razumem da res gre za POPIZDIT. Sam kot lastnik motorja 1.8T bom rekel pa nic posebnega. Sem imel podobno izkusnjo. Probal sem Passata 130 konjev tDI. To je bilo se takrat ko je bil tist Grand Prix TDI festival. Ko sem pohodil gas sem bil RESNICNO imresioniran da je kaj. To je motor ki ga bom imel. Samo kaj ko se je zgodba koncala ko sem poiskusil octavio 1.8T. No ja pa ne me sedaj narobe razumet " nic posebnega" Prva kot da jo ni, druga butne, tretja butne, Vse neki buta. Sploh ni tistega filinga. Edino lepa stvar dizla je 4-5 prestava. Pohodis gas in sam taaa taaaa taaa taaa ta ta ta ta at atatat. To je res cool. Sam kaj ko se vsa zgodba dogaja med 2 in 3.5 jurja obratov.
No sedaj sem malo skrenil s poti sam kaj cmo, ko bi vi zvel tuki pr nas ko je prava evforija s temi dizli potem bi me zastopil zakaj sem se tolk razpisal.