Debate, ki niso vezane na ostala področja...

BigBadBeef
Nov uporabnik

Hyundai accent - mnenje?

Napisal/-a BigBadBeef Sr sep 17, 2014 8:46 pm

Zanima me, kaj menite lastniki (in ostali) o hyundai accentu, letnikih od 98 dalje. So poceni? So zanesljivi? Žerejo? So hitri glede na to kaj piše v prometni? Take stvari...

LP! =P

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Re: Hyundai accent - mnenje?

Napisal/-a mrtwelvetrees Sr sep 17, 2014 8:56 pm

pa veš da je tega na tem forumu napisanega že miljon ? sploh o accentu.
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr sep 17, 2014 8:58 pm

Ja cene mende vidiš a ne, torej vidiš ali so poceni ali ne, zanesljivi so bolj kot večina današnjih avtomobilov, bencina ne žrejo preveč, olja pa znajo kar popacati, rja jih j**e, pa glede na podvozje so še prehitri :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

blazkom
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazkom Sr sep 17, 2014 9:08 pm

Sem imel accenta l96 (mislm pa da masine niso kaj veliko spreminjali tudi kasneje)
Avto sem kupil za 350€ ter ga v 3eh letih vozil ter vozil. Po prometni sem bil7 lastnik, tako da je vrjetno bilo kaj podlage na koncnih 300kkm, v treh letih lastnistva sem zamenjal lezaj ter pakne. Dolil pa sem veliko olja. Proti koncu je popil cca 3l na 1000km. Drugace pa problemo z rjo pri zadnjih blatnikih, tam je za paziti. Imel pa je od opreme klimo, el. Spie, alarm, centralno zaklepanje, servo.

gasolinedream
Uporabnik

Napisal/-a gasolinedream Sr sep 17, 2014 9:14 pm

Accent je načeloma nek tak.. kako bi rekel, skromen avto. Nima neke dobre zvočne izolacije, motorji so bolj skromni, v ovinek ne gre prav rad, pa rad spije kak dcl olja (predvsem starejši), veliko sive plastike. Pa radi rjavijo. Po drugi strani pa so cenovno ugodni (2004 letnik za npr. 2000€), prostorni (za ta denar), zanesljivi. Tak, old school avto za nezahtevne. Jaz bi ga že imel, pa ima ena vrata premalo.

Se pa dobi za slaba dva tisočaka že soliden letnik z klimo.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=881 ... 201.3%20GL

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr sep 17, 2014 9:17 pm

gasolinedream je napisal/-a:Accent je načeloma nek tak.. kako bi rekel, skromen avto. Nima neke dobre zvočne izolacije, motorji so bolj skromni, v ovinek ne gre prav rad, pa rad spije kak dcl olja (predvsem starejši), veliko sive plastike. Pa radi rjavijo. Po drugi strani pa so cenovno ugodni (2004 letnik za npr. 2000€), prostorni (za ta denar), zanesljivi. Tak, old school avto za nezahtevne. Jaz bi ga že imel, pa ima ena vrata premalo.

Kako ena vrata premalo, a rabiš avto s 6 vrat? :DDD
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

gasolinedream
Uporabnik

Napisal/-a gasolinedream Če sep 18, 2014 12:17 am

maniaxxx je napisal/-a:
gasolinedream je napisal/-a:Accent je načeloma nek tak.. kako bi rekel, skromen avto. Nima neke dobre zvočne izolacije, motorji so bolj skromni, v ovinek ne gre prav rad, pa rad spije kak dcl olja (predvsem starejši), veliko sive plastike. Pa radi rjavijo. Po drugi strani pa so cenovno ugodni (2004 letnik za npr. 2000€), prostorni (za ta denar), zanesljivi. Tak, old school avto za nezahtevne. Jaz bi ga že imel, pa ima ena vrata premalo.

Ne, imam pa rad 5 vrat, ne 4. Kombilimuzinsko verzijo : )

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če sep 18, 2014 7:09 am

maniaxxx je napisal/-a:Ja cene mende vidiš a ne, torej vidiš ali so poceni ali ne, zanesljivi so bolj kot večina današnjih avtomobilov, bencina ne žrejo preveč, olja pa znajo kar popacati, rja jih j**e, pa glede na podvozje so še prehitri :mrgreen:

Ampak to je res. Osebno sem ga vozil pred več kot 10 let nazaj od pra bivše tašča ga je imela par let starega in zadnji konec gre kar po svoje oz avto se dobesedno boji ovinkov kot da bi bil delan za ameriko
Lp

BigBadBeef
Nov uporabnik

Napisal/-a BigBadBeef Če sep 18, 2014 3:09 pm

In bi se dali problemi s handlingom uredit s športnimi vzmetmi?

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če sep 18, 2014 4:41 pm

Po moje delno mogoče oz naj raje nekdo drug odgovori, ker jaz nimam izkušenj z predelavo takih avtomobilov. Saj tak avto je čisto ok za normalno vožnjo, ker za kaj več je škoda vsakega evra in je bolje vzeti kaj drugega, ki je že v osnovi boljše ;)
Lp

BigBadBeef
Nov uporabnik

Napisal/-a BigBadBeef Če sep 18, 2014 6:16 pm

pskoda je napisal/-a:Po moje delno mogoče oz naj raje nekdo drug odgovori, ker jaz nimam izkušenj z predelavo takih avtomobilov. Saj tak avto je čisto ok za normalno vožnjo, ker za kaj več je škoda vsakega evra in je bolje vzeti kaj drugega, ki je že v osnovi boljše ;)

Glej, če sem jaz starega opel kadeta lahko z tršimi fedrami lahko bolje v ovinek zrihtal, potem bi tega tud moglo ne? :DDD

Brez komentarjev prosim, imel sem pokvarjene fedre, sosed je imel avtoodpad (zdaj je upokojen) pa mi je kar športne vzmeti dal za 100€ pa sem mislil "j*** ga"... :lol:

Uporabniški avatar
ojnica
aka Sonček

Kraj: daleč še iz Vrhnike

Napisal/-a ojnica Pe sep 19, 2014 8:12 pm

Je vredu, ko pa je treba menjat prednje diske jih lahko samo z ležajem, kar pa znese lahko 200 evrov in več.
Imel sem l.98 zadnje obrobe in poraba olja, malo slabša lega, drugače pa vredu avto za ta denar.
Ti pa tako povem, to sem vozil 5 let nazaj, torej ko sem ga kupil jw bil star 10 let in dve leti sem ga vozil...na koncu sem ga prodal za 600 evrov.
Če dobiš accenta brez rje in s servo volanom ga vzami, poraba je okol 6l/100km.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So sep 20, 2014 12:03 am

BigBadBeef je napisal/-a:In bi se dali problemi s handlingom uredit s športnimi vzmetmi?

Sportni fedri in 195 50 15 gume ... drzi cesto ko gokart ;)

glavni problem je rja na zadnjih blatnikih. Ce je redno servisiran pol niti olja ne bo pil pretirano. Jaz mojega sem pregonu ko prasca in ko sem ga prodal z 200.000km je delal ko urca. Isci raje 1.5 motor ker pije isto kot 1.3 le da gre malo boljse. Ce najdes GT-ja bos imel se kak kos opreme vec.
turbo inside

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So sep 20, 2014 9:23 am

gasolinedream je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:

Ne, imam pa rad 5 vrat, ne 4. Kombilimuzinsko verzijo : )

Sej accent ima 5 vrat? =P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov