hahehihoh je napisal/-a:Ne it z rezervo pa konec.
ysrxdtczvgu je napisal/-a:... Obrabe avta ni nikjer, niti ni možnosti poškodbe avtomobila če te to skrbi...
weasel je napisal/-a:ysrxdtczvgu je napisal/-a:... Obrabe avta ni nikjer, niti ni možnosti poškodbe avtomobila če te to skrbi...
Khm, meni se je ena tetka v 50ih zaletela v zadek, ko smo stal v vrsti...
RobiG96 je napisal/-a:Aha predvidevam da inštruktor samo opozori na slabi gume in da zaradi tega lahko nadaljuješ s tečajem... Da bi se mi kakšna tetka 50ih zaletela me ne skrbi ker tu smo vozniki do 21 let saj se gre za tečaj voznikov začetnikov da nam podaljšajo vozniško razen če je res kakšna starejša gospa delala šele sedaj izpit
ysrxdtczvgu je napisal/-a:Greš tja, se prijaviš da si tam ona te obkljuka s seznama. Oddaš list, ki si ga dobil ob pridobljenem vozniškem dovoljenjem (ne pozabi ga!!). Počakaš na predavanje, cca. 3 ure potem je kosilo nato pa vožnja na poligonu. Osebno mi je čas kar minil, vsaj na poligonu
Na triglavovi delavnici pa nisem bil, niti nevem kako poteka.
RobiG96 je napisal/-a:ysrxdtczvgu je napisal/-a:Greš tja, se prijaviš da si tam ona te obkljuka s seznama. Oddaš list, ki si ga dobil ob pridobljenem vozniškem dovoljenjem (ne pozabi ga!!). Počakaš na predavanje, cca. 3 ure potem je kosilo nato pa vožnja na poligonu. Osebno mi je čas kar minil, vsaj na poligonu
Na triglavovi delavnici pa nisem bil, niti nevem kako poteka.
Aha hvala, papirje si bom dan pred tem dal v avto da ne pozabimkako pa je s kosilom se ga splača tam vzet ( 6,80€ če je to nek konkreten obrok je ql) al se bol splača kam ven odpelat na malico v kako gostilno tko kot hodijo delavci zunaj za 4€ na golaž npr. če je dovolj časa?
gaszajla je napisal/-a:Zakaj vlečete svoje avte tam.tečaj z njihovim golfom stane komplet 150 eur.
gaszajla je napisal/-a:Zakaj vlečete svoje avte tam.tečaj z njihovim golfom stane komplet 150 eur.
RobiG96 je napisal/-a:Hvala za vse odgovore. Kakšen pa je potek ko pridem tja tisto predavanje ? Ali je bil kdo od vas mogoče na delavnici triglav mladi kaj sploh tam predavajo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov