Ta je moj:

Navaden 5 vratni Leon Style 1.6tdi 105KM, dodatna oprema, komlet LED luči spredaj-zadaj, LED komplet znotraj, senzor za dež in svetlobo, Design paket, gume 225/45R17, biserna bela barva, pa še verjetno sem kj pozabu.
edit: aja start/stop sistema zanalašč nisem naročil, ker sem 85% na AC, 10% na regionalki, pa mogoče samo 5% v mestu.
Servise delam tam, kjer sem avto kupil, v AH v Petrovčah. So bili najbolj pošteni, pa ustrežljivi, pa vem, da že imajo dolgo servis Seat. Ker to mi je recimo tudi pomembno, saj delam 2 ali tri servise na leto. Sicer so bili 50€ dražji od prodajalca Seatov iz Maribora, ampak tak sem mel zmeraj čudn občutek, ko sem bil tam, pa še servis je na slabem glasu.
Servis v AH v Petrovčah mi je dovolil, da sem bil skoz zraven noter v delavnici, držali so se ure, predstavli so mi kaj bojo nardili, mehaniki so mi vse razložli kar me je zanimalo, glede tega zaenkrat same dobre stvari.
Prej sem imel VW Tourana 2.0TDI 140KM,mi je isto pil 6,5l/100, glede na to, da delam cca.45.000km na leto se vsak literček pozna, pa še registracija oz. uporabnina za ceste je dosti bolj ugodna kot recimo za 2.0TDI. Za VW sem mel super ugoden servis AC Meh iz Velenja, kjer sem plačeval v povprečju 50-60€ za servis (tamali) ampak so žal zaprli vrata